2008 Kasım Anneleri

benimde kapaklı içi süzgeçli porselen bardağım var nolmuşşş nolmuşşşşalsanaalsanasmile şaka bir yana asortim yine neyi yuhluyon sen bakimm..
zeynam evet birazcık ayıp olmuş amma aklına gelmemiş vesselam büyütlecek mesele değil bence..
kadıncağızda deseymiş ya beni hastaneye bırak diye şimdi kadını suçlu bulurmuşuz burda elbirliği ilekaydirigubbakcemile3

kızlar boşverin ,isteyen istediği yerde yazar ,bende daha önce hem başka sitede hem burada yazışıyordum ,yani herkes dilediği yerde olabilir ,gidenler burayada gelir orayada bu kadar sıkıntı yapmayın kendinize ,kendi adınız geçmediği sürece sorun yok benim adıma ,madem konular kapandı ,madem artık tatsızlık olmayacak ben buradayım ,hoş zaten hoşçakalın ben gidiyorum dememiştim ,sadece bu olaylardan çok sıkıldım demiştim ,madem artık olmayacak sonuna kadar sizinleyim ,kırılıp küsüp giden arkadaşlarda gelirse herkese kapı açık ,eskisi gibi devam ederiz olur biter ..

bu arada maytap ile zeynaya birde beyazmeleğe laf yetiştireyim derken hem yemeği yaktım ,hem melisin dudağını kanatmasına sebep oldum ,ulan amma girdiniz hayatıma beee..alsanaalsanasmile

bilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumbensenağlama

evet nazlıcım söleseydi bana ne onun suçu işte :hulya:

kızlar yaaa yukarda sosyal gruplar yazan yerin altına bakın :)) puhahahahaha

ay asorticim senle dekonuşsam evi yakardım heralde :))

eylül yaa ne demek istiyon bacım sen
bu arada eltim gelecekmiş son dakika çayına pofff
bi de farkında mısınız bilmiorm bu topikten olmayanlar gelmeye başladı okumak için nam saldık zaar

lennn yazamıcaktım kk açık ama bi bakem dedim eylülllll allah cezanı vermesin gül gül öldüm o ne len öleeeee sosyal grup pek bi sosyaller zaten hahahaha

mmmfcim sosyal grup yazıyo ya yukarda muzip eylülün yine dikkatini çekmiş bi bak gül gül öldüm delü karu ama şuan yok biraz önce erkek s..i yazıyodu ayıptır sölemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…