2008 Kasım Anneleri

ben geldım
ya gezmeler ıyı guzeldı sonunda bırıken ıslerı yapmak zor gelıyor yahu

sayfam acık kalmıstı bır guncelledım uff amma konusmussunuz maasallah

dılekcım ılk zamanlarda bız de ılacını zor ıcıyorduk ama sımdı ıtıraz hakkının olmadıgını bılıyor canım

esımın kuzenı 3,5 aylık hamıle ve ıkılı tarama testı sonucu down sendromu demısler
cok uzuldum allah kımseye vermesın

cagancukum çok geçmiş olsun canım
inşallah sağ salim atlatır zor tabi yaşlı olunca

ders konusunda da hep öyle olur zatentam karar verir başlarsın bir engel çıkar, neyse aman sağlığına kavuşsunda ananen telafi etmeye çalışırsın artık

gülbeşeker ablacım çok komik oluyor hıçkırık benimkininde çok hoşuna gidiyor

toplantılarım başlıyor yine kızlar pufff görüşürüz 2 toplantı var aynı anda hangi birine yetişeceksem

minikcim çok üzüldüm yaa umarım yanlıştır test sonucu amniyosentez yaptırsın bari

Aaa canım çok üzüldüm.Aldıracak tabi.Annelik , kadınlık ne zor.Rabbim sabır versin, sağlıklı çocuk doğurmasını nasip etsin...

çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız
azıcık üstten azıcık alttan :jeyyar: hoppidi hoppidi oynaşalım kıs

annemle gezdim geldim ohhh gözüm gönlüm açıldı
oğluşlarıma cici cici pijemalar aldım
kocişime pijema aldım kendimede araya bi cici çanta sıkıştırdımki sormayın :lepi:

lavişcim akşam eşimle konuştum tabi neden gelmek istediğimi sölemedim sadece gelmek istiyorum dedim
oda bakalım bebekimizi kime bırakacaz bırakabilirsek götürürüm seni dedi
sonra ikimizde şehir dışında olcaz ya bişi olursa falan filan bilyom askıda yani güzelim
benim kocada iyidir hoşturda arada felaket tellalı olur ve hep tutar ona uyus olurum :mymeka:

herkese merhaba
benim de işler acayip yoğun
bugün öğleden sonra ofiste yokum
yarın öğleden sonra da annemin katarakt ameliyatı var hayırlısı inşallah

çağancuk size de geçmiş olsun inşallah anneannenin ameliyatı iyi geçer

selam güzeller süpper bi uyku çektim saat 11 de kalktık ikimizde kızımla uykucu olduk bugün aman çok iyi oldu valla
beyazmelekcim seni pek bi fit görüyorum sevişmeden uyumayalım falan ne iş
dünde temizliğimi yaptım bugün rahatım ayy bi yemek yapılacak pırasa yapıcam başka ne yapsam bilmoorum
saplar hakkında ki tarifleriniz için mersüü
dün yatana kadar elimde saplarla gezdim sapişi beklemekten kocişte dio ki
nappon o saplarla gezip duruyon bende dedim ki sana tediricem aç bakkiim ağzını oda gülüyo yok ben almiim die

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.çok yaşlı değil ama 2 defa felç geçirdi bünyesi zayıf biraz hayırlısı artık.dua etmekten başka yapıcak bişey yok

remedios şimdiden geçmiş olsun
merak etme en kısa sürede sağlığına kavuşacak annecğin

puuuff benimde çok işim var ve canım yapmak istemiyo ne iş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…