- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.381
aman be abartma ne olacak olabilir aklına gelmemiş olabilir gelince gönlünü alırsın bişi olmaz kocişinede dersin bebeğim unuttum kusura bakma aklıma gelmedi de tamam işte
bebeğim demeyi unutma ama zeyna işin sırrı orda:)şakkıdı
[B.
kadıncağızda deseymiş ya beni hastaneye bırak diye şimdi kadını suçlu bulurmuşuz burda elbirliği ilekaydirigubbakcemile3
[/B]
kızlar yaaa yukarda sosyal gruplar yazan yerin altına bakın :)) puhahahahaha
ay asorticim senle dekonuşsam evi yakardım heralde :))
lennn yazamıcaktım kk açık ama bi bakem dedim eylülllll allah cezanı vermesingül gül öldüm o ne len öleeeee sosyal grup pek bi sosyaller zaten hahahaha
ortalık biras karışmış mı ne?
neyse, ben geri geldim,eyvahedigeldismile
hala hatırlayan birileri varsa sevinebiliraklinialirimsmile
beyazmeleğim bana da yollasana o önlükten benim hiç beyaz önlüğüm olmadı biliyor musun:)))
okudum okudum yıkıldım[ı]anam siz aşmışsınız ne diyim obowwww[/ı]
Ama ben de istiyorum o önlükteneyvahedigeldismilesafişim geçmişe bir bak orada mutfak önlüğü fantazisi var onu bir oku uygula hiç bişeyiniz kalmaz garantili kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
iyi akşamlar canımCanlarım ben oğluma kavuşayım.Herkese iyi akşamlar.Öpüldünüz..
Haaa Saphişim ne olur iyice düşün canım.Yarın iyi bir akşam ve gecenin haberlerini bekliyoruz.Duru Okyanus için herşeye değer.Öptüm..
beyaz melek çok güzel canım hediyeler eminim çok hoşuna gider benim kızım her ikisine bayılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?