- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.201
Yasminim bu saaten sonra ben kim uzmanlık kim.Hiç oturup ders filan çalışamam valla öyle günlerce.Yeter bu kadar.Bana yetiyor en azından..lülülülülülü
ay asortie arızamısın kızım sen yaa,2009 kasım analarına mı özendin ,her kelimeye bi mesaj yazıyon ,şunları toplada öyle yaz bacım ,bi sayfa tek sen :))
Tembel kadııııın.Gelmezsen gelme uleyyyyn:)))
iyi yazmıom sizin olsun sayfanız aynı fikirde olanlarında
MİDEM BULANIYOOOOOO mafoldumben
RÜYAMDA HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM :CüvCüv:Hem icraat yok hem hamilesin oooo çok ilginç:roflol::roflol:
RÜYAMDA HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM :CüvCüv:
Kızlar Hilalle görüştüm az önce.Kızı hastalanmış büyük olanı.Bademcikler şişmiş.Birgün izin almış.Bugün çok yoğunmuş o yüzden.Selamı var..
teşekkürler cnm. tarifin için..bu tarifte çok güzele benzio yarın yapiim bakalım içecek mi ama ben süt katmıcam
alerjimiz olduğu için umarım ölede güzel olur
Terbiyeli kereviz çorbası
KAÇ KİŞİLİK: 6
HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 dk
PİŞME SÜRESİ: 25 dk
Malzemeler:
2 kereviz
1 havuç
1 patates
1 soğan
6 su bardağı su
1 çorba kaşığı limon suyu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1.5 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
Bir tutam muskat
Tuz, taze çekilmiş karabiber
Hazırlanışı:
* Kereviz, havuç, soğan ve patatesi soyun. Soğanı kıyıp kereviz havuç ve patatesi iri iri doğrayın. Tencereye su ve limon suyunu alıp kaynatın. Sebzeleri ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Sebzelerin suyunu süzün ve blenderden geçirip püre haline getirin. Sebze suyunu püreye ekleyip karıştırın.
* Başka bir tencerede zeytinyağını ısıtıp unu ilave edin. Un pembeleşmeye başladığında sütü azar azar ve sürekli karıştırarak ilave edin. Sebzeli karışım, tuz ve muskatı ekleyin. Arada bir karıştırarak 5 dakika daha pişirin.
* Servis kâselerine paylaştırıp üzerine karabiber serpiştirin. Sıcak olarak servis yapın.
ay sapişcim biz ilk evlendiğimiz yıl geceleri 2-3 kalkar tost yapıp yerdik.ayy gece yemeği de çok tatlı oluyor ama yaaa helekii tost,tatlı cinsi kilo yapıışeyler kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm.slam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda
selam millet ,
butterfly hoşgeldin canım ,merak etme yakında yürür seninde bebişin ,yeni yürümeye başlayan bebişlerimiz var üzülme ..
eşim dün kayınvalidemle görümcemi getirmiş bana bakmaya hastayım ya ,kim kime bakıyo anlamadım ,yatak hazırla ,yemek yap ,sil süpür ,sabah çay kahvaltı .ohhh ne ala ..
ee ne var ne yok ..geçmişe bakmadım ..
Kızlar Hilalle görüştüm az önce.Kızı hastalanmış büyük olanı.Bademcikler şişmiş.Birgün izin almış.Bugün çok yoğunmuş o yüzden.Selamı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?