- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.801
miniğim senin msn falan yok mu yaa özelden yazsana varsa oradan anlatırım ben sana burada aynı şeyler dönüp durmasın canımız sıkılıyor
Ya kızlar benim oğlan acayip huysuz bugünlerde.
İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Önceden bunları yapmazdı hiç.Ama nasıl ağlama gözlerden yaş geliyor valla.Zor bir dönem bizi bekliyor..
cıtosum benım oglum uzun zamandır bunu yapıyor
dun aksam benım 1 parca utu yapmama ızın vermesı ıcın elektrık supurgesını elıne vermek zorunda kaldım dusun yanı
kasla goz arasında utuyu cekıstıyor ve kablosunu o kadar kuvvetle tutuyor kı almam mumkun degıl
sonra cıglıklarla ve yere yatarak aglıyor
kı o gozlerden mınık pıtırcıklar dokuluyor ıcım acıyor
ben de verdım elıne supurgeyı sankı hıc aglamamıs gıbı kalkıp oynamaya basladı
cıtosum benım oglum uzun zamandır bunu yapıyor
dun aksam benım 1 parca utu yapmama ızın vermesı ıcın elektrık supurgesını elıne vermek zorunda kaldım dusun yanı
kasla goz arasında utuyu cekıstıyor ve kablosunu o kadar kuvvetle tutuyor kı almam mumkun degıl
sonra cıglıklarla ve yere yatarak aglıyor
kı o gozlerden mınık pıtırcıklar dokuluyor ıcım acıyor
ben de verdım elıne supurgeyı sankı hıc aglamamıs gıbı kalkıp oynamaya basladı
çitoscım günaydın şuanlarda hepsi aynı sanırım
bazen zeyneple telefonda konuşuyoruz da memoyla yiğitin sesinden bişey anlamıyoruz canım
geçicek bugünlerde değerini bilmek lazım valla nasılda çabuk büyüolar
Çitosum benimki sabahları sebepsiz ağlıyo.İstediği olmayınca dudağını büküyo ben anlatıyorum oğlum bak şöyle olur falan hallediyoruz meseleyi.Babası kumanda almış yeni, eskisini Anıla verdik.Yeniyi getiriyo baba diyo elime veriyo.Yani babanınmışooov burnumda tüttüüü..
zeyna kuşum iyi misin sen
elbette doğanın kanunu burası doğru ama insana has duygular var işin içinde bunları yabana atamazsın herkesle sevişilir ama herkeste aynı şeyler hissedilmez
duygusal olarak bir bağ, yakınlık olunca daha da güzel oluyor kocan seni seviyor o yüzden seni istiyor senin dediğin gibi olsaydı olay neden evleniyoruz ki herkes istediğiyle yatar kalkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?