2008 Kasım Anneleri

benmde yeşil çayla birde yediklerime dikkat ederek aralarda bol yoğurt ve grisini yiyerek 5 kilocuk vermiştim bir ara ama şimdi yeşil çayım var ama unutuyorum içmeyi..
ha birde yeşil çayı teneke kutuda bergamot aromalı olandan alın sarı yeşil renkli tenek kutu o çok iyi sallamalardan daha etkili hemde tadı daha iyi.. canınız şekerli bişey isterse çayın yanına bir iki tane kayısı kurusu yiyin çok güzel olacak bakın görün
beyazmelekcim teşekkür butonu kaktı onun yerine repledim seni tatlım

ben normal çay olandan alıyorum canım bi de içinde süzgeç olan kapaklı porselen
kupalar var ya onlardan almış kociş onun içine atıp demliyorum içiyorum

abooovv ne yazmışım beekaydirigubbakcemile3:kedi: ama bundan sonra böyle şekerler

kahvaltıdayken sağlık ocağından aradılar müsaitseniz gelebilir misiniz Eymen'in tansiyonunu ölçeceğiz diye bende öyle bişey bekliyordum zaten kilo boy falanda kontrolü vardı iyi oldu bundan sonra 6ayda bir tansiyonumuz ölçülecekmiş bu ölçümde 8e 5 çıktı bebekler için çok normalmiş kilomuz 11700 olmuş bu ay baya kilo almışız halbuki bu ay çok iştahsızdı yemek doğru dürüst yemiyordu demekki içtiği sütler yarıyor çok seviyor çünkü sütü baya içiyor boyumuzda 79-80 civarı bişey benim sıpa izin vermiyorki tam ölçmelerine fıkır fıkır durduramıyoruz
bir-iki hafta sonra kan tahlili yapacaklarmış yine şurubumuz bitecek çünkü tekrar ihtiyaç varmı yoksa iyi durumdamı kansızlığı ona bakacaklar
inşallah iyidir yaa sürekli şurup içip durmasından hiç hoşlanmıyorum herşeyi normal güzel çıktı
gitmişken doktorada uğradım kulağına falan baktırdım biliyorsunuz bende kualk fobisi oluştu dün gece kulağını tutp ağlıyordu çünkü fazla bişey yok dedi doktor hafif akıntı var dedi onun etkisidir dedi şu geceleri yatarak süt içme huyundan vazgeçiremiyoruz bir türlü dedim o zaman yastığını bari yükseltin dedi öyle yapacağım artık
birazdan uyanınca odasının da modelini değiştireceğim yatağı duvar dibindeydi şimdi eline geçen herşeyi otarafa atıyor sürekli yatağı çekip durtmaktan bir hal olduk bizim yataklar gibi ortaya koyayım diyorum onun yatağını hem derinlemesine bir temizlik olur hem de değişiklik olur

yasminim inşallah anılımdan iyi haberler getirirsin
asortiem sizede tekrardan geçmiş olsun

arada kaçırdıklarım varmı hatırlamıyorum bugün biraz kareışık oldu benim girip çıkmam
yarında arkadaşın ikizlerinin doğum günü varmış bizi de çağırdılar Eymen uyuyorken amcası da evde nasılsa biz eşimle çıkıp bişeyler bakalım bari diyoruz ne alacağımı da bilmiyorum şimdilik ama bakalım buluruz bişeyler

bende burayı seviyorum..
inadına burada olanlardanım:)

beyazmeleğim bende seni çok seviyorum cnm:))
anidanaylada hallettik sorunu:)

işte böyle kızlar yaa iyiki varsınız opuyorumnanaktan

kız asortie sen bana katılmıyon mu yoksa, gitme planlarımı yapıyon gizli gizli kaydirigubbakcemile3

beyazım meleğim burada en eskilerden biriyim ben valla hiiç niyetim yok gitmeye burası bizim topiğimiz taa 2007 kasımda üye olmuşum ben gider miyim bea

ulen iyiki bi işten kaçıp yattım uyudum noluyonuz len dağıtırım heeee
denizannem ne desem sana boş sonuçta aklı başında okmuş geçirmş kadınsın kendi doğruların var gidişine üzüldüm okuduğumda çok üzüldüm ama biz her zaman burdayız seni aynı sevgi ve saygıyla bekleriz aamıza

yasmincim anıla geçmiş olsun umarım iyi haberlerle gelirsin

asılll bomba şuki ben çok ayıp bişi yaptım :kedi:
yattım uyudum uyandım neyse çocuğu almaya gittim kaynanam fiziğe gidecek diye
neyse bebekimi aldım kadınıda bi güsel durağa bıraktım eve geldim
sonra kocam aradı ne çabuk geldin dedi eeee dedim bıraktım durağa geldim dedim
anam bana bi verdi bi veriştirdi senin çocuğuna bakıyo kadn hasta zaten benimmi sölemem lazım neden hastaneye bırakmadın aman allahım nasıl üzüldüm
yaptım bi kere kadına yetişemezdim valla onun otobüsle gitmesi değilde kocama çok mahçup oldumm kafamçokkarıştı

bende burdayım inaaaadına
2 senemi vermişim ben bu topiğe kovsanızda gitmem:))))
benim len burası dağılın uleyyyyyynnnnnnn

hıh aferin şöyle agam benim

ee halletik demişiniz sonuç andina dönücekmi o dönerse denizanasıda döner

orası belli değl daha biz ortalığı toparlayalım süsleyelim püsleyelim gelen gelir

beyazmelek karısı faceden yazdım cevap vermedin napiimşimdi seni ben

lan benim face kapalı ki nasıl cevap yazmamı bekliyrsun

beyazım meleğim burada en eskilerden biriyim ben valla hiiç niyetim yok gitmeye burası bizim topiğimiz taa 2007 kasımda üye olmuşum ben gider miyim bea

hee ben seni biliyorum aynı hamiş listesindeydik seninle hamilelik haberini çok iyi hatırlıyorum hatta o zaman bu topikte değildik daha rumuzunu o zamanda severdim o yüzden hatırlıyorum hey gidi günler heeey

ayy kız accık ayıp olmuş hakkaten

aman be abartma ne olacak olabilir aklına gelmemiş olabilir gelince gönlünü alırsın bişi olmaz kocişinede dersin bebeğim unuttum kusura bakma aklıma gelmedi de tamam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…