- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.061
gunaydın
bır oncekı gunun eglence ve mutluluguna dun ogleden sonra gorumcek cadısı lımon sıkmayı becerdı
nefret edıyorum hepsınden ve ahhh edıyorum
cok dagılmıs durumdayım dunden bu yana allahlarından bulsunlar
beyazmeleğim hoşbulduk niye küseyim cnm benim ortada benimle alakalı bişey yokki tartışmalardan sıkılmıştım sadece kuşum
hımm anladım remediosçum anneannemde oldu katarakt ameliyatı çok kolay bir ameliyattı cnm evham yapma hiç,geçmiş olsun annene cnm
kızlar dia'da 6,95 tl'ye küçük laptop'lar var
mavisi var pembesi var
biraz önce gittim yağıza aldım fena bir şeye benzemiyor
alfabe, sayılar, şarkılar, kelimeler hepsi var
Sağol canım bende çok hoş ve çok sıcak buldum hepinizi çok sağolun
:kedi:
Oğlusumun adı Celal .. istanbul ümraniyede yaşıyorum .çalışmıyorum .3 yıllık evliyim .yaşım nickten belli oluyordur sanıyorum :)
ne zaman gidiyos
yalnız şunda anlaşalım eylül benim gelinim olur oyar efe eymeni dikkat et asılma masılma olmasın olumunekankayizsmile
aman al gelinin senin olsun :dilcikar: benim oğlum delikanlıdır başkalarının manitasına yan gözle bakmaz
ya hala bizi sayıklıyor bazı elit kesim insanlar ,ay yemin ederim çok sıktı artık ,biz kapatmaya çalıştıkça açılıyor ,sayın elit hanımefendi lütfen bize ithamlarda bulunmaktan vazgeçin ,ne yazıkki hala sevdiğim bazı kişiler sizin yorumlarınızı dinliyor ya inanın çok üzülüyor ve şaşırıyorum ,sizin bildiklerinizi zaten tüm anneler içgüdüsel olarak biliyor..
bu arada selam kk nın avam ama çoookkk tatlı anneleri :))) ,naber ,ne yaptınız bugün ?
ay noldu acep yine dün akşam girmedim nete kaçırdımmı yine bişeyleri :uhm:
butterflycım hoşgeldin aramıza
eylülüm bana mı dokunduruyon anam benim bi sözüm var bana dokunmayan yılan bin yaşasın tabii ki genel olarakta önemli ama çok üstünde durmuyorum ya bende çok sıkıldım ben kimseyi değil kendimi dinliyorum yavrum kısma salla gitsin beaaaaaaaaaaa amannnnnnnn havamıza bakalım beeee
accık bana da dokunduruyor şekerim bayanssulusmile
biraz önce safişle konuştuk ,ve bazı konulara açıklama getirmek istedim ,
bu yazım sadece kk kasım anneleri için geçerlidir ,isim vermeyeceğim içim cevap hakkı doğmayacak kimsye o yüzden kimsenin cevap verme yada üzerine alınma gibi bir zorunluluğu yoktur ..
birkaç gündür yaşanan tatsızlıkta eylül işin içinden sıyrıldı ,kişilerden özür diledi ve ben bu işin içinde yokum diyerek ikili oynadı gibi düşüncelere sahip olan arkadaşlarıma cevaben yazıyorum :
ben kimseden özür dilemedim bu bir ,asla ve asla ikili oynamadım bu da iki ..birkaç arkadaşla birlikte ki isim vermiyorum konuşularak 2008 kasım anneleri topiğinde tartışma ,kavga ,kötü söz ve hakaret duymak istemediğimiz için buna sebebiyet veren kişiler ile bir müddet konuşmama olaya sessiz kalarak tepkimizi ortaya koyma kararı aldık , ;bazı arkadaşlarım bu olayın başlangıcı kişi ile konuşarak ben bu işin içinde yokum ,özür dilerim gibi şeyler söylediğimi sanarak işin içinden sıyrıldığımı düşünmüş kesinlikle yok böyle birşey ,bunu duyduğuma çok üzüldüm ,ben o kişi ile telefonla konuştum olaydan sonra ,hem kendi kırgınlığımı hem onun yaptığı yalnışları söyledim ,bazı konularda ise haksız olduğunu sert çıkışları olduğunu bunalrın yalnış olduğunu söyledim ,hatta gitme kararın iyi olmadı ,geri gel bile dedim ..
arkadaşlar ile sessiz kalarak arkadaşımızın hatasını anlama olayının protestoya çevrilmesi de çok büyük talihsizlik ,bu kişiler arasında böyle adlandırılabilir ama buraya taşınması hoş olmadı ..
ilk ve son kez yorum yapıyorum dememe rağmen bazı arkadaşlarım eylül çok tepkisiz kaldı demesine de çok şaşırdım açıkçası ,ne yapmalıyıdm ohh iyiki gittiler de rahatladık mı demeliydim yoksa arkalrından davulmu çalmalıydım ,insanların kendi tercihi dedim ,istediği yere gider dedim defalarca ,,bırakın dedim siz keyfinize bakın dedim ama beni anlayamayanlar olmuş ,konuyu defalarca kapatmamıza rağmen hala açmaya çalışıldı ,tahrik var dendi ,üzerimize alındık dendi sürekli yazıldı .son yapılana bende kayıtsız kalamadım ve mecburen cevap verdim çünkü içinde hakaret vardı ..
şimdi son olarak şunu söylemek istiyorum ben asla ve asla taraf tutmadım ,kimseden yana da olamdım ,sadece rahatsız olduğum tavırlar vardı ve buna tepki gösterdim ,diğer arkadaşlar gibi..
hangimiz sevindik olanlara ,hangimiz derin bir ohh çektik ,sanmıyorum böyle olduğunu ,herkes üzüldü olanlara ama oldu bi kere yapacak bişey yok ..şimdi şu saaten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmaz elbette ama daha fazla yara almamak için konuyu gerçekten kapatalım olurmu ,çünkü ben artık gerçekten sıkıldım ..
konu tekrar gündeme gelmiş oldu ama böyle bir açıklık getirdiğin için yine de teşekkür ederim
çünkü sana msn'de de anlattım sen ve ben ağır bir zan altında kaldık o arkadaşım bana öyle yazınca şok oldum o yüzden msn'de sordum sana sende açıklamanı yaptın içim rahatlamıştı biraz şimdi daha da rahatladı opuyorumnanaktan
eylüln bunu yazdığı iyi oldu arkadaşlar,açıklık getirdi olaya,birçoğumuzun kafasında soru işaretiydi bu durum.bu nasıl bir iştir diye düşnüyorduk,bi de enlerimizdeki dobra,delikanlı hatunumuzdan hiç beklenmeyecek bir hareket diye düşnüyordum şahsen.ikili oynamak gibi bir şey olmadığına çok sevindim.Eylülcüm seni seviyoruz arkadaşım.
bence gidenlerin zaten gidesi varmış arkadaşlar...benim anlamadığım gidenlerin peşinden koşanlar,sizin paylaşım yaptığınız yeri terk edip gitmiş insanların arkasından gitmek bana garip geliyor.lütfen bu da yeni bir tartışma konusu olmasın,kendi fikrimdir,kimseyi kırmak gibi bir amacım da yok.ben bu olayın içine girmemiş ve çekimser olsaydım bile benim dostluğumu terkedip gitmiş insanların peşinden gitmez,o da kendi tercihini yaptı diye düşnürdüm.tabiki herkesin kendi fikri ve tercihidir saygı duyuyorum ama yanlış buluyorum
valla yavaş yavaş sana ve yasminime katılmaya başlayacağım bu konuda sanırım
gunaydın
bır oncekı gunun eglence ve mutluluguna dun ogleden sonra gorumcek cadısı lımon sıkmayı becerdı
nefret edıyorum hepsınden ve ahhh edıyorum
cok dagılmıs durumdayım dunden bu yana allahlarından bulsunlar
noldu canım yaa üzme tatlı canını, anlatmak istersen zevkle yardımcı olmaya çalışırız
Günaydın kızlar.Bugün yine kaynanamın gülyüzünü görerek güne başladım.Ya nasıl bi anlayış bu.Anılı götürdüm, kapıyı açtı günaydın dedim kadında ses yok.Doğrudan Anıla gel tontişim diyo.Ya bişi de olmadı aramızda.Keçileri gelip gelip gidiyo herhalde.Zaten Anıl da hasta olacak gibi.Her diş çıkarmada boğazı enfekte oluyo((((
Kızlar bırakalım artık bu tatsız konuları.Boşverin kapandı bitti.Yolumuza bakalım:)))
aman şekerim sende ondan başka günaydın diyecek adammı kalmadı hayatında sen boşver onu sallama sende
gel sana bana günaydın de opuyorumnanaktan
canım valla 2 anneyıde denıcez bakalım ole olursa gelecemzeyna geçmişi okuyamıyorum naptın efeyi bırakabileceğin bi yer buldunmuu yani geliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?