2008 Kasım Anneleri

eylülcüm çoook geçmiş olsun..
inşallah en kısa zamanda kolayca ameliyatını olur kurtulursun bu dwertden..
safişcim herşeyin tekrar yolunda gitmesine sevindim..

nazlımeleğim teşekkür ederim ve tabiki canım arkadaşlarım hepinize tekrar çok teşekkür ederim desteğiniz için.benimki tam manyak sanki hiç bişey olmamış gibi halbuki biz öğleden sonra bildiğiniz ayrılmıştık yahu kafamçokkarıştı

ay hiç güleceğim yoktu yaaaa valla

neyse eylülcüm ben seni aydınlatiim canikom
bu safiş karısı kocasıyla bi tartışma yaşadı ve bitti boşanıyoruz diye yazdı hepimizin yüreği ağzına geldi
canım benim sonra tatlıya bağlandı olay tabiki her zmaanki gibi kocaların hiçbişey olmamış gibi davranmasıyla sonuçlandı
neyse düzeldi ya çok şükür

hımm anlaşıldı şimdi,bende günde en az bir kez boşarım kocamı sonra 10 kez yeniden evlenirim :))bunlar olağan şeyler ,aman ciddi olmasında böyle tatlıya bağlansın ..

Eylülcüm geçmiş olsun.Allah daha büyük dert vermesin.Ağrılarından kurtulacaksın inşallah.Teyzemin safrasında da bayağı vardı.Yaw bu fücut nasıl yapıyo bunları yawww

evet mmf kafa herkez hak ettiği kadarını yaşar
bazıları yaşamak istesede yaşayamıyacaklar ama kaydirigubbakcemile3

ulen bende böle haftada bi kaç kez boşarım mal paylaşırım falan ama gece olup yatağa girip sıcaklığını hissettimi işte ben yeniden aşık olurum ohaoldumsmile

eylül çok geçmiş olsun cnm..aman ol da kurtul..onun sancısı ç.ok olurmuş..arkadaşımın annesinde de var...kıvranırdı kadıncağız....neyse ki ameliyatla geçecek..önemmli olan çaresi olması.

safişim çok sevindim de sana 1-2 bi şey yazacağım oğlum uyuyunca...hemen bitti de neyin nesiklava:klava:klava:

diloksum yazdım ya daha öncede aileni çağır dedi bende çağırmam sen git dedim o da gitti.bu dereceydik yani.ben fazla mı ciddiye alıyorum acaba böyle söylemleri veya kocamın sevgisini mi fazla hafife alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…