- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.461
aman yaa korktum kızım yaa geçmişi okuyunca rahatladım bebişimselam herkese
ben bugün bom mokum! biz ayrıldık sanırım kızlar.bugün feci tartıştık ve bitti.geri dönüşü olacağını sanmıyorum artık.Allahım daha ne kadar üüzntü yazdı bana bilmiyorum ama katlanamıyorum artık! çokzor günler beni ve kızımı bekliyor maalesef,maalesef büyük aşk bitti! mafoldumben
ayy bizim ki de öle bu kadar olmasada çocuk hastalanır ben çok geziyormuşum o yüzdenmiş hiçç tınlamıyorum bile konuşup konuşup susar ben heee derim sadecekonunun aslı ve özeti şu eşim heşeyde beni suçlar,misal oki düşsün e senin yüzünden düştü der veya tutamadın vs.. der.bi tabak kırsn oki,hemen e kenara koymuşsun çocuğun yetişebileceği yere der.yani yağmur yağsa o da senin yüzünden diceksin derim.bu bizim genelde süre gelen bir sorunumuz ve ben hep düzeltmesini istiyorum kendisinden ama o itiraz ediyor bu huyunu kabul etmiyor.aslında sadece bana karşı değil başkalarına karşı da yapıyor bunu.hemen bir suç ve suçlu buluyor,genelde de günah keçisi tabiki benoluyorum
canım ya çook geçmiş olsun rabbim acil şifa versinopuyorumnanaktanselam kızlar ,bugün yoktum ,hastanelerde koşturdum ,3 saat müşahede altında kaldım serum yedim 3-4 tane iğne ,mahvoldum resmen ,bir sürü tetkik yapıldı ,safra kesemde taş var hemde oldukça büyük 6-7 tane her biri 16-20-25 mm çapında ,aslında bugün acil ameliyat olacaktım ama kan değerlerim yüksek çıktı ,bir hafta diyet yapıcam ilaç kullanıcam ve haftaya büyük ihtimal ameliyat olucam ..
bu sabah şiddetli ağrı ile kıvranarak acile götürüldüm ,ve devamında da yukarda anlattıklarım gerçekleşti işte ..hala iyi değilim ..
alsanaalsanasmileherkes hakettİĞİ kadarını yaŞar dİİlmİ zeynacım senİde sevİyom fısıtĞım
nan hastayım senin bu laflarınalavişim napalım yavrum hayatın draması varsa rondonun kreması var :))
maşallah ya fıstığıma[/URL][/IMG]
lavişcim sen kaldırsanaaaaa
ben yaptım yağmurun fotoyu
idlokscum geçen gün sen soruyodun cnm imageshackta resmi nasıl yüklüyosunuz diye
Günaydın tontişler.Karga mokunu yemeden burdayım.Başım çatlıyo kızlar.Hakkınızı helal edin.Öbür tarafa yolculuk var gibi:)))))
hayırdır maytabım güzelim ne sıktı gene canını bu kadar
evet ya giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
hayır bide dönebileceğini sanıyo ya o komik ebediyen gittiler farkında değiller
YOKSA AKŞAMDAAAAANN AKŞAMAAAAA GELEN BİRİMİ sositosositoay kim olucak canım ipucu veriim bizimevde yaşıyo:)
YOKSA AKŞAMDAAAAANN AKŞAMAAAAA GELEN BİRİMİ sositososito
gunaydınnn zemuszemus
ben bu sabah cok mutluyum cok guzel bır aksam gecırdım
geceyı soylemıyorum yalnız :kedi:
saphıra aksam sureklı aklımdaydın ama evımızde olmadıgımızdan nete bakamadım
gece bır ara uyandım aklıma geldın yıne cok uzulmustum kııı
barısmıssınız cok sevındım canım
bosver sen bu tavırlarını esının hepımızın esı aynı terane
ben bıle alıstım yanı kı sen bızden de kıdemlısın
eylul gecmıs olsun canım
zeyna ve mmf kardesler ıkınızın bırden sınırını ne bozdu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?