2008 Kasım Anneleri

yasmincim uzunca bir yuh çektim patronuna allah merhamet versin içine ne diyim
benim eşiminde bugün patronuyla bi raundu var belkide son raund bilmiyorum hep diken üstündeyiz hayırlısı
julicim bahçeden gitse neysede evden gidiyo yaa çok kötü bakalım noolcak bilmiyorumki
annemin evinin sadece bahçesinden gidiyo
şu 3. köprü safsatasının ucu bize dokundu yaani

günaydın kızlar
haftasonu hiç istemediğimiz yazışmalar olmuş
inşallah bütün kırgınlıklar biter ve en kısa zamanda hep birlikte eski ortamımıza kavuşuruz

hafta sonu ben de annemi göz doktoruna götürdüm katarakt ameliyatı olacak bu cuma
şeker hastalığı göze vurmuş ve katarakta sebebiyet vermiş ameliyat tek çözüm dediler
katarakt ameliyatı ve sonrası hakkında bilginiz var mı acaba

azocum aynen öyleydi her yerde kamera vardı muhasebedeydim ben malum telefonlar çok olur müşteriler arayıp mulakat yapmak isterlerdi kameradan beni görürdü telefon kapandıktan sonra beni arayıp kimle konuşuyodun seni görüyorum derdi hasta işe geliş gidişlerimizi kontrol etmek için parkoteğin parmak tanıma cihazını taktırmıştı sonra telefon konuşmalarını kontrol etmek için cihaz falan bilgisayarların genel merkezinden herkesin konuşmalarını kaydederdi bende kıllığına paso onun hakkında savururdum lafları tam 3 sene çalıştım orda iyi bir insandı hakkını yemem ama hasta ruhluydu insanları zıvanadan çıkartıyordu resmen hapisteymiş gibi

remocum hoşgeldin cnmcım ananem olmuştu katarakt ameliyatı ordan biliyorum hiçbir problem olmadı gayet güzel geçti oda şeker hastasıydı ama şimdi herşey yolunda

canım benim bende seni özledim kuzum olumunekankayizsmile ya eylülüm hep hasta yaaa offf :sinifsinif:geçmiş olsun cnm
Bira içmeyeli çok oldu galiba hatırlamıyorum en son ne zamandı :)
aaa aynen valla en son eşimle rakı içmiştim :içelim:
ben de alayım şu bingodan reklamlarına uyuz olsam da ' bana bunlarla gel' ıyyy -tatlicadiarzu-
ben ilk kez okuyorum ve çok güldüm açıkçası ama çok da doğru şeyler.ahtapot he? naniknanik
gözü olanın gözü çıksın
hepinize günaydın kızlar..
toplantıya giriyoruz.
sonra gelip yazıcam..
çok uykusuzum.
kaan tam tamına 5 de uyudu.
sabaha kadar babası ve ben ayaktaydık
görüşürüz..
ooff ne zor o 5 lerde yatmak bilmem mii boshayallersmile
cumartesi günü doğum günümdü:))Tam tamına 35 yaşına bastım..
annemlerde güzel bir kutlama yaptık..yaş ilerlediği için çok mutlu olmuyorum artık..ama hatırlanmakta çok hoş:))
canıııımmm doğumgünün kutlu olsuuunn nice senelereee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çanak antenleri tajarken kiremit çatıyı bozuyorla bu da yağmurlar da senin evine rutubet yapıyor bilgin olsun.sakın izin verme

günaydınn canlarımmm
uykusuz ama mutlu bir sabaha uyandıkkk
yeni bir haftaaa herkesee iyi haftalarr
çalışanlara jet gibi geçen bir pazartesi diliyorum opuyorumnanaktan

amiiiiiiiin miniğim:)

remocum çok geçmiş olsun annene..

ay sedoş senide okuyuncaaa..
yok yok bizimki sizinkinden daha iyiymiş:)

safişim valla sabaha kadar oturunca sen geldin aklıma.
oki hep öle yaa..sen yazıyodun.
aman allah korusun bi gece katlanamıyoz..her gece her gece

allah hepsine sağlıklı düzenli uykular versin:)

şu misafirlerde uzun uzun ne okurlar bilmem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun benim kayınpederim aynı şekilde şekerden katarakt ameliyatı olmuştu.basit bir ameliyat cnm o merak etme.ameliyat sonrası çok rahat edecek annen.daha ayrıntılı bilgi için:çitos :)

yasmincim senin patron insanlıktan mı çıkmış ne?onun annesi kardeşi karısı filan yok mu?hiçmi anlamaz bir bayanın halinden insan cnm pess!

Remodios geçmiş olsun canım.Katarakt basit ameliyattır, anneannem olmuştu.Ama uzun süre oldu. Hiçbişi hissetmedi ve iyi görmeye başladı.Eminim iyi geçecek ameliyat.Allah sağlık versin.

Sedacım patronlarımızı yarıştıralım:))Ücret sistemi iyi olmasa birgün durmam.Birazda alıştım herhalde. Sabır diliyorum canım.

Saphişim hoşgeldin.Duruyla uyku durumunzu ne oldu?

günaydın ;

vallahi yasmin pes diyorum nasıl bir adam bu ,çalışılmaz vallahi ,yada ben olsam duramam yanında ,

en son ayrıldığım iş yerimde 5 yıl çalıştım ,ofise istediğim saatte hatta 10da 11 de bile giderdim ,patron

oooo günaydın derdi gülerek ,yaa kusura bakmayın geciktim derdim önemli değil fazla mesaine sayarız

derdi ,saat 4 de çıkardım kimse bişey diyemezdi işim var der çıkardım ,arkadaşlarım gelirdi otururduk

çay kahve ,kimse karışamazdı ,patronum bazen yanına çağırır ,dert anlatırdı bana ,beni dinlerdi ,maddi

sıkıntım olduğunda maaşım harici para verirdi ,hatta kasa anhtarını verir ne kadar ihtiyacın varsa al

derdi ..yani o kadar memnundum ki ,evlenince uzak olduğundan ayrılmak zorunda kaldım ,hala da

telefonla görüşürüz ..

remocum annene de geçmiş olsun canım

Ailesine gelince tırnağı kırılsa kızının doktora götürür.Bir kere benim yüzüm kızgın yağ ile yanmıştı.Yüzümün bir bölümü ilaçlarında verdiği bir renkle feriştaha döndü.İşyerine geldim arkadaşlar hadi doktora git dediler.Ben de izin istedim.Bana eczaneye gitsen olmaz mı, bi ilaç versin dedi.Ben de olmaz dedim.Kendi çocukları grip olsa bebeğim, aşkım diye 10 kere arar((

yasmincim ben ordan ayrılalı 2 sene oldu cnmcım valla allah herkese eylülün anlattığı gibi patronlar versin böle kendini bilmeyen görgüsüzlerle bizleri karşılaştırmasın zaten bir sürü kafamızda problemlerimiz var birde bunlar eklenince herşey alt üst oluyor

selam kızlar başım çook ağrıyor ya anlatamam eylülün gece ateşi çıktı dolven verdim bu sefer
yatarken calpol vermiştim öle çok huzursuzluğu olmadı ama çok başım ağrıyor sabahta 10 buçukta kalktık iyi uyuduk
ama nedense ağrıyor artık çok yoruldum valla 2 haftadır uyan uyu yapmaktan neyse bıcırığım iyileşsinde
ateşi çıkmadı bi daha şimdi de meme meme die gezi aba dio arada baba yanizemuszemus
şebek yaa konuşmaya başlayınca dah bi lokum oluyo bunlaar yaa

yasminm daha iyiyiz maşallah diyim de feci şom ağızlıyımdır çünkü sinir olurum kendime :S 22.00 da değil ama 00.00-01.00 gibi uyuyor.bazen çok kalkıyor bazen 1 kez kalkıyor,hala oturmadı ama 4-5 te yatmıyoruz en azından buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…