2008 Kasım Anneleri

Ya arkadaşlar gittiler ya burdaki arkadaşlara da özelden mesaj atarak yada bizzat tel.arayarak özledik gelin diyolar.Hatta iş üstünde yakalandılar.Özleyen buraya gelir.Bu ilkokuldaki gruplaşma olayına benziyo.Kocaman hatunlar halen bu mantıkta.Bu sitede neler paylaştık, yavrularımızın resimleri, doğımgünleri, hastalıkları.Nankörlüğün bu kadarına pes diyorum..

yaa teşekkür butonunu geri istiyorum
anladın yasmincim seniseviyorumolumunekankayizsmile

yasmın gecmıste senın ayınvalıdenın sandalye olayına takıldım
hakkaten sen bu kadına nasıl tahammul edıyorsun

Ya Kalimerom birikiyo patlıyo anlattım hatırlarsan.Kadına gelip gidiyolar.Sabah Anılı götürdüm.Günaydın dedim.Cevap vermedi.Doğrudan Anılı aldı ceee falan yapıyo.Sonra apartmandan çıktım.Açık açık ölse keşke dedim.Sonra aman boşver diye söylene söylene yürüdüm.Aramızda da bişi geçmedi.Kendi kendine kuruyo sanırım..

yasmın kayınvalıdenın sorunları var sanırım canım
cunku bır kadın ne olursa olsun oglunu paylastıgı bır kadına bu kadarını yapamaz gıbı gelıyor
hos benımkının de asagı kalır yanı yok da bu kadar degıl

bak aklıma ne gledı
bız evlenmeden evvel esım aılesı hakkında konusurken bana anlatırdı
"ben melek deyınce annemı aklıma getırırım
dunya uzerınde bır melek varsa o benım annemdır kesınlıkle yalanı dolanı
arkadan konusması dedıkodusu kotu sozu olmayan bırıdır" derdı
ben de esım cok sevıyor dıye kayınvalıdemı cok sevmıstım sırf dınledıklerımın uzerıne
cokta yaslı olması sebebıyle hak vermıs ekstra ozen gostermıstım kendısıne

ama sonraları oyle olmadıgını gozlerımle gordugumde esımın bana anlattıgı ımaj bır anda yıkıldı
en son annesı bızım evde kalırken bır olay yasandı ve annesı bır baskasının arkasından konusup hatta esıne bıle telefon acıp yetıstırdıgı gıbı bır de o.....u lafını kullandı
esım kıpkırmızı tabıı ve annesıne hıc sana yakısmıyor dedı
ben hıc bır sey soylemedım esıme ama artık annesının bır melek olmadıgının farkında

Sadece kan bağı olanları seven biri.İnsanlara güvensiz, sevgisiz işte.Aile giren dışardan insanlara düşman.Onun dediği gibi olmayanlara düşman.Herşeyi ona soracaksın, onun dediği olacak, sözünden çıkmayacaksın.Bunu istiyo.Ama ben öyle değilim.Şükürler olsun yavrum bana çekmiş.O da annesi gibi robot olmayacak:)))

acaba biz kaynana olunca nasıl olcağızki :çok üzgünüm:

annem benım sımetrı ve temızlık takıntım olması sebebıyle cekılmez bır kaynana olacagımı dusunuyor
yoksa sen gelıne mı kaynana olursun o mu sana olur bellı olmaz o kadar ozverılı olursun ama ıste su huyun yok mu adamı yer bıtırır dıyor bilmiyorumkismile

senın kaynana benım domınant gorumcek olmasın yoksa ohaoldumsmile
onu anlatıyorsun da

Benimkinde küfür yok, argoya da kızar.Ama seni yönetmeye çalışır olmazsa inanılmaz katı bir tavır takınır, can düşmanı olursunuz.İnanılmaz titiz.Kime sorarsan sor nasıl bir kadındır de ilk çok titizdir lafını duyarsın:)))

günaydın kızlar

dün akşam bir ara geldim sadece son sayfayı okumuştum da
eylül geçmiş olsun tatlım
iyi haberlerini bekliyoruz

yanlış anlamadıysam saphira sanırım eşi ile tartışmış
her evde olur küçük büyük tarışmalar
ama ne olursa olsun gitmek ayrılmak kelimelri en son sölenmesi gereken şeyler bence
ama neyseki düzelmiş sanırım

günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim öbür tarafa
gerçekten iyice terbiyesizleşiyorlar neysee

pardon zeyna ama ben diğer tarafa da bakıyorum
ne bakımdan terbiyesizleşiliyor onu anlayamadım

yasmin ne pisliğinden bahsediyorsun
ortada sadece andina ile çitosun çirkin konuşmasının ardından yapılan birikimleri yüze vurma vardı .. kusura bakmayın ama bu olay uzatılarak daha kötü olmadı mı ki hala uzatılmaya da devam ediliyor ..

kızlar kusura bakmayın
her iki tarafta da sevdiğim kendimce değer verdiğim insanlar var
ama bu olayı yok ikiye ayrıma yok pislik atma yok öle oldu yok böle oldu diye o kadar çok uzattıldı ki gerçekten kötü bir hal aldı.. hani derler ya sivrisinek küçüktür ama mide bulandırır. artık buraya her geldiğimde mutlaka bir sayfada gönderim söz konusu
diğer tarafta yazılanları da okudum paylaşımda da bulundum .. en azından orada bu konu kapatılmış normal günlük sohbetler yapılıyor ..
evet bazı kişilere haber verildi öteki taraftayız diye ki bunda gizli yasak saklı ne olabilirki.. mesela denizanası azo beyazmelek dilek elmalı onlar da mı yanlı zorla mı getirtildiler oraya . ..
denizanası da tıpkı benim gibi bu konuşmalardan rahatsız olduğu için geçti diğer tarafa ama anlamıyorsunuz. hala ayrımdan bahsediyorsuz.
pek çok şeyi burada beraber paylaştık ama bakıyorum da gerçekten içinizde pek çok şeyi biriktirmişsiniz ve şimdi herşey dışarı çıkmaya başladı .. üstelik unutmuyor ve unutturmuyrsunuzda ..
kızlar kusura bakmayın geçmişe sünger çekilmediği burada uzun süre bu olayların konuşulması bitmediği sürece ben de katılımda bulunmayacağım.

benim annem de der sen çekilmez bir kaynana olursun kapıya koyarlar seni
dır dır dır o yanlış bu pis bu tozlu bu bozuk gelininin iliğini kemiğini kurutursun
ben fazla mükemmeliyetciyim o yüzden zor olurum gibi onun için gelinlerime fazla yaklaşmamam lazım eyvahedigeldismile

GÜNAYDINNNNN
valla süpper bi gece geçridim kızım akşam20,30da uydu ve sabah 08,30a kadfar bi kez uyandı süt içti sızdı tekrar bomba gibiyim:))
gece çitosumla,yasminimle msnde saati bayağı geçirdim ama oldukça keyif aldım hepinizi çok seviyorum

günaydın kızlar

yasminim nereye gidiyon yavrıım bi yere kaybolma daha karpuzz kesiciiiz kaydirigubbakcemile3

eylülcüm çok geçmiş olsun canım allah sabır versin, inşallah ameliyatında sorunsuz geçer

sedacım başınız sağolsun canım benim

mmmfcim dövelimmi seninkini klava: önce safişinkinden başlayalım yo yo önce yasmininkini ele alalım bence :mymeka:

miniğim okudun önlük fentezilerini hemen uygulamaya koydun demi zilli bir de bize bilmem ayakları çekiyonaklinialirimsmile valla benimde gecem güzel geçti önlüksüzde olsa güzeldi :kedi: gel gelelim böyle geceler geç başlıyor dersten geç bitiyor sabaha da böyle uykulu uykulu kalıyorsun

zeynam nolmuş öbür tarafta yaa ben bakmadım bugün daha gidip bir okuyayım bari bende merak ettim

safişim barışmış dün akşam konuştuk uzuuuun uzuuun kocişinden girdik ama çenemiz durur mu başka yerlerden çıktık kaydirigubbakcemile3

nazlımeleğim sağol canım fikrine istinaden yine de iki yapboz aldım ama birbirinden farlı biri oyun gibi bi kız var tahtanın üzerinde ona değişik kıyafetler giydiriyorsun yapbozlarla
diğerinde de hayvanlar var
bir tanede oğluma aldım tabi durur muyum taşıtlar var bizimkinde de

ve tabiki güzel prensesimiz yağmurumuz gelmiş yerim onu ben dünya tatlısı maşallah

lelal belki tarafçı değil kimse ama bölündük be canım farkında değil misin
andina,azo,elmalı turta ve en önemlisi denizannem(en çok üzen bu kişi benı)koptuk
senin çağırmada niyetin kötü olmayabilir ama andina tıpkı yandaş toplamaya çalışır gibi davranıyor ve bu gerçekten çok ayıp hala çok sivri dilli iğneleyeci konuşuyorrrr

lelalcim inanki seni çok seviyorum seninle hiç bir mesele yok sadece zaten bir sürü insan diğer aradaşlarımızın gittiğini biliyor ama özellere yazıp falan filan yapmaları arkamızdan hoş değil
ne oldu kk yönetyimi gördü onları ve süresiz uzaklaştırdı güzelmi oldu hayır
bizde buna kızıyoruz biz burada o kadar çok şey paylaştıkki birbirimiz üzerinde haklarımız var bunları bir çırpıda sildiler 2'ye bölmeyi kendileri yaptı ve devam ediyorlar
biz kimseye aaa bak gel biz yeni sitede rahatız huzurluyuz tertemiz sayfada hayata başladık demiyoruz açık oynuyoruz kartlarımızı
hala kızgın değilim kimseye yanlıda değilim en başından beri ben bana göre yanlışı savundum hala arkasındayım söylenenler yanlıştı
giden gider yapabilecek bir şeyim yok hiç birimizin yok ama olayı tamamen liseli kızlar kavgasına dönüştürdüler
faceden silmeler msn den silmeler özellere girip çağırmalar sivri sivri konuşmalar onun bu sivri dilinden olmadımı herşey
biz önceden ne zaman böle saygısızlık yaptık cırladık birbirimize allahaşkına sölesene koskoca kadınlar olduk evlat yetiştiriyoruz bumu yani arkadaşlıkları sözde dostlukları bu kadar basitmiydi?
istediğin yerde kalabilirsin canım ben eminim çoğumuz seni çok seviyoruz ve seninle alakası yok gelenin başımız üstünde yeri var ama gideni zorla tutamayız

Son düzenleme:
Lelalcim herkes orayı biliyo canım.Giden gidiyo zaten.Ekstra çağırmalara ne gerek var?Oraya giden arkadaşlar biliyolardı orayı ve gittileer.Yani tel.olmadan yada özel mesaj olmadan di mi?Gidene dur demedik ama propaganda çalışmları hiç yakışmıyo.Seni de sözcü seçtiler sanırım.Zira Andina ve Denizanası banlandılar.Sen bilirsin canım.Senin hakkında ne düşündüğümü defalarca söyledim. Herzaman görmek isteriz seni, bekleriz.Ama gelmem diyorsan tanıştığıma memnun oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…