2008 Kasım Anneleri

Saphiş hahahhaha çok güldüm Deki bence:

Isırarak öpmeyi tercih ederim de DDD Bir yandan oklavayla döverken dier yandan öpcem de DDD

Beyazmelekcim yannız bu önlüğün kullanma klavuzunu yollamayı unutma haaaa bi de garanti belgesini :) Pozisyon garantilidir umarım :))

aynı almasanda mesela tahta oyuncaklarda farklı birbirine yakın şeyler , yada birine gitar birine mini org gibi çalan şeyler var ondan alabilirsin..
biz mecburen cifter çifter alıyoruz çünki sevmeseler bile diğerinin elinde kıymete biniyor beyazmelekcim..

beyazcım yazdım canım gittinmi.. annrmlekonuşuyorduk anca cevap yazdım kusura bakma..
safişcim ben yazmıştım ama akşa bişey olmamış gibi gelir diye ölede olmuş.. bence sende aynısını yap sonra acısını başka bir yerden çıkar ben arada öle yapıyorum iyide yürüyor şimdilik..

selam kızlar ,bugün yoktum ,hastanelerde koşturdum ,3 saat müşahede altında kaldım serum yedim 3-4 tane iğne ,mahvoldum resmen ,bir sürü tetkik yapıldı ,safra kesemde taş var hemde oldukça büyük 6-7 tane her biri 16-20-25 mm çapında ,aslında bugün acil ameliyat olacaktım ama kan değerlerim yüksek çıktı ,bir hafta diyet yapıcam ilaç kullanıcam ve haftaya büyük ihtimal ameliyat olucam ..
bu sabah şiddetli ağrı ile kıvranarak acile götürüldüm ,ve devamında da yukarda anlattıklarım gerçekleşti işte ..hala iyi değilim ..

eylülcüm çok geçmiş olsun,bi komşum oldu aynı ameliyattan, maytabın dediği gibi kolay bir ameliyat arkadaşım,korkma canım benim,ameliyatı olunca kuş gibi olcaksın

maytabım bende seni de herkesi de seviyomopuyorumnanaktan ,yazacağımı yazdım,içinden alınması gereken dersler alınır veya alınmaz bilemem artık gerisi beni bağlamaz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…