2008 Kasım Anneleri

güya hep rejim rejim diyorum lafta rejimdeyimmm yaa( bir türlü ne başlayabildim ne kilo verebildim.yaza doğru spora gidicem kısmetse o zaman inş.kurtulcam bu şişkoluktan.zayıflamak için tavsiyesi olan varmıı:))

güya hep rejim rejim diyorum lafta rejimdeyimmm yaa( bir türlü ne başlayabildim ne kilo verebildim.yaza doğru spora gidicem kısmetse o zaman inş.kurtulcam bu şişkoluktan.zayıflamak için tavsiyesi olan varmıı:))

ah canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermişdelikafaduldenama ben bi ara sabahları aç karnına bi su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyodum işe yaramıştı 5 kilo falan verdim.dene istersen

5 kilo versem ne isterim başka:) ayol 1 kilo bile veremiyorum ki ben(( başka neler yaptın çağanımın anası anlat bakem.

Selam herkeze,dün cok kalabalik misafirim vardi hic bakamadim nete.

ayy ayva tatlisina bayilirim,tabi yapan olup önüme koyarlarsa:)

Bu arada yine karismis ortalik yine gerilme olmus filan.

Herkezin kendi tercigi ama gitmeseler daha iyiyydi.

Birde .. neysee yarindan sonra gidiyorum az kaldi insl.

forumun en dıngını olgunu ve en esprıtuelı
hakıkaten hayretler ıcınde kaldım CADIARZU

kaçak zeyna nereye girdin göremiyorum opuyorumnanaktan
minkçim dikkat et valla cnm grip nezle kadar iğrenç bi hastalık yok hem baş ağrısı hem akıntılar

saol canım dıkkat edıyorum bol bol acılı ezme yıyerek
hanı acı mıkropları oldurur ya o bakımdan cokacimcoook

canım ben 8 aylıkken goturmustum
bılıyorsun tatılde denızden mıkrop kapmıstı onun ıcın muayene olmustuk
ama su cıcegı ıcın asıya gıttıgımızde sanırım onun ıcınde muayene oluruz ay sonunda

ıslerım cok yogun sayfam acık ama sureklı okuayamadım

kalimerocuğum ben de önümüzdeki ay götüreceğim
doğum iznindeyken Derya Baykal'da bir göz doktoru izlemiştim hatta e-mail atmıştım 6 aydan sonra muayene gelebilirsiniz demişti tembellik yaptık

derincim her gün 2 fincan yeşil çay iç tatlım yağ yakımını kolaylaştırıyor ben deniyorum 600 gr vermiştim
ondan sonra daha tartılmadım bakalım vermiş miyim

derincim her gün 2 fincan yeşil çay iç tatlım yağ yakımını kolaylaştırıyor ben deniyorum 600 gr vermiştim
ondan sonra daha tartılmadım bakalım vermiş miyim

SADECE ÇAYLAMI VERDİN?
YEMEK YEMEYİ HİÇ KESMEDEN?:1shok:
EĞER ÖLEYSE BENDE İÇEYİM ŞU YEŞİL ÇAYDAN
AMA YEMEYİ KISAMIYOM YAWcokacimcoook

azocum yememi eylül ayından beri düzenledim az yiyorum zaten o zamandan beri
ekmek hiç denecek kadar az bazen hiç yemiyorum şekerli şeylere haftada 1 kere izin var
o da bir pors.sadece işte böle yeşil çayıda 2 haftadır falan içorum spor olarak eylülün peşinden ayrılmıyorum:)

slm kızlar eymen uydu bir bakayım dedim giden gidene yine valla dün akşam andina ile özelden yazıştım size de yazdım hatta bir daha girmeyecekmiş falan diye sabahta görüştüm ve o görüşmeden sonra bende açıkçası kendimce girmeme kararı almıştım ama henüz sizlere bişey söylememiştim yarın sabah sölerim falan diye düşünüyordum ama şimdi kararım tamamen değişti gireceğim sonuna kadar, siz beni kovana kadar buradayım fırsat buldukça aranızdayım bu nee yaa iyi günlerde canım cicim zora gelince kaçacak mıyız illaki yok anam bana gelmez çok acayip değiştim şuanda bu topiği eskisi gibi neşeli günlere taşıyacağım bunları yapmaya çalışacağım kendi payıma düşeni sonuna kadar gerçekleştireceğim çünkü andina, eylül,denizanası da dahil olmak üzere ben hepinizi o kadar çok sevdim o kadar çok alıştım ki arkadaş dediğin bu sevgiyi sonuna kadar sürdürür buradaki pek çoğununzda benimle aynı fikirdesiniz eminim o yüzden gelenede her zaman kapımız açık, gidenede (her ne kadar üzülsekte)

amaa şuandan itibaren bu konu hakkında konuşmayı yasaklıyorum bana verilen yetkiye dayanarak (artık kim ne yetkisi verdiyse bana kaydirigubbakcemile3)

iyi şeyler konuşup dertlerimizi paylaşacağız, birbirimizle ilgili sıkıntılarımız olursa çeknmeden birbirimize yazıp sorunlarımızı çözmeye çalışcağız beraberce el birliği içerisinde olacağız önceki zamanlardaki gibi,bu yaşadığımız kötü şeyleri unutacağız ama aldığımız dersleri unutmayacağız

özelde görüşmeye devam eden görüşecek elbette ama KK'yı ihmal etmeyeceğiz burası KK'nın en güzel topiği bunu herkese göstereceğiz

ay coştum bıraksanız iki saat yazarım valla :sm_cool:

piroşum kırılma üzülme cicim ben seni kocamaan seviyorum yetmez mi opuyorumnanaktan
hadi şimdi birlik olduğumuzu gösterme zamanı benimle aynı fikirde olan sonuna kadar KK'lıyım 2008 kasım anasıyım diyenler parmak kaldırsın bakiiim :enbuyukkk:

inadına buradayım inadına KK'lıyım alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…