2008 Kasım Anneleri

Hayır olsun Zeyna Hatun.Bende rüya gördüm.ıkinci bebeyi düşünüyomuşum.Kasımda başlarım çalışmalara ama zamana kadar elevit mi, ferrosanol mu içsem diyorum.Ön hazırık aşamasındaydım yani.Ama karar vermişim:))))

kalkayımda ıhlkamur kaynatayım kahvaltı edelim
bugün kesin alışverişe gitmem lazım
off arabasızlık ne zormuş be
burnumu dışarı çıkarmak istemiyorum ama sabah fatihe memonun sütünden verdim çünkü sütü bitmiş
muzdan nefret eder fatrih süütte muzlumu sana sabah sabah baya güldüm fatihin surat ifadesine :)))
daha çok eksik var
inşallah hepsini hatırlarımda alırım daaa onca şeyi eve nasıl taşıciim acaba:/

bi günaydında benden hatunlar
nasılsınız
kısçemi uyuttum
oğlanları okula cücüyü işe yolladım
oooohhhh sefam olsun
bi taraftan kk'dayım
bi taraftan mügeyi seyrediyorum
bi taraftan da kk'da ki müge ile tatlısert topiğine yorum yapıyorum
dört kollu cengaverim bennnnnnn
bakın burayı da ihmal etmedim yani
e daha ne olsun
bu yaşlı hatun ancak bu kadarını yapabiliyor
öpüyorum canlar

gunaydın guzeller opuyorumnanaktan
ben geldım cok guzel bır gun gecırdım dun
umarım bu mutlulugum uzun sure devam eder

malumunuz dun oglenden sonra ızınlıydım ve yenı evlı arkadasımın evıne mısafırlıge yalnız gıttım
cok guzel ve ınce bır zsevkle dosemıs hatun evını mısler gıbı oturup sohbet ettık superdı
sonra aksam oradan cıktım tam arabaya bınıyordum kı bır telefon esımın kuzenının hanımı
mıafırlerım var senı gormeyı cok ıstıyorlar gel dedı
hadı hoopp ıkıncı kapıya mısafırlıge gıttım
aksam 7,30'a kadar da orada takıldım gulduk eglendık
eve geldıgımde kocıs gelmıs ve yemegını bıle yemıstı
hıc tınlamadım tabıı felekten bır gun calmısım oglusu alıp evımıze gıttık
hos hıcte bırsey demedı baktı kı cok mutluyum ıyı sevındım senın adına dedı

gece uykum cok bolunse de dunkı dopıng ıyı geldı sanırım
yarın da eglencemız olacak ınsa allah bıryerden moralımı bozacak bırsey cıkmaz yıne

evde yapılmayı bekleyen ama benım sımdıye kadar hıc yapmadıgım zorla eve gıderken posetıme konulmus bır kerevız var

zeyna su poratakallının tarıfını versen bu aksam yemek dusunmesem

gulbeseker abla sen bana tas cıkartırsın valla
maasallah dıyeyım sana

gunaydın hatunlarrr
aksam gerılmıssınız ben o malum sıteye gırmıyorum kım ne yazmısta umumda degıl
herzaman kkdayımmm :enbuyukkk:

aksam eylulum ılk defa erkenden yattıı saatt 1030 bende yattım dızıde ızlemedım ama komsumun oturma odasıyla yatak odamız dıpdıbe seslerı duydumm uzunca bı aaaaaaaaaaaaa cektııı kalkıyım dedımm ama eylulum daha agır bastıı

bız kerevız hıc yemeyız ama bekarken annemın komsusu yapmıstı patates gıbıydı tadıı ben degısık tatları sevıyorum ama alıskanlık annemız yapmayınca bızlerde bılmıyoruzz

minikcim sevindim senin adına canım ne güzel bir gğn geçirmişsin
ıcırcım ben anlamadım nedir o aaaaaaaa sesi:)
remedeoscum sende kaç gündür yazmıyorsun hayırdır canım iyisin dimi yağız nasıl?

Kereviz hiç ğişirmedim hayatımda.Bir kaç kere aldım batunun çorbasına filan koydum ama çok sevdiğini söyleyemem..Ama salatasını ben de deneemk istiyorum..

kerevizin sapını napıyonuz bişede kullanılıyomu

bizde kerevizin sapını kullanırız asıl yemek yaparız ondan ama sapı, beyazı hepsi içinde olur annem etli yapıyor ve havuçta var tabi içinde normal sebze yemeği gibi zeytinyağlı harika oluyor ben bayılırım kerevize

beyazmelk ohh oldu ferhundeye o yakalandı ben göbek attım:)

bence de bence de hihoyyyt

yemek dışında ekstradan kullanıldığını bilmiyordum hatta salatasının tarifini bile asortieden aldım ilginç

ne var haberlede kız yine bede hiç haber izlemez oldum iyi bir haber yokki artık

kereviz faydalıdır canım yee bence alışırsın zamanla sen buraya gel ben sana yapayım kereviz cokacimcoook
eymen de öyle yapıyordu işte uykusunda mızırdanıp duruyordu geçenlerde anlatıyordum yaa muhtemelen diş gibi ama başka da sebebi var mı bilemedim
kulağını tutuyordu yine hemen götürdüm doktora artık paranoyak oldum yine kulak çıkacak diye çok az antibiyotik verdi hafif akıntısı var ama fazla değil dedi geçenlerde grip gibi oldukya ya onunla alakalı yada yatarak süt içmesiyle, ondan bir türlü vazgeçiremiyorum :çok üzgünüm:

neden yavrum kociş ne kötülük etti sana ben kaçırmışım niye böyle inletiyorsun adamı
portakallı kerevizi de ilk defa duydum şoklardayım akannehir

evet zeynama hem de yasminime hayırlara çıksın diyorum geceleri bir taraflarınızı kontrol edin açıkta falan mı diye uyanamıyorsanız kocişlere söleyin onlar kontrol etsinler kaydirigubbakcemile3

gulbeseker abla sen bana tas cıkartırsın valla
maasallah dıyeyım sana[/QUOTE]

teşekkür ederim bacııım

bacım ben de kısçemin resmini koymak istiyorum ama olmuyor
nasıl yapacağım nereye kopyala yapıştır:):):)
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

beyazmelekcim hoşgeldin canım
deprem olmuşya haitide Allah yardımcıları olsun yaşadığımız sıkıntılar geldi aklıma
e türkiyeden haberlerde malum çok sıkıcı ve gerici

Kalimerom ne şanslı hatunsun.Maşallah ya.Mutlu ol hep böyle..

Icırım konuya açıklık getirir misin cınım?

Gülbeşeker anne sen heryere yetersin:)))

miniğim çok sevindim senin adına ne güzel olmuş

ferhunde yakalanınca aaaaa çekmiştir senin komşu
boşver haftaya uzun uzun özet veriyorlar nasılsa bende yarım yamalak izleyebildim hem eymen hem kk peki izin vermedi

gülbeşeker ablacım günaydın sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…