2008 Kasım Anneleri

dilokscum sapık dolu etfaf valla dikkat etmek lazım özel numaraları kesinlikle açmıyorum hele
ne olursa olsun
sapiş kıtır mı yok bacım senden kıtır olmaz:)çıtır çıtır olur ama

nie ki beyazlarınız var o kadar gerçi geçen okan bayülgen anlatıyor onunda 23 yaşından beri sakal ve saçları bembeyazmış boyurmuş sürekli çok şaşırdım

Diloksum rastgele çevirmiştir belki.Bir kere de bana faceden arkadaşlık teklifi geldi.Yabancı bi isim gibiydi.Benim ün.de yabancı çok arkadaşım oldu.Dedim onlardan biridir belki.Kabul ettim.Birde profilini açtım ki belden aşağı foto var.Sonra ismini incelediğimde amacını anladım.ısmi Kal Indemi imiş((

ay sağol asortim de eşimle ilk tanıştığım yıllarda muhteşemdim ayol şimdi düşünüyom da,ne böyle kilo vardı ne saçlarda beyazlık.kız ben askılı kıyafetlerimle yazın sütyen bile kllanmazdım ki göğüslerim hep büyüktü ama çok güzeldi.off eskiler depreşti bak yinee

aman yasmin yaa içrenç vallavi..ben face de yakın olmadıklarımı kabul etmiyorum..biraz tanımma lazım en azından....çoğu arkadaşımı ve hiç bir öğrencimi de hatta akrabalarımdan bile çoğu kişi yoktur...

saçımın önünde 20 tane fln beyaz saydım..eylülde farkettim ilk...bizim de ailede 1-2 kişi de var eken beyazlama..ben de de oldu..

safişim sen hala çok güzelsin anam...tabi kilosuz halin nasıldır düşünemiyorum...ama sütyen neden yok onu anlamadım..ben de hiç çıkaramam

eylül nan mayısta ben gelecem benide gezdirir misin

şimdi ayıp ettin işte ,başımın üstünde yeriniz var hepinizin ,istanbulun en güzel yerlerini gezdirmeyen adi olsun opuyorumnanaktan

dilokscum bende korkardım valla yerinde olsam ,sapıklık para ile değil ki ,önüne geldiği no yu çeviriyolar işte ,birde kadın sesi çıkarsa karşısına ohhh ballı kaymak .. kötükedihüso

biri saçın beyazındanmı bahsetti
kafamda 100 milyon saç varsa bunun 25 bini beyaz bıktım artık dip yaptırmaktan bide önde ve hemen ön yanlarda
bıktım artık ama yok kaçısı yok hemen uzuyorlar beee

Off kılzar ya konu hala kapanmamış.Bende gittim oraya ve ordada sevdiğim değer verdiğim insanlar var buradaki gibi.Ve ben hiç birinizden uzak kalmak istemiyorum.Hem burada hem orada olmak istiyoruum.İş görüşmem vardı biliyorsunuz bugün oraya gittim ve çok süper bir insanla tanıştım belki kesin birşey olamayacak ama sağolsun bayağı ilgilendi.İnşallah olur bakalım.

Neyse cankızlar saphişten haberi olan varmı ? Nasılmış iyimiymiş.Durumu düzeltmişler mi

dilekçim hadi hayırlısı olsun inşallah olur işin bende aynı senin gibi o süreçteyim iş arıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı cnm allah gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…