2008 Kasım Anneleri

Ayy meleğim sen oğlundan yana çok şanslısın.Nazar deymesin valla.İlaç seven çocuk olurmu beya

Neyse güzeller ben kaçar evde beni çok iş bekliyor.Doalpları düzenlemem lazım .Eşim kaçgündür söylenip duruyor.Valla evde daha bir tembellik çöktü üstüme hiç birşey yapasım gelmiyor.Neyse yani bugün iyibir temizlik yapmak istiyorum oğuz izin verdiği sürece

Maytabım neşen bol olsun canım.

Ara ara uğramaya çalışacağım hepinizi çok öpüyorum

ister, kırılp dökülelim
ister, yok olup dirilelim
sevişmeden uyumayalım
anlaşmadaaaan ölmeyelim
olumunekankayizsmile:asigim:

Yooo Beyazmeleğim.Ben protesto ediyorum bunu 3-4 gündür.Güzel laflarla ruhumu okşamadan hayır.İşten geldim o gün bıdır bıdır ötüyo benimki.Tokanı buraya koymuşsun, şunu yapmamışsın.Kaşlarını, kepenklerini indirmiş ötüyo cikcik.Bebemi uyuttum gelmiş karıcım diyo.Yemezler dedim.Geldi ama nasıl yalvarıyo.Tabi ben kızgınım.Küstü bana. Sabah kalktım bugün internetten bişi bakmanı isticem dedim.Uyuyodu uyandı ne dedi.Kadınlar ne ister yaz googleden dedim.Peki karıcığııım dedi.Yani vazife değil zevk olmalı yada zevkli vazife:)))

Dilekciğim Anıl çok zor içiyo şurubu.Görünce atıyo kendini.Valla kucağıma alıyorum kollarını tutuyorum içiriyorum.Yutana kadar kalkmak yok.Ama içiriken yok oğlum, bitti oğlum falan diyorum.Ne yapıyım.((

ona katılıyorum canım kesinlikle herşey karşılıklı sen ona canım cicim o sana höhöhöyt ondan sonra hadi gel yok öle klava:

Ya sürekli omuzlarım ağrıyor?Kulunç denilen olay çok fena vaziyette.Ölüyorum omuz ve sırt ağrısından?Ve derdime çare bulamıyorum ne fenaaaaaa..Çok muzdaribim bu konudaa

herkese günaydın.günlerdir bakıp bakıp çıkıyorum. çağan çok mızmız.yazamıyorum hiç.herkes iyidir umarım.benim morelim bozuk bir<az.annanem ameliyat olcak kalp kapakçıkları değişcek ikiside çalışmıyomuş artık.bide felçli bilmiyorum bünyesi dayanabilecekmi bu ameliyata.derste çalışamıyorum 2 gündür.bizden böyle herkesler iyidir umarım

AY AY
KIZIMI HIÇKIRIK TUTTU
çok komik oluyor
keşke görebilseniz
her hıçkırışında o da şaşırıyor gülüyor...

Canım çok geçmiş olsun.Çok yaşlı mı?Doktorlar ne dedi?Allah şifa versin..

Kaçta yatıyor bu yavru yaa..?Benimki sabah 7 de ayaktaaa:CüvCüv:

22.30 gibi yatırdım yatağına 22.45 gibi uyumuştu 22.45 gibi kalktı 12 saat maşallah ama tabi arada uyanmış gece sütü bitmiş çünkü sesini duydumm süt içerken ama saat kaçtı hatırlamıyorum ve bir keremi kalktı onu da bilmiyorum çünkü daha sonra duymadım hiç sesini sabaha kadar uyanmamışım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…