- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.021
güya hep rejim rejim diyorum lafta rejimdeyimmm yaa( bir türlü ne başlayabildim ne kilo verebildim.yaza doğru spora gidicem kısmetse o zaman inş.kurtulcam bu şişkoluktan.zayıflamak için tavsiyesi olan varmıı:))
selamlar
kızlar bundan sonra en azından bir süre burada olmayacağımı haber vermek için yazıyorum, şimdiye kadar burada sizlerden çok şey öğrendim ve çok şey paylaştık, hoşçakal demeden gitmenin doğru olmadığını düşündüğümden yazma ihtiyacı duydum:)
nedenini biliyorsunuz ama ben olaya müdahil olmayan yada haberi olmayan arkadaşlara açıklamayı borç biliyorum, merak edeniniz olursa bu nedenden yokum şimdilik bir süre ama gelirmiyim ne zaman gelirim bilmiyorum
bir olay oldu ve olayla ilgisi olan olmayan herkes protesto etti, şekli bana göre doğru olmasa güzel edilsin ama meğerse bir çok kişi farklı olayları protesto ediyormuş, üstün dökmenin bir anlatımı vardır onun gibi oldu buda cenaze evinde herkes ağlar der, ama çoğu oradaki cenaze için değil kendi geçmiş ölülerine ağlar, buradada öyle oldu pastadan çıktı ve herkes kendi sorunu için protesto etti, tabi bunlardan habersiz olduğum ve objektif olmaya çalıştığım için taraflı olmakla suçlandım ve bu kırdı beni, üzüldüm,
neyse hepiniz hoşçakalın, bebişlerinizi öpüyorum:)
ne oluyor allah aşkına ,iyice saçmaladık artık ,çocuk gibi küsen gidiyor bu ne yaaa,hiç tadı kalmadı buranın ,artık benim içinde bir anlamı yok ,sevdiğim insanlarla zaten başka türlü görüşüyorum ,burası bu haldeyken asla bir daha paylaşım yapmam ,benim için bitmiştir kasım anneleri topiği ..
kaçak zeyna nereye girdin göremiyorum opuyorumnanaktan
minkçim dikkat et valla cnm grip nezle kadar iğrenç bi hastalık yok hem baş ağrısı hem akıntılar
kızlar cumartesi göz hastanesinde o kadar çok bebek gördümki anlatamam
bir de haftasonu gene tv'de hep bebeklerinizi göz kontrolüne götürün diye programlar vardı
siz bebeklerinizi ilk göz muayenesine götürdünüz mü
derincim her gün 2 fincan yeşil çay iç tatlım yağ yakımını kolaylaştırıyor ben deniyorum 600 gr vermiştim
ondan sonra daha tartılmadım bakalım vermiş miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?