- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.061
aman be abartma ne olacak olabilir aklına gelmemiş olabilir gelince gönlünü alırsın bişi olmaz kocişinede dersin bebeğim unuttum kusura bakma aklıma gelmedi de tamam işte
bilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumbensenağlamakızlar boşverin ,isteyen istediği yerde yazar ,bende daha önce hem başka sitede hem burada yazışıyordum ,yani herkes dilediği yerde olabilir ,gidenler burayada gelir orayada bu kadar sıkıntı yapmayın kendinize ,kendi adınız geçmediği sürece sorun yok benim adıma ,madem konular kapandı ,madem artık tatsızlık olmayacak ben buradayım ,hoş zaten hoşçakalın ben gidiyorum dememiştim ,sadece bu olaylardan çok sıkıldım demiştim ,madem artık olmayacak sonuna kadar sizinleyim ,kırılıp küsüp giden arkadaşlarda gelirse herkese kapı açık ,eskisi gibi devam ederiz olur biter ..
bu arada maytap ile zeynaya birde beyazmeleğe laf yetiştireyim derken hem yemeği yaktım ,hem melisin dudağını kanatmasına sebep oldum ,ulan amma girdiniz hayatıma beee..alsanaalsanasmile
evet nazlıcım söleseydi bana ne onun suçu işte :hulya:benimde kapaklı içi süzgeçli porselen bardağım var nolmuşşş nolmuşşşşalsanaalsanasmile şaka bir yana asortim yine neyi yuhluyon sen bakimm..
zeynam evet birazcık ayıp olmuş amma aklına gelmemiş vesselam büyütlecek mesele değil bence..
kadıncağızda deseymiş ya beni hastaneye bırak diye şimdi kadını suçlu bulurmuşuz burda elbirliği ilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?