2008 Kasım Anneleri

gene yetişememişim akşam muhabbetine
aman yemekten sonra dizi izle o da yarım yamalak
arkasından komşum geldikahve içeye
bende tabağı kalmış,etimek tatlısı yapmıştım koydum ondan götüreyim kadının tabağını dedim,
ay akşam akşam üstümde kaldı,bi kahve yapda içelim diye
buyur gel dedim tabi ne dicem.ay yaptım kahveleri ama sevmez oldum Türk kahvesini ya,sigarayı bıraktıktan sonra oldu bu bende,eskiden günde 4-5 tane kahve içerdim sonra da gece çarpıntıdan uyuyamazdım.
neyse o gitti biraz mutfak topla,ocağı silmemiştim ocak sil,derken,okinin muhallebisi,bez değişimi vee sonunda uykusu,
sonrada eylülcüğümle çen çen yaptık msnde
anca geldim ama kismeler kalmamış.
yarın gündüz olmayacağım,gezmğe gidicez kızımla,kocişte evi beklicek
o yüzden yarın akşama kadar kendinize iyi bakın güzeller
bebeklerime daha güzel bakın
arivederçi opuyorumnanaktan

biraz önce safişle konuştuk ,ve bazı konulara açıklama getirmek istedim ,
bu yazım sadece kk kasım anneleri için geçerlidir ,isim vermeyeceğim içim cevap hakkı doğmayacak kimsye o yüzden kimsenin cevap verme yada üzerine alınma gibi bir zorunluluğu yoktur ..

birkaç gündür yaşanan tatsızlıkta eylül işin içinden sıyrıldı ,kişilerden özür diledi ve ben bu işin içinde yokum diyerek ikili oynadı gibi düşüncelere sahip olan arkadaşlarıma cevaben yazıyorum :
ben kimseden özür dilemedim bu bir ,asla ve asla ikili oynamadım bu da iki ..birkaç arkadaşla birlikte ki isim vermiyorum konuşularak 2008 kasım anneleri topiğinde tartışma ,kavga ,kötü söz ve hakaret duymak istemediğimiz için buna sebebiyet veren kişiler ile bir müddet konuşmama olaya sessiz kalarak tepkimizi ortaya koyma kararı aldık , ;bazı arkadaşlarım bu olayın başlangıcı kişi ile konuşarak ben bu işin içinde yokum ,özür dilerim gibi şeyler söylediğimi sanarak işin içinden sıyrıldığımı düşünmüş kesinlikle yok böyle birşey ,bunu duyduğuma çok üzüldüm ,ben o kişi ile telefonla konuştum olaydan sonra ,hem kendi kırgınlığımı hem onun yaptığı yalnışları söyledim ,bazı konularda ise haksız olduğunu sert çıkışları olduğunu bunalrın yalnış olduğunu söyledim ,hatta gitme kararın iyi olmadı ,geri gel bile dedim ..
arkadaşlar ile sessiz kalarak arkadaşımızın hatasını anlama olayının protestoya çevrilmesi de çok büyük talihsizlik ,bu kişiler arasında böyle adlandırılabilir ama buraya taşınması hoş olmadı ..
ilk ve son kez yorum yapıyorum dememe rağmen bazı arkadaşlarım eylül çok tepkisiz kaldı demesine de çok şaşırdım açıkçası ,ne yapmalıyıdm ohh iyiki gittiler de rahatladık mı demeliydim yoksa arkalrından davulmu çalmalıydım ,insanların kendi tercihi dedim ,istediği yere gider dedim defalarca ,,bırakın dedim siz keyfinize bakın dedim ama beni anlayamayanlar olmuş ,konuyu defalarca kapatmamıza rağmen hala açmaya çalışıldı ,tahrik var dendi ,üzerimize alındık dendi sürekli yazıldı .son yapılana bende kayıtsız kalamadım ve mecburen cevap verdim çünkü içinde hakaret vardı ..
şimdi son olarak şunu söylemek istiyorum ben asla ve asla taraf tutmadım ,kimseden yana da olamdım ,sadece rahatsız olduğum tavırlar vardı ve buna tepki gösterdim ,diğer arkadaşlar gibi..
hangimiz sevindik olanlara ,hangimiz derin bir ohh çektik ,sanmıyorum böyle olduğunu ,herkes üzüldü olanlara ama oldu bi kere yapacak bişey yok ..şimdi şu saaten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmaz elbette ama daha fazla yara almamak için konuyu gerçekten kapatalım olurmu ,çünkü ben artık gerçekten sıkıldım ..

eylüln bunu yazdığı iyi oldu arkadaşlar,açıklık getirdi olaya,birçoğumuzun kafasında soru işaretiydi bu durum.bu nasıl bir iştir diye düşnüyorduk,bi de enlerimizdeki dobra,delikanlı hatunumuzdan hiç beklenmeyecek bir hareket diye düşnüyordum şahsen.ikili oynamak gibi bir şey olmadığına çok sevindim.Eylülcüm seni seviyoruz arkadaşım.
bence gidenlerin zaten gidesi varmış arkadaşlar...benim anlamadığım gidenlerin peşinden koşanlar,sizin paylaşım yaptığınız yeri terk edip gitmiş insanların arkasından gitmek bana garip geliyor.lütfen bu da yeni bir tartışma konusu olmasın,kendi fikrimdir,kimseyi kırmak gibi bir amacım da yok.ben bu olayın içine girmemiş ve çekimser olsaydım bile benim dostluğumu terkedip gitmiş insanların peşinden gitmez,o da kendi tercihini yaptı diye düşnürdüm.tabiki herkesin kendi fikri ve tercihidir saygı duyuyorum ama yanlış buluyorum

günaydınnnnn zemuszemus
anam biri bana beşirin istanbula getirilişinden sonrayı özetlesin çünki ben o anadan itibaren iptal oldum :kedi:
amannn pekte güsel dinlenmişim fazla dinlenmekten kafam ağrıdı heee
eee dökülün bakemm çaylarrrrrrrrrrrrr

eylülcüm kapandı vardı saçma bi konu sen nerden çıkardın bi sorun olduğunu
her yapan kendine biz seni biliyoruz biz bizi biliyoruz
bilmeyenleri görüyoruz
ne oldu senin ameliyat işi ondan haber ver hastane pastane bellimi?

Günaydın kızlar.Bugün yine kaynanamın gülyüzünü görerek güne başladım.Ya nasıl bi anlayış bu.Anılı götürdüm, kapıyı açtı günaydın dedim kadında ses yok.Doğrudan Anıla gel tontişim diyo.Ya bişi de olmadı aramızda.Keçileri gelip gelip gidiyo herhalde.Zaten Anıl da hasta olacak gibi.Her diş çıkarmada boğazı enfekte oluyo((((

Kızlar bırakalım artık bu tatsız konuları.Boşverin kapandı bitti.Yolumuza bakalım:)))

gunaydın
bır oncekı gunun eglence ve mutluluguna dun ogleden sonra gorumcek cadısı lımon sıkmayı becerdı
nefret edıyorum hepsınden ve ahhh edıyorum
cok dagılmıs durumdayım dunden bu yana allahlarından bulsunlar

Günaydınnnn
Ahh gözlerim kapanıyor
Ayy eylul halen sen ordamısın cıcımm bırak artık herkes bırbırını ıyıce anladı tanıdı kımın nasıl karakterde oldugunu ogrendı senın tekrardan acıklama yapmana gerek yok nasılsın bugun agrın varmıı ????
dılekcım ben cok sevıyoum o tatlıyı koca bı tencere yapmıstım kendım yedım resmen yaa her yıl yaparaımm cokk severım hamurlu tatlıladan bıle cok begenerek yerımm
yasmıncımm sende gunaydın deme ya anılı ver gıt bakalım bır kerede ne yapcakk

haklısın canım durum anlaşıldı opuyorumnanaktan

kızlar dia'da 6,95 tl'ye küçük laptop'lar var
mavisi var pembesi var
biraz önce gittim yağıza aldım fena bir şeye benzemiyor
alfabe, sayılar, şarkılar, kelimeler hepsi var

aa bi bakayım bende iyi olur

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için burası baya sıcaktır canım hatta bazen ateşine dayanamazsın aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

remocum kızacak belki ama aıntısız başlayamadım yine dün gece de girmeyince birikiyor bunların hepsini aklımda tutmamda imkansız kaydirigubbakcemile3

ay biraz uykum var ama genel olarak iyiyim dün gece 02.30u geçiyordu sanırım yattığımızda o yüzden uykumu alamadım tam
oğluşum bıraktığımda uyuyordu hala babası da uyuyor ben buralarda offff adalet mi bu yaa mafoldumben
neyse allahım daha kötülerini göstermsin :Saruboceq:

lavişim kolay gelsin sanada

bende bir kahvaltı yapayım çok acıktım yaa cokacimcoook

Herkese günaydın...

Ayyy çıldırdım yaa bir sürü alıntı yaptım ve elektrik gitti deli oldumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile.Neyse hatırladıklarımı yazayım bari..kaydirigubbakcemile2

Butterfly hoşgeldin aramıza..yürüme konusunda söylenecekler söylenmiş zaten takma kafanayerimseniben

Eylül onlar nasıl bakıcı şekerim öyle,?Ben de bakabilirim sana böyle bir durumda hani..hem tıbbi yardım da hazır olur bi düşün sen bu konuyuyerimseniben

Mysever geçmiş olsun canımcım.a.s.a.s.

Ayy bukadar hatırladım malum yaşlılık işte:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…