- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.221
derincim gozun aydın allah analı babalı buyutsun yıgenıne can saglıgı versın rabbımm
kız yasmınn ne ara oldu bunlar hıc haberım yok gecmıs olsun canım hayırlısıyla kurtuluverır
hosgeldın piroşşş
Azocum ulaşırsan Remodeusa geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.Bu arada bonus kafaya da geçmiş olsun.Nezle galiba.Anılın burnu da tıkanmaya başladı sanırım biz de hasta oluyoruz.Şu kış geçse de yavrularımız rahatlasa biraz(
kızlar remonun annesi çıkmış ameliyattan durumuda iyiymiş.
bızde arkadasla sımdı turkan soray ve kadır ınanırın oynadıgı donus fılmını ızledıkk en sonunda kocasının yabancı kadından olan cocugunu alıyor ya kotum yaa nasıl agladım kıpkırmızı olsum allahım evlatlarımızı bızden ayırmasınnnnnnnnnnnn
ay hilalcim geçmiş olsun tatlı kızına canım çok seviyorum ben onu çok tatlı maşallah inşallah hemen iyileşiropuyorumnanaktan
Büyük kızı hasta ama o da güzel:))Benim gelinim seninde gelinin sayılır.Sevecen tabiii canım:)))
Beyazmeleğim Anıl d.gribi aşısının 2.dozunu vuruldu.Aşıdan sonra 3-4 gün burun akıntısı oluyodu.İnşallah uzun sürmez(
tamam canım sölerim.Azocum ulaşırsan Remodeusa geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.Bu arada bonus kafaya da geçmiş olsun.Nezle galiba.Anılın burnu da tıkanmaya başladı sanırım biz de hasta oluyoruz.Şu kış geçse de yavrularımız rahatlasa biraz(
canım geçmiş olsun kaçırmışım ben..Aniden oldu valla.Annem aradı beni, ben işler yüzünden çıkamadım.Kardeşim götürdü doktora .Ameliyat demiş.Cuma günü olacak(
iyi akşamlar güzeller
azocum ,hilalim bebeişlere geçmiş olsun..anılla yiğitte mi nezle tam anlayamadım onlara geçmiş olsun.
sağol canım.
canım tekrar geçmiş olsun.mmmf cim yazdım canım ,doğum yaptığım hastanede ,yenibosna nisa hastanesinde olucam canım ,pazartesi kontrole gidicem dr un uygun bulduğu bir günde de ameliyat olucam ,tam gün belli değil ,zaten 1 gün yatıcam canım kimsenin gelmesine gerek yok ,gönüllerinzin benimle olduğunu bilmek yeterli canlarım benim..
ooff ya kalimeronun yaşadıklarını okudum da gerildim kızlar...çok zor bir durum
seda cım da demiş aile ile avleniyorsun..ben de eşimle vasıta ile tanıştım...ailesini bilen biri..bir önceki ilşkimde çok sorunlar yaşamıştım aileden..iyiki onunla evlenmemişim.
ben iyi ki uzağım diyorum bazen..istanbuldalar...sıkıntımız yok ama yakın olunce çooookk şey çıkıyor...batıyor insana..şimdi haftada 1 tel de..onlara saygı duyuyorum .bizim hiç birşeyimize karışmazlar..çünkü eltimle çok sorun yaşamışlar..aramız bozulmasın diye hiç birşeye karışmazlar..
kalimerocum cnm üzülme..ama pes etme..yaptığı çok ayıp..eşin de anlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?