2008 Kasım Anneleri

yaa varya kafayı yiicem he
bişeyvardı dikilecek makinayı çıkardım masurayı takayım derkene mekik elimde kaldı tam 1 saattir onunla uğraşıyorum öyle yapıyorum olmadı böyle yapıyorum olmaddı fenalık geldi ööyle ben ona bakıyom oda bana şuanda
varmı anlayan yaa midem bulandı resmen
kocamada sormak istemiyom havalara girer şimdi

Haberdar etbeni canım ya açılırsa.Sinop falan düşünüyodum bu sene.Annem, babam ve ben.Tabi yavrumda olacak.Eşim yıllık izin alamıyo.Denize temmuzda girilir oralarda.Su geç ısınıyo karadenizde(

yasmincim benim eşim de sinoplu.temmuz da bizde gidecez kısmetse:)) belki görüşürüz oralarda dimi:))

yaw bende daha 24 ümdeyim 30 çok var nan daha durun daha çook işim var puhahahah
neyse ayrıca eski defterleri açıp durmayalım herkes kendini fazla önemsemeye başladı çünkü
bide kim uzaklaştırıldı ki kızlar ondan haberim yok yaa
bugün temizlik günü gidimde ufak ufak başlıyım ben artıkın ya hiç istemiorm burdan çıkmak ama napiim

Maytabım dikiş kiiim biz kim?Biz sökmeyelim de dikeceğimiz kalsın.Geçenlerde kocişe pantolon aldım.Paçaları yapılacakdı.Eşim ısrarla sen yap dedi.Yaptım biraz ölçüyü kaçırmışım, şort gibioldu:)))O kadar değil tabi ama 2 kerede tutturdum.Bi daha bu konuda benim fikrimi almazsın sanırımbilmiyorumkismile

Asortik hatunum bende 29 yanii biliyosun, gördünde.Ayy bende çok korkuyorum 30lu yaşlardan:))))))))

bende çok farklı değilim yasmişncim
belki beceriririm dedim ama sanırımmakina mevta oldu alt kısma iplik sardı çok fena dur ben bunu kaldıriimde hiç çıkmamış gibi davraniim

günaydın kızlar..okudum ama şöyle böyle..
burada yağmur ağıyor.

dün gece çok korktum...saat 1 gibi tuna uyudu...yerine götürdüm geldim odayı topladım ki o sırada tel çaldı..özel no..kız kadeşim sandım ve geç olduğu için korktum açtım.

bir erkek...sana birşey soracam ama doğru cvp ver dedi..
kimsiniz dedim..söylicem ama sen cvp ver önce dedi..sor dedim
sex yapmayı severmisin dedi..kapattım

tekrar tekrar arıyor
kaan da uyuyordu uyandırdım ona açtırdım birşeyler söyledi salak kapattı bir daha aramadı.

benim bayan olduğumu o saatte uymadığımı ve tuna uyuduktan sonra araması eşim de uyuyor olması...telimi kimse bilmez burada yeni aldım kıbrıs için..ondan korktum

neyse gece de tuna coşştu...ağla ağla...en son saat 4,5 tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…