- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.501
en çokda ne koydu biliyormusun
denizanası bir çoğumuzun idolü danıştığımız aklı başında olan insanların başında geliyordu
ama o bizi bir araya toplamak yerine heyy aklınızı başınıza toplayın demek yerine bize hatalarımız varsa göstermeyip hatası olana sus bak burda yanlışsın demeden 2'ye böldü bizi
en çok bu hayal kırıklığına uğrattı beni aklı başında olan biri asla bunu yapmazdı en çok onda yanıldım ya ona çok üzülürüm
eeeee hepimiz 30'a gelmiş koca koca kadınlarız nelerle uğraşıyoruz valla bize alkisalkisalkis
maytapcım valla ben seni 2 çocuğumla öle bi ezerimki ühühü ağlarsın -tatlicadiarzu-
ben daha gelmedim :ecrin_bebek:
gencim güzelim seni üzerimsositososito
olmaz yapamazsın kocaman kadın oldun çoluk çocuğa karıştın çocukluk yakışmaz kaydirigubbakcemile2ben de gelmedım kı zemuszemus
bu durumda cocukluk yapabılırmıyım
al beni şefkatli kollarına :teselli:Ben genç değilim evlatlarım.Gelin kanatlarımın altına cücüklerim:)))
biz kapatalı çok oldu kuzum ve zaten biz hiç bulaşmıyoruzya bır cıkolata almaya asagı ındım yıne hortlamıs konusmalar yaa
hakkaten neden uzaklasamıyoruz bu konulardan neden sureklı bır gonderme oluyo anlamıyorum
kızlar bırcok arkadasımız gıbı bende dıger sıteye gıden arkadaslarımıza deger verıyorum sevıyorum
bır fıncan kahvenın kırk yıl hatırı var mısalı cok sey paylastık nankorluk edemem kımseye
benımle aynı dusuncede olan da var, elbette olmayan da olacaktır
ama bu tartısmalar oldugu ıcın rahatsızlık duyuyorum ıkı tarafa da yazmaya
lutfen ısteyen ıstedıgı yere yazsın ama artık bu konu konusulup daha da fazla kımse kırılmasın
gulizgul, ICIR, LAVİNYA4134+, Minik Kalimero, mmmf27+, yasmin.28, zeyna+
slm kızlar nasılsınız başsağlığı dilekleriniz için tşkürler
buarada benim anlamadığım nokta hangi topikte bunlar ya merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?