2008 Kasım Anneleri

lelalcim bugün nolduğunu bilmiyorum daha girip bakma fırsatı bulamadım o yüzden arkadaşlar neden bahsediyor bilmiyorum ama orada da bu konu kapatılmış olsa bile üstü kapalı bu tarafa göndermeler yapılıyor oradada sevdiğim arkadaşlarım var diye geliyorum bende ama göndermelerin farkındayım mesela buradan bir arkadaş gidip orayı okusa ziyeretçi bölümünde görülüyor yaa hemen oo misafirimiz varmış, çok merak ediliyoruz,kopamıyorlar falan valla bu cümleler bana pekte iyi niyetli gibi görünmedi biraz alaycı, iğneleyici tavırlar var

en çokda ne koydu biliyormusun

denizanası bir çoğumuzun idolü danıştığımız aklı başında olan insanların başında geliyordu
ama o bizi bir araya toplamak yerine heyy aklınızı başınıza toplayın demek yerine bize hatalarımız varsa göstermeyip hatası olana sus bak burda yanlışsın demeden 2'ye böldü bizi
en çok bu hayal kırıklığına uğrattı beni aklı başında olan biri asla bunu yapmazdı en çok onda yanıldım ya ona çok üzülürüm

lelalcim bende seni seviyorum tatlım gitmen beni üzer ama son karar senin tabiki
bizim burda yaptığımız ne biliyomusun
normal hayattan günlük konuşmalar yaparken birisi gelip damarımıza basıyo ve konu tekrar açılıyo olay bundan ibaret
ondan sonra olayı biz bitirmiyoruz sürekli gündemde tutuyoruz gibi oluyo ,
herkesin değer yargıları farklıdır canım senide anlıyorum ama sende bizi anla lütfen kimse kalkıpta damarımıza basmayakalkmasın
yoksa biz çok huzurluyuz isteyen gider selam verir isteyen temelli gider herkesin kendi tercihi
kimseyede niye gittin demeyiz
olay bu

vereliniortak
yorum yok söylenecekleri söylemiş

Pislik lafından kastım hani derler ya ortalığı bulandırıp kaçtı, pislik yaptı.Onu demek istedim.ınsan anlamak istediği gibi anlar..

ya bır cıkolata almaya asagı ındım yıne hortlamıs konusmalar yaa
hakkaten neden uzaklasamıyoruz bu konulardan neden sureklı bır gonderme oluyo anlamıyorum

kızlar bırcok arkadasımız gıbı bende dıger sıteye gıden arkadaslarımıza deger verıyorum sevıyorum
bır fıncan kahvenın kırk yıl hatırı var mısalı cok sey paylastık nankorluk edemem kımseye

benımle aynı dusuncede olan da var, elbette olmayan da olacaktır
ama bu tartısmalar oldugu ıcın rahatsızlık duyuyorum ıkı tarafa da yazmaya

lutfen ısteyen ıstedıgı yere yazsın ama artık bu konu konusulup daha da fazla kımse kırılmasın

gunaydın hatunlar

eylulum gecmıs olsunnn hayırlısıyla kurtulursunn

saphıscım dun aksam kostura kostura gıttım eve okudum canım ama eylulden yazamadım tatlıya baglanmıs sevındımm

artık resmen ıkıye bolunmus durumdayız andınacılar kk cılar oldukkk
buraya gelen arkadaslarımızın basımızın ustunde yerı var ama orda kotu konusuluyorsa pes dıyorum baskada bırsey demıyorum

gulizgul, ICIR, LAVıNYA4134+, Minik Kalimero, mmmf27+, yasmin.28, zeyna+
slm kızlar nasılsınız başsağlığı dilekleriniz için tşkürler
buarada benim anlamadığım nokta hangi topikte bunlar ya merak ettim valla

ben de gelmedım kı zemuszemus
bu durumda cocukluk yapabılırmıyım
olmaz yapamazsın kocaman kadın oldun çoluk çocuğa karıştın çocukluk yakışmaz kaydirigubbakcemile2

Ben genç değilim evlatlarım.Gelin kanatlarımın altına cücüklerim:)))
al beni şefkatli kollarına :teselli:
biz kapatalı çok oldu kuzum ve zaten biz hiç bulaşmıyoruz
tabiki isteyen istediği yere gider yazar gelir gider no problem yavruuuuu

cokkk uykum var cunkı eylul 1 de yattııı napcam yaa uyku duzenı altust olduuu
sedacımm basın saolsun dıycektım ama unuttmusumm canımmm mekanı cennet olsunn

Topikde değil sitede canım.Daha önce denizanasının davetiyle gitmiştik.Hatta yarışma falan olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…