- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.781
kerevizin sapını napıyonuz bişede kullanılıyomu
beyazmelk ohh oldu ferhundeye o yakalandı ben göbek attım:)
ben geldim ama kimse kalmamış tabi :) dışarda sapının ayrı satıldığını biliyordum ama kıbrısda da durumun aynı olduğunu bilmiyordm
asortim kızına tavuk suyu yaparken sapta at içine besleyiciliğini arttır,aynı mantıkla istediğin yemeğe kullanabilrsin.ıspanak,maydonoz vb gibi yeşilliklere yaptığımız şekilde dondurucuda saklayabilirsin ya da yine yeşillik kurutur gibi kurutabilirsin.hepsi tahminimce miktar olarak epey fazladır,o yüzden hepsini aynı yere kullanamazsın .nette de kereviz sapı tarifleri vardı .ben kereviz yemeği yaptığımda da sapından koyarım,hatta sapını daha çok seviyorum
günaydın kızlar
güzel bir gün diliyorum
geç yattım erken kalktım bari kalkmışken haberlere bakiim dedim ay moralim bozuldu
akşam haberlerine bakmıyorum artık açmıyoruz çünkü fatihinde gözü sürekli tv de oluyo psikolojisi bozulmasın diye
asortikcim ben kereviz sapını çok severim bizim burda da sap sap satıyolardı bi ara turşu için ama ben o zaman niye aldım unuttum yaa yaşlanıyomuyuz ne :)))
genelde yemeklere doğrarım safişin dediği gibi çorbalara katarım
hee et suyu hazırladım buzluğada ona koymuştum bak yazarken hatırldım
kereviz yemeğine mutlaka koyarım çok faydalı bir besin sakın atma değerlendir asortika
Günaydın kızlar, günaydın Maytabım.Sabaha kadar Anıl uyanmadı ama mızırdadı.İki kere kalktım yat oğlum yeter artık dedim, o da yattı.Yani deliksiz uyuyamayacaz henüz.
Kerevizden bahsetmişsiniz, salatası hariç sevmem.Yemeğini de yapmam(((
Herkese iyi bir gün diliyorum..
günaydınnnnnnnnnnnnnn
süper bi uyku çektim ve yarım saat belki 1 saat kocaşi inlettim vermeden döndüm kıçımı uyudum
çok mutluyum kötükedihüso şeytan azpda gerek hihoyyyt
dün gece amma rüya gördüm heee
bir sürü bara gece kulübüne gittim içtim coştum aman bi dünyayıdı kafam heee
sabah kalktığımda sersem gibiydimm :bbo:
ben kerevizi çok severim hatta bayılırım ama benim kocada hiç eve sokturmaz bende yiyemiyom doğal olarak annem yapar portakallı özellikle süper olur yaa cokacimcoook
Hayır olsun Zeyna Hatun.Bende rüya gördüm.İkinci bebeyi düşünüyomuşum.Kasımda başlarım çalışmalara ama zamana kadar elevit mi, ferrosanol mu içsem diyorum.Ön hazırık aşamasındaydım yani.Ama karar vermişim:))))
minikcim sevindim senin adına canım ne güzel bir gğn geçirmişsin
ıcırcım ben anlamadım nedir o aaaaaaaa sesi:)
remedeoscum sende kaç gündür yazmıyorsun hayırdır canım iyisin dimi yağız nasıl?
bacım ben de kısçemin resmini koymak istiyorum ama olmuyor
nasıl yapacağım nereye kopyala yapıştır:):):)
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
gunaydın guzeller opuyorumnanaktan
ben geldım cok guzel bır gun gecırdım dun
umarım bu mutlulugum uzun sure devam eder
malumunuz dun oglenden sonra ızınlıydım ve yenı evlı arkadasımın evıne mısafırlıge yalnız gıttım
cok guzel ve ınce bır zsevkle dosemıs hatun evını mısler gıbı oturup sohbet ettık superdı
sonra aksam oradan cıktım tam arabaya bınıyordum kı bır telefon esımın kuzenının hanımı
mıafırlerım var senı gormeyı cok ıstıyorlar gel dedı
hadı hoopp ıkıncı kapıya mısafırlıge gıttım
aksam 7,30'a kadar da orada takıldım gulduk eglendık
eve geldıgımde kocıs gelmıs ve yemegını bıle yemıstı
hıc tınlamadım tabıı felekten bır gun calmısım oglusu alıp evımıze gıttık
hos hıcte bırsey demedı baktı kı cok mutluyum ıyı sevındım senın adına dedı
gece uykum cok bolunse de dunkı dopıng ıyı geldı sanırım
yarın da eglencemız olacak ınsa allah bıryerden moralımı bozacak bırsey cıkmaz yıne
gunaydın hatunlarrr
aksam gerılmıssınız ben o malum sıteye gırmıyorum kım ne yazmısta umumda degıl
herzaman kkdayımmm :enbuyukkk:
aksam eylulum ılk defa erkenden yattıı saatt 1030 bende yattım dızıde ızlemedım ama komsumun oturma odasıyla yatak odamız dıpdıbe seslerı duydumm uzunca bı aaaaaaaaaaaaa cektııı kalkıyım dedımm ama eylulum daha agır bastıı
bız kerevız hıc yemeyız ama bekarken annemın komsusu yapmıstı patates gıbıydı tadıı ben degısık tatları sevıyorum ama alıskanlık annemız yapmayınca bızlerde bılmıyoruzz
ablacvım günaydın
kk pro üyeleri imza koyabiliyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?