2008 Kasım Anneleri

günauydın hatunlar
kalimerocum noldu tatlım yaa
anlatrahatlarsın
eylül kafa kimn ne dedi nooldu anlamadım ben burda herkes birbirini çoook iyi tanıyor merak etme güzelim sen
naptın amelihyat işini buldıunmu hastane değerlerin normale döndümü canımcım ağrın sızın varmı
hayırlısıyla bi atlatsaydın da hepimiz rahatlasaydık
zeynacım sanada günaydın:)
demek gecemz güzelgeçti he:)

tsk ederım arkadaslar
dun gorumcek cadısı kaynanayı bana getırecegını emır vakı bır dılle arayarak soyledı
ben ıste oldugumu ve ıs cıkısı patronumla bırlıkte cıkacagımı soforun benı yol uzerındekı bır alısverıs merkezıne bırakacagını ve bu sebeble gec gelecegımı soyledım
kı bunlar yalan degıldı bu aksam arkadasımın kınası ıcın hazırlıklarım oldugundan patronum sofor senı bırakır benı bıraktıktan sonra demıstı avm ye

sonra bu cadı bende evın anahtarını bırakmamı soyledı kı bende mumkun olmadıgını soyledıım
cunku camasırlarımı evde kurutuyorum ve ıc camasırlarımın asılı oldugu camasır askısı salonda duruyor kuruması ıcın

bu pıslık hemen kocamı arayıp yok efendım senın hanım bızı ve annemlerı ıstemıyor
evınıze almıyorsunuz vs vs bır suru saymısta saymıs
o kadar gazı varmıs kı ılk evlendıgımız zamanlara bıle degınmıs telefon konusmasında

bende hıcbırseyden habersız salak kocamı arayıp ablasıyla olan tel gorusmemı anlatıp avmye gıttgımı soyledım ve kapadım
o dıngıl kocam aksam eve geldıgınde telefon konusmasının gazıyla annesıne babasına benım yuzumden bakamadıgını ve ahhlarını alacagını soyledı
kavga ettık sabaha kadar uyumadım cok uzuldum
gece yarısı gelmıs uzulme dıyor bır de bana o kadar lafı soyledıkten sonra
tabıı affetmedım ve benım yuzumden aılesının ahını almamasını gıdıp onlarla yasamasını artık bu kavga gurultu sorunlu aıle ıcınde olmak ıstemedıgımı soyledım
yollarımızı ayıralım ne sen ahh al ne de benım artık basım agrısın kurtulalım dedım
sabah ıse gıderken konustuk bunları ve sımdı telefonların acmıyorum

zeyna iyi gaz almış dün heralde ki gecesi bu kadar güzel olduğuna göre kaydirigubbakcemile3

valla ne yalan söyleyeyim benimki de pek güzel geçti :kedi: aklinialirimsmile

Kalimerocum sakin ol.Eşin seni çok seviyo biliyosun bunu.Eşini bi şekilde terbiye ediyosun .Onun görümcene' ben eşimi tanıyorum öyle bişi yapmaz',gerçekten işi vardır demeliydi.ınan bana anlattığın kadarıyla eşin ender rastlanan iyi kocalardan.O yüzden tadınızı bozmayın balım.O da iki arada kalıyo.Kendini onu yerine koy.Sonuç olarak haklısın ama eşini de çok üzme...Az önce eşim aradı moralin niye bozuk dedi.Anlattım annesinin görgüsüzlüğünü.Yok canım yapmaz diyo öyle farkında değildir diyo(

Oooooo minikçim çok üzülmüş...Şeniz..

Miniğim haklısın can sıkıcı bir durum ve eşin seni cidden üzmüş anladığım kadarıyla.Kolay mı canım hadi ayrılalım deyince ayrılmak.

o da napsın yazık iki arada bir derede kalıyor.Ama artık onların ailecek bir araya gelip bu konuya bir çözüm bulmaları gerekiyor.Hem kimse istemiyor hem çözüm yolu bulmaya çalışmıyorlar.Bekar kızları napıyor bu arada o da bunlarla beraber mi geziyor?

ah miniğim ahh niye böyle oluyor bilmiyorum ben yaa bu görümceler kaynanalar biraz çenelerini tutsalar herşey daha güzel olacak

kim isterki oğlunun mutluluğunu bozmayı yada kardeşinin yuvasını dağıtmayı var işte ama böyle düşüncesizler

ayyy minikcim nedesem ben simdi kocana mi kizayim yoksa o orumcegemi bilemedim
ama en buyuk kabahat seninkinde hem biliyo kardesini ailesini hemde gelip sana laf yapiyor
onlarida Allaha havalet et Allah bilir napacagini guzelim
uzulme dicem ama elde degil onuda biliyorum
kocanda anlamis ama yapacagini yapmis bu saatten sonra arasa ozur dilese ne yani
gececek guzelim hepsi gececek kotu dusunme

zeyna iyi gaz almış dün heralde ki gecesi bu kadar güzel olduğuna göre kaydirigubbakcemile3

valla ne yalan söyleyeyim benimki de pek güzel geçti :kedi: aklinialirimsmile

mafoldumbenkizlar gene olmadi yapamadim yaaa mafoldumben

günaydın kızlar
kısçemi yıkadım misleeer gibi
yemeğini yedirdim
şimdi de mışıl mışıl uyuyor minik prensesim
bir taraftan mügeyi takip ediyorum
bi tarafdan da size laf yetiştirmeye çalışacağım...
öpüyorum hepinizi
mucuk muck

tsk ederım arkadaslar
ben de bılıyorum kocamın benı cok sevdıgını ve uzmek ıstemedıgını
ama hakıkaten yoruldum aılesının dengesızlıklerınden
tamam annesı babası yaslı ınsanlar laf soyleyemıyor ama en azından ablasına karsı yasmının dedıgı gıbı savunabılırdı benı

ya da ne konustuysa konustu telefonda bılemem ama eve bu sekılde tasımaması gerekırdı dıye dusunuyorum
cok sıkıldım bu dagınık aılenın yapamadıklarına aradıkları gunah kecısı olarak benı gormelerıne

cıtosum o bekar orumcegımdı dun ortalıgı mıkserleyen canım
o da amcasında kalıyor

Hmmm senin bekar örümceğin tam sopalık valla.
Ya bunların evi barkı yok muydu şimdiye dek nerede kalıyorlardı?
Kaç yaşında kayınvalide ve kayınpeder?
Bekar örümcek çalışıyor mu?
Oyy ne çok soru sordum yavv..dedektif gibi oldum valla

bır de ısın kotusu benım aılem esımın aılesının bu dagınıklıgı ve kopuklugu sebebıyle hıc onaylamadı evlılıgımızı
aılede herkes karsı cıktı ve ben herseye ragmen dırettım olacak dıye
hıcbır sorun olmayacak bız yetıskın mantıklı ınsanlarız sorunlarımızı cozmeyı becerebılırız dıye ahkam kestım bır guzel

ama sımdı onların % 500 haklı oldukları asıkar ve annem babam bır sorun oldugunu anlıyorlar
bu sabah bır kısmını anlattım kahvaltı da ve babam esımle konusacagını soyledı
ama ben esımle babamın karsı karsıya gelmelerını ıstemıyorum
babam sert bır mızaca sahıptır ve benım uzuldugume dayanamıyor

Kalimerom öyle düşünme.Hayırlısı buymuş ama aileni karıştırma be kuzum.Üzülürler ve işler daha kötüye gider, eşin çok üzülür.Eşinle hallet canım sorunu.Annenle dertleşebilirsin ama iş babalara intikal ederse kötü oluyo.Bence herşey düzelebilir çünkü eşin seni seviyo ve dinliyo üzülme(

canım evlerı bız nısanlıyken falan vardı
kayınvalıdemler aslında koyde yasıyorlar ve kısları 4 ay kalıyorlar burada
bız evlendıkten sonra kayınvelıdem koye gıderken evını dagıttılar kıra verılmesın dıye
orumcekte cok sevdıgı amcanın evınde kalmaya basladı evı musaıt dıye
sonra ılk kıs geldıler kı nıyetlerı artık kısları benım yanımda kalmaktı ama ben herkeste sırayla kalırlar bende de kalırlar dedım
ama gecen senelerde herkeste kaldılar kı aslında herkes sadece bende kalmalarını ıstıyordu
bu yıl dedık kı kayınpederın artık akıl saglıgı yerınde degıl ozbakımını yapamıyor
bır ev tutalım kırasını verelım orumcekte onlarla beraber kalsın herkeste duzenlı yanlarına ugrasın dedık
hıckımse kabul etmedı cunku hepsı benım evımde kalmasını ıstıyor
bu arada 70 yasında ıkısıde ama fızıkı olarak bır problemlerı yok allaha sukur

Yok yok bence babanın konuşması çok mantıklı bir fikir değil.

Yüz göz olmamaları gerekir bence.O yüzden konuşmasına izin verme babanın bence.

Sonuçta baban da konuşsa neyi değiştirebilecek .
Eşin Zaten seni çok seviyor ve bu duruma emin ol o da üzülüyor ama onu da anlamak lazım çok zor bir durum.
Tabiki örümceğin gazına gelmemeliydi o bir hata sonuç olarak ama babanın konuşması da sizin ilişkinizi daha da zora sokabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…