2008 Kasım Anneleri

beyazmelek giresuna gel buaralr daha güzel temiz hava alsın eymen:)
yasmin babam yaptı benim pansiyon denize sıfır ama açmadı halaaa beklerim gell

oooooo zeyna laviş akraba çıkıonuz heeee eee dünya küçük dememişler boşa
beyazmeleğim bana beklerim cnm bnm sen gelmeye karar ver ben seni karşılarım cnmcım

beyazmelek giresuna gel buaralr daha güzel temiz hava alsın eymen:)
yasmin babam yaptı benim pansiyon denize sıfır ama açmadı halaaa beklerim gell

Haberdar etbeni canım ya açılırsa.Sinop falan düşünüyodum bu sene.Annem, babam ve ben.Tabi yavrumda olacak.Eşim yıllık izin alamıyo.Denize temmuzda girilir oralarda.Su geç ısınıyo karadenizde(

günaydın canlarımmm
desteğiniz için beni merak ettiğiniz çoook teşekkür ederim ama bende sizi böyle üzdüğüm ve ayaklandırdığım için özür dilerim bilmiyorumkismile
ay sabahtan beri ne çok konuşmuşsunuz maşallah kaydirigubbakcemile3ay hepsini okuyamadım valla
yine sabahsabah olay var galiba,hiç bir yere bakmadım ne oldu bilmiyorum ama bu işin uzamış olmasıyla ilgili herkes hem fikir ama şöyle de bir şey var kalabalığız dolaysıyla herkes bir yorum yazıyor ve bu tazılanların çoğunda cevap hakkı doğuyor işte bu yüzeden uzuyor bu mesele..
diğer tarafa gitme sebebi olarak bunu göstermişler ama kendileri niye orda bizi konuşuyorlar o zaman

günaydın ,ooo kalabalık bugün burası ,:)

beyaz istanbula geliyosun galiba ,yemin ederim eğer buraya gelipte bana gelmessen seninle bir daha konuşmam ,alsanaalsanasmileben seni istediğin yere götürürüm gezdiririm ,evimde müsait ,eymene de sanada kocanada yer var ,nolur bana gel ,valla bak sahte söylemiyorum gerçekten çok ciddiyim

herkese de günaydın ayrıca..

sedacım eylülüm miniğim çok sağolun canlarım benim inşallah gelirsek tatilde mutlaka uğramak istiyorum telefonla msn le buradan bildiririm zaten tarihi oraya gelincede haberleşiriz mutlaka

toplantıya kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi öğleden sonra görüşürz

Canım sevindim.Dünle ilgili pürüz kalmadı umarım.Diğer meseleyide boşver artık.Bitti o mesele canım..

sağol cnmyok sorun kalmadı
yalnız ben bugün fecii uykusuzum yaaa
1 de uyudu minnoş sonra sabaha karşı 5 miydi kalktı 1 saat kadar uyutmaya çalıştık sonrada 10 da uyandı ve ben 4 te yatmıştım -tatlicadiarzu-

ben de evıme oglusumun yanına gıdıyorum
onunla ılgılendıkten sonra arkadasımın evıne davetlıyım
oglenden sonraya ısım kalmadıgından ev oturması yapıcam ve cocuksuz cunku anneme soylemedım henuz arabasız gıdecegımden oglusu cıkarmayı dusunmuyorum

aksama bakabılırsem gelırım yoksa yarın gorusuruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…