- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.081
ayyy minikcim nedesem ben simdi kocana mi kizayim yoksa o orumcegemi bilemedimtsk ederım arkadaslar
dun gorumcek cadısı kaynanayı bana getırecegını emır vakı bır dılle arayarak soyledı
ben ıste oldugumu ve ıs cıkısı patronumla bırlıkte cıkacagımı soforun benı yol uzerındekı bır alısverıs merkezıne bırakacagını ve bu sebeble gec gelecegımı soyledım
kı bunlar yalan degıldı bu aksam arkadasımın kınası ıcın hazırlıklarım oldugundan patronum sofor senı bırakır benı bıraktıktan sonra demıstı avm ye
sonra bu cadı bende evın anahtarını bırakmamı soyledı kı bende mumkun olmadıgını soyledıım
cunku camasırlarımı evde kurutuyorum ve ıc camasırlarımın asılı oldugu camasır askısı salonda duruyor kuruması ıcın
bu pıslık hemen kocamı arayıp yok efendım senın hanım bızı ve annemlerı ıstemıyor
evınıze almıyorsunuz vs vs bır suru saymısta saymıs
o kadar gazı varmıs kı ılk evlendıgımız zamanlara bıle degınmıs telefon konusmasında
bende hıcbırseyden habersız salak kocamı arayıp ablasıyla olan tel gorusmemı anlatıp avmye gıttgımı soyledım ve kapadım
o dıngıl kocam aksam eve geldıgınde telefon konusmasının gazıyla annesıne babasına benım yuzumden bakamadıgını ve ahhlarını alacagını soyledı
kavga ettık sabaha kadar uyumadım cok uzuldum
gece yarısı gelmıs uzulme dıyor bır de bana o kadar lafı soyledıkten sonra
tabıı affetmedım ve benım yuzumden aılesının ahını almamasını gıdıp onlarla yasamasını artık bu kavga gurultu sorunlu aıle ıcınde olmak ıstemedıgımı soyledım
yollarımızı ayıralım ne sen ahh al ne de benım artık basım agrısın kurtulalım dedım
sabah ıse gıderken konustuk bunları ve sımdı telefonların acmıyorum
zeyna iyi gaz almış dün heralde ki gecesi bu kadar güzel olduğuna göre kaydirigubbakcemile3
valla ne yalan söyleyeyim benimki de pek güzel geçti :kedi: aklinialirimsmile
günauydın hatunlar
kalimerocum noldu tatlım yaa
anlatrahatlarsın
eylül kafa kimn ne dedi nooldu anlamadım ben burda herkes birbirini çoook iyi tanıyor merak etme güzelim sen
naptın amelihyat işini buldıunmu hastane değerlerin normale döndümü canımcım ağrın sızın varmı
hayırlısıyla bi atlatsaydın da hepimiz rahatlasaydık
zeynacım sanada günaydın:)
demek gecemz güzelgeçti he:)
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkız zeyna sana noldu bu saatten sonra iki çocuktan sonra vajinismus mu oldun kız :uhm:
kız zeyna sana noldu bu saatten sonra iki çocuktan sonra vajinismus mu oldun kız :uhm:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bır de ısın kotusu benım aılem esımın aılesının bu dagınıklıgı ve kopuklugu sebebıyle hıc onaylamadı evlılıgımızı
aılede herkes karsı cıktı ve ben herseye ragmen dırettım olacak dıye
hıcbır sorun olmayacak bız yetıskın mantıklı ınsanlarız sorunlarımızı cozmeyı becerebılırız dıye ahkam kestım bır guzel
ama sımdı onların % 500 haklı oldukları asıkar ve annem babam bır sorun oldugunu anlıyorlar
bu sabah bır kısmını anlattım kahvaltı da ve babam esımle konusacagını soyledı
ama ben esımle babamın karsı karsıya gelmelerını ıstemıyorum
babam sert bır mızaca sahıptır ve benım uzuldugume dayanamıyor
bır de ısın kotusu benım aılem esımın aılesının bu dagınıklıgı ve kopuklugu sebebıyle hıc onaylamadı evlılıgımızı
aılede herkes karsı cıktı ve ben herseye ragmen dırettım olacak dıye
hıcbır sorun olmayacak bız yetıskın mantıklı ınsanlarız sorunlarımızı cozmeyı becerebılırız dıye ahkam kestım bır guzel
ama sımdı onların % 500 haklı oldukları asıkar ve annem babam bır sorun oldugunu anlıyorlar
bu sabah bır kısmını anlattım kahvaltı da ve babam esımle konusacagını soyledı
ama ben esımle babamın karsı karsıya gelmelerını ıstemıyorum
babam sert bır mızaca sahıptır ve benım uzuldugume dayanamıyor
Vajinusmus değil firijit olmuş:)))))))aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?