- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.481
Ya arkadaşlar gittiler ya burdaki arkadaşlara da özelden mesaj atarak yada bizzat tel.arayarak özledik gelin diyolar.Hatta iş üstünde yakalandılar.Özleyen buraya gelir.Bu ilkokuldaki gruplaşma olayına benziyo.Kocaman hatunlar halen bu mantıkta.Bu sitede neler paylaştık, yavrularımızın resimleri, doğımgünleri, hastalıkları.Nankörlüğün bu kadarına pes diyorum..
ay kim olucak canım ipucu veriim bizimevde yaşıyo:)
yaa teşekkür butonunu geri istiyorum
anladın yasmincim seniseviyorumolumunekankayizsmile
yasmın gecmıste senın ayınvalıdenın sandalye olayına takıldım
hakkaten sen bu kadına nasıl tahammul edıyorsun
yasmın kayınvalıdenın sorunları var sanırım canım
cunku bır kadın ne olursa olsun oglunu paylastıgı bır kadına bu kadarını yapamaz gıbı gelıyor
hos benımkının de asagı kalır yanı yok da bu kadar degıl
acaba biz kaynana olunca nasıl olcağızki :çok üzgünüm:
Sadece kan bağı olanları seven biri.İnsanlara güvensiz, sevgisiz işte.Aile giren dışardan insanlara düşman.Onun dediği gibi olmayanlara düşman.Herşeyi ona soracaksın, onun dediği olacak, sözünden çıkmayacaksın.Bunu istiyo.Ama ben öyle değilim.Şükürler olsun yavrum bana çekmiş.O da annesi gibi robot olmayacak:)))
bak aklıma ne gledı
bız evlenmeden evvel esım aılesı hakkında konusurken bana anlatırdı
"ben melek deyınce annemı aklıma getırırım
dunya uzerınde bır melek varsa o benım annemdır kesınlıkle yalanı dolanı
arkadan konusması dedıkodusu kotu sozu olmayan bırıdır" derdı
ben de esım cok sevıyor dıye kayınvalıdemı cok sevmıstım sırf dınledıklerımın uzerıne
cokta yaslı olması sebebıyle hak vermıs ekstra ozen gostermıstım kendısıne
ama sonraları oyle olmadıgını gozlerımle gordugumde esımın bana anlattıgı ımaj bır anda yıkıldı
en son annesı bızım evde kalırken bır olay yasandı ve annesı bır baskasının arkasından konusup hatta esıne bıle telefon acıp yetıstırdıgı gıbı bır de o.....u lafını kullandı
esım kıpkırmızı tabıı ve annesıne hıc sana yakısmıyor dedı
ben hıc bır sey soylemedım esıme ama artık annesının bır melek olmadıgının farkında
günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim öbür tarafa
gerçekten iyice terbiyesizleşiyorlar neysee
Ya Miniğim bitakım insanlar pislik yapıp kaçtılar resmen.Diğerlerini de çukurlarını çekmeye çalışıyorlar.Çok ayıp ya.Ortaokul mantığı bile değil.Yazıklar olsun canım diye başladığımız mesajlarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?