2008 Kasım Anneleri

derincim gozun aydın allah analı babalı buyutsun yıgenıne can saglıgı versın rabbımm

kız yasmınn ne ara oldu bunlar hıc haberım yok gecmıs olsun canım hayırlısıyla kurtuluverır

hosgeldın piroşşş

bızde arkadasla sımdı turkan soray ve kadır ınanırın oynadıgı donus fılmını ızledıkk en sonunda kocasının yabancı kadından olan cocugunu alıyor ya kotum yaa nasıl agladım kıpkırmızı olsum allahım evlatlarımızı bızden ayırmasınnnnnnnnnnnn

derincim gozun aydın allah analı babalı buyutsun yıgenıne can saglıgı versın rabbımm

kız yasmınn ne ara oldu bunlar hıc haberım yok gecmıs olsun canım hayırlısıyla kurtuluverır

hosgeldın piroşşş

Aniden oldu valla.Annem aradı beni, ben işler yüzünden çıkamadım.Kardeşim götürdü doktora .Ameliyat demiş.Cuma günü olacak:((

Azocum ulaşırsan Remodeusa geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.Bu arada bonus kafaya da geçmiş olsun.Nezle galiba.Anılın burnu da tıkanmaya başladı sanırım biz de hasta oluyoruz.Şu kış geçse de yavrularımız rahatlasa biraz:((

aa anılcıkta kurtulamadı bu sene yavrum benim yaaa

kızlar remonun annesi çıkmış ameliyattan durumuda iyiymiş.

ee iyi hadi sevindik geçmiş olsun dileklerimizi iletiver canım sana zahmet

bızde arkadasla sımdı turkan soray ve kadır ınanırın oynadıgı donus fılmını ızledıkk en sonunda kocasının yabancı kadından olan cocugunu alıyor ya kotum yaa nasıl agladım kıpkırmızı olsum allahım evlatlarımızı bızden ayırmasınnnnnnnnnnnn

ay o film her zaman çok etkilemiştir beni heleki oğlum olduktan sonra

iyi akşamlar güzeller

çok geriye bakamadım..

remoşun annesi çıkmış...umarım hemen toparlar ..tekrr geçmiş olsun diyorum.

yasminim senin annen de mi ameliyat olacak...ahh canım ya çocukala da ne zor..düşünüyorum da sizin yerinizde olsam o kadar işi yapabilirmiydim diye..allah güç kuvvet versin

şimdi izindeyim ya..evdeyim malumunuz..eşim hakikaten yoruluyor..geliyor akşam..yemek hazır..çamaşırlar tamam..tunayı yine ben yediriyorum..ben oyalıyor oynuyorum..iş yapıyorum..bulaşık çay..ama o oturuyor..içimden diyorum ki...senin gibi çalışan bayanlar var bir de eve gelip benim bu yaptıklarımı yapıyorlar..kızıyorum biraz..ama evde olduğum için güç buluyor sanırım bende.

azocum ,hilalim bebeişlere geçmiş olsun..anılla yiğitte mi nezle tam anlayamadım onlara geçmiş olsun.

asortikim kerevizle yatıp kerevizle kalkıyorsun ne oldu sana??

eylül ne kadar olmayacak ameliyattan sonra acaba ..özleriz onu çabuk gelsin

b.meleğim slm,mmmf de buradaymış..iyi herkesi gördüm..

Büyük kızı hasta ama o da güzel:))Benim gelinim seninde gelinin sayılır.Sevecen tabiii canım:)))

ben zaten büyük kızı için sölemiştim, senin küçük cadı gelininle ilgili aynı şeyi söleyemeyeceğim haşin bakışlı kzım benim kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim Anıl d.gribi aşısının 2.dozunu vuruldu.Aşıdan sonra 3-4 gün burun akıntısı oluyodu.İnşallah uzun sürmez:((

hımm anladım canım inşallah bakalım

diloksum he hepimiz buradayız valla hoşgeldin sende

selam millet nabersiniz accuk temizlik yaptımda ondan yoktum bugün
yakın geçmişe baktımda yasmincim anneciğine geçmiş olsun önemli bişeymi değildir inşallah
eylülcüm sende hala nerde olcanı yazmadın neysem gelemem zaten herhalde haftaiçi memoyu bırakmak problem oluyo yarın olcan sanıyodum ben

zeynacuuuuummm sakın kendini koyverme kuşum

mmmf cim yazdım canım ,doğum yaptığım hastanede ,yenibosna nisa hastanesinde olucam canım ,pazartesi kontrole gidicem dr un uygun bulduğu bir günde de ameliyat olucam ,tam gün belli değil ,zaten 1 gün yatıcam canım kimsenin gelmesine gerek yok ,gönüllerinzin benimle olduğunu bilmek yeterli canlarım benim..

ooff ya kalimeronun yaşadıklarını okudum da gerildim kızlar...çok zor bir durum

seda cım da demiş aile ile avleniyorsun..ben de eşimle vasıta ile tanıştım...ailesini bilen biri..bir önceki ilşkimde çok sorunlar yaşamıştım aileden..iyiki onunla evlenmemişim.

ben iyi ki uzağım diyorum bazen..istanbuldalar...sıkıntımız yok ama yakın olunce çooookk şey çıkıyor...batıyor insana..şimdi haftada 1 tel de..onlara saygı duyuyorum .bizim hiç birşeyimize karışmazlar..çünkü eltimle çok sorun yaşamışlar..aramız bozulmasın diye hiç birşeye karışmazlar..

kalimerocum cnm üzülme..ama pes etme..yaptığı çok ayıp..eşin de anlasın..

hala midem bulanıyo sanırım çiğ börekleri sizsiz yediğim için hazmetmekte zorlanıyorum akannehir

mmmf kafa koyverme derken adama karşı direneyim vermeyim mi yoksa koyverip vereyim mi :sinifsinif:

ben her zaman kayınvalidemi sevdiğimden bahsederdim biliyorsunuz ,çünkü hiçbirşeyime karışmaz ,hatta sürekli şunu al bunu al ,bak bu sana yakışır der durur biryere gittiğimizde ,hatta param yok derim bazen çünkü beğenmem onun istediği şeyi ,ben alıcam der ,alma anne derim kalbi kırılmasın diye beğenmedim de diyemem illa alır ,ona gittiğimde hiç iş yaptırmaz ,ne bulaşık ne sofra herşeyi kendi yapar ..bana geldiği zamanda aynısını ben yaparım ona ..torununu çok sever ,bakar ..ama işte kayınvalide adı üstünde ,iki gün kaldı delirecektim ,yani bazen kızıyorum kendime ama napıyım ya herkesin kendi düzeni ,biraz dağınıktır benim kayınvalidem ,herşeyi heryere koyabilen ve bundan da rahatsız olmayan bir tip ,mesela elinde bardak ile banyoya girdi diyelim onu orda bırakır :)) yani iki gündür peşelirini toplamaktan bir hal oldum ,ama allahı var severim görümcemi de kaynananmı da ..ben eşimle tanışalı yaklaşık 8 yıl olmuştur ,ailesini ondan önce tanıdım ve sevdim ,hatta eşimle tanıştığımda onların oğlu olduğunu duyunca çok şaşırmıştım :) ve sevinmiştim açıkçası ..onlarda buna çok sevindiler ,zaten içten içe beni beğenirlermişte çekinirlermiş söylemeye :)) yani evet aile ile de evleniyorsun sadece eş ile değil .allah razı olsun desteklerini hiç esirgemediler bizden ,elleri hep üzerimizdedir ..
bu yüzden eşinin ailesi ile sorunu olanlara gerçekten çok üzülüyorum ,kendimi koyuyorum onların yerine ..keşke hiç yaşanmasa bu tatsızlıklar,olsalar bir dert olmasalar bir dert gerçekten ..

Azocum ulaşırsan Remodeusa geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.Bu arada bonus kafaya da geçmiş olsun.Nezle galiba.Anılın burnu da tıkanmaya başladı sanırım biz de hasta oluyoruz.Şu kış geçse de yavrularımız rahatlasa biraz:((
tamam canım sölerim.
sağol iyi dikellerin için:)
evet yaa kış bitsede kurtulsak..sizede geçmiş olsun..

Aniden oldu valla.Annem aradı beni, ben işler yüzünden çıkamadım.Kardeşim götürdü doktora .Ameliyat demiş.Cuma günü olacak:((
canım geçmiş olsun kaçırmışım ben..
nesi var annenin?

iyi akşamlar güzeller

azocum ,hilalim bebeişlere geçmiş olsun..anılla yiğitte mi nezle tam anlayamadım onlara geçmiş olsun.
sağol canım.

mmmf cim yazdım canım ,doğum yaptığım hastanede ,yenibosna nisa hastanesinde olucam canım ,pazartesi kontrole gidicem dr un uygun bulduğu bir günde de ameliyat olucam ,tam gün belli değil ,zaten 1 gün yatıcam canım kimsenin gelmesine gerek yok ,gönüllerinzin benimle olduğunu bilmek yeterli canlarım benim..
canım tekrar geçmiş olsun.
biliyosun bende orada doğum yaptım..
bişeye ihtiyacın olursa hemen koşar geliriz..

ooff ya kalimeronun yaşadıklarını okudum da gerildim kızlar...çok zor bir durum

seda cım da demiş aile ile avleniyorsun..ben de eşimle vasıta ile tanıştım...ailesini bilen biri..bir önceki ilşkimde çok sorunlar yaşamıştım aileden..iyiki onunla evlenmemişim.

ben iyi ki uzağım diyorum bazen..istanbuldalar...sıkıntımız yok ama yakın olunce çooookk şey çıkıyor...batıyor insana..şimdi haftada 1 tel de..onlara saygı duyuyorum .bizim hiç birşeyimize karışmazlar..çünkü eltimle çok sorun yaşamışlar..aramız bozulmasın diye hiç birşeye karışmazlar..

kalimerocum cnm üzülme..ama pes etme..yaptığı çok ayıp..eşin de anlasın..

kalimero'ya noldu?
ay napayım yaa çok sayfa olunca okumaya vaktim olmuyo bazen hepsini:(

bazılarına hala küsüm emme yaziim dedim duramadım :dilcikar:
benim kayınvalidemde bazı eylüllerin ki gibidir sağolsunlar görümcelerimde öle iki tane var bende
diloks kereviz bolluğu varda evde o bakımdan koci bayılır kerevizin sapına kendine
o yüzden

azocum kalimero eşiyle tartışmış mutsuzdu bugün umarım yarına düzelir
hain görümce girmiş araya o sebeple

yasminin annesi fıtık ameliyatı olacakmış aniden çıkmış doktor ameliyat olması lazım demiş

eylülcüm çok şanslısın valla her kula nasip olmaz öyle aile kıymetini bil

kız yasmin son günlerde bazen aynı anlarda aynı şeyleri yazıyoruz farkediyor musun

Back
X