2008 Kasım Anneleri

incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ne hale getiriyor evliliklerii
saphiş canım eşlere kolay geliyo herşey bazen benim eşim de yapıyorr kendi yapsa bişey yokkk
canım inş. konuşur anlaşırsınız

aman be abartma ne olacak olabilir aklına gelmemiş olabilir gelince gönlünü alırsın bişi olmaz kocişinede dersin bebeğim unuttum kusura bakma aklıma gelmedi de tamam işte

bebeğim demeyi unutma ama zeyna işin sırrı orda:)şakkıdı

[B.
kadıncağızda deseymiş ya beni hastaneye bırak diye şimdi kadını suçlu bulurmuşuz burda elbirliği ilekaydirigubbakcemile3
[/B]

kızlar yaaa yukarda sosyal gruplar yazan yerin altına bakın :)) puhahahahaha

ay asorticim senle dekonuşsam evi yakardım heralde :))

lennn yazamıcaktım kk açık ama bi bakem dedim eylülllll allah cezanı vermesin gül gül öldüm o ne len öleeeee sosyal grup pek bi sosyaller zaten hahahaha

ortalık biras karışmış mı ne?
neyse, ben geri geldim,eyvahedigeldismile
hala hatırlayan birileri varsa sevinebiliraklinialirimsmile

beyazmeleğim bana da yollasana o önlükten benim hiç beyaz önlüğüm olmadı biliyor musun:)))

[ı]anam siz aşmışsınız ne diyim obowwww[/ı]
okudum okudum yıkıldım

ama yarım kaldı ceren uyandı tüm geçmişe bakamadım yaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

o önlükten ben de istiommmmmkaydirigubbakcemile3

safişim çoğu erkek kabul etmez..şimdi örnek verecem ama tuna yazdırmıyor..

biz kadınlarım görevi idare etmek malesef..iyi yönleri de oluyor ama idare bizde...

ay safişcim evet çok zor bi durum herşeyin senin üzerine kalması ama lütfen birdaha düşün
bence oki için herşeye değer
annesi ve babasıyla büyümek
sonuçta her dakka kavga eden insanlar değilsinizki çocuğun psikolojisi için bu gerekli diyelim..
ben böyle bir ortamda büyüdüm annemle babam beraber oldukları her dakka her saniye kavga ederlerdi allahım nasıl bir kabus içinde geçti çocukluğum anlatamam
sürekli anendemi kalıcan bendemi soruları içinde büyüdümben
bazen düşünürdüm çocuk aklımla bunlar bütün gece plan yapıp bütün gün uyguluyorlar herhalde ben sana bunu söyliicem sen bana bunu kavga edicez diye:)
şuanda psikolojim bozukmu bilemem ama asla ama asla çocuklarımkavgalarımıza şahşt olmadılar
çok büyük kavgalarımızda oldu ama yuttum hep şahit olmasınlar benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
sonuçta annemle babam boşanmadılar ve 7 ay arayla veda ettiler hayata o kadar kavgaya rağmen çok seviyorlarmış birbirlerini dedik arkalarından
oyüzden tatlım tekrar düşün hemde uzun uzun bir anda yorgn yakma pire için
evlilikte gurur olmaz biliyorsun gerekirse sen adım at ortada güzzeller güzeli bi prenses var tekrar söylüyorum onun için herşeye değer
yavrularımız için değer

Son düzenleme:
selam kızlar oh maşallah ne kadar kalabalık zeynep cylini uyuttum fırsat bu fırsat safiş çok üzüldüm inşallah atlatırsınız erkeklerin hepsi aynı ne yapalım onlarsızda olmuyo sizde çözersiniz umarım oda hatasının biran önce farkına varır istersen topluca gelelim gösterelim ona gününüklava:klava::enbuyukkk:

yavrum safişim aklınızı başınıza toplayın bir yuva kolaylıklamı kuruluyor
sen nelerin üstesinden geldin bunuda atlatırsınız ama önce sakin olun sakinleşmeden sakın konuşmayın
hayat bu yavrum eterin beteri var ağzıma bile almak istemiyorum ayrılık çok mu kolay basit önünüzde yavrunuz var onun için düşün babasız büyütmek çok mu kolay baba dicek aile dicek napcan bir gün çıkıp anne ne kadar mücadele verdin
dese sana nasıl üzülürsün yada babasna dese çok üzülürsünüz hallolmayacak konular elbette vardır aldatmak-dayak-içki eve bakmama gibi ama bunun dışında illaki düzenlenir konuşarak her şey
sakinleşip toplayın kendinizi öle konuşun hadi yavrum

Saphişim böyle çıkışlar illa ki yaşanıyor her evlilikte
tilkinin dönüp dolaşacağı yer tilki dükkanı canım.
gelince iyi bi yüz kürkünü :) ışin şakası bi yana ama diner öfkesi gelir yine yuvanıza canım.

safişcim kızlar denecek herşeyi demişler bana pek bişey kalmamış ama lütfen bir daha düşün güzelce konuşup ondan sonra karar verin bazı şeylere.. duru için bazı şeyleri ikinizde alttan almayı öğreneceksiniz güzelim olan minik kuzuya olmasın aman ha.. facede babasının kucağında gülen halini hatırlıyorumda kıyılırmı bu güzelliğe en çok o perişan olur aranızda..

Canlarım ben oğluma kavuşayım.Herkese iyi akşamlar.Öpüldünüz..

Haaa Saphişim ne olur iyice düşün canım.Yarın iyi bir akşam ve gecenin haberlerini bekliyoruz.Duru Okyanus için herşeye değer.Öptüm..

bende kaçıyorum kızlar akşam oğlumun arkadaşlarının doğum günü partisi var girebilir miyim bilemem ama girmeye çalışırım safişim sende iyi düşün bencede yarına bişeyiniz kalmaz tatlıya bağlanır inşallah vaktim kalırsa aramaya çalışırım seni akşam
kızlar çocuklara hediye olarakta bir tane gitar alacağım böle müzikli bişey, bir tanede tahta yapbozlar varya onlardan alacağım iyimi sizce :uhm:

safişim geçmişe bir bak orada mutfak önlüğü fantazisi var onu bir oku uygula hiç bişeyiniz kalmaz garantili kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Ama ben de istiyorum o önlükteneyvahedigeldismile

iyi akşamlar canım

gidenlere iyi akşamlar..
safişcim bence akşama eşin bişey olmamaış gibi geri gelşecek baksana banyoyu bahane etmiş gelmiş akşamada gelir bence..
beyazmelekcim hediyler güzel ama ikisinede tahta yapbozlardan al bence sonra gitar için kavga ederler ikizlerdi değilmi.. ben arkadaşımda gördüm saat şeklinde tahta yapboz almış sayıları çıkarıp takıyorsun hem renkleri hem sayıları öğreniyorsun güzel bişeydi

nazlımelekcim aynen onlardan senin ikizlerin var daha iyi anlarsın ikisine de aynı almak daha mı mantıklı ben ikisine de farklımı alsam diye düşündüm biri yapbozla oynarken biri gitarla oynar falan iki farklı oyuncak olur yoksa aynı oyuncaktan iki tane olacak evde sen ne dersin

darkinlife'ım benim hemen postalıyorum sana da önlük ateşli hatun :roflol:

kızlar son dakika gelişmesi bildiriyorum
(bazıları traşa gitti de kuaföre)
bu yumuşamış beni de yumuşatmaya çalışıyo,traşa giderken diyo ki,traştan önce mi öpmek isterin yoksa traştan sonra mı ,bi de biraz önce gazoz getirmiş bana bilgisayar keyfi yapasın diye getirdim diyo bi de

e nooldu şimdii,hep böyle yapıyo işte,üzüyo üzüyo beni,sona siniri geçince benimkide geçsin istiyor alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…