2008 Kasım Anneleri

günaydııınnn..
zeyna kahvede varmı?
çok uykusuzum ayılmam lazım:(
bu sefer kaan dan bana bulaştı boğazım acıyooo..
işe 9 da geldim.
napim 2 saat uyudum sabah ancaa..

hoşgeldin tuuce hayırlı olsun cnm.hamileymişsin..
inş.sorunsuz ve güzel geçer bu süre..

günaydın tuuce ve azocum
hamilliğin hayırlı olsun sanırım istekli bir gebelik Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama darısı benim başıma olmasın akannehir

azocum geçmiş olsun keşke izin alabilseydin bugün dinlenirdin azcık

günaydııınnn..
zeyna kahvede varmı?
çok uykusuzum ayılmam lazım:(
bu sefer kaan dan bana bulaştı boğazım acıyooo..
işe 9 da geldim.
napim 2 saat uyudum sabah ancaa..

hoşgeldin tuuce hayırlı olsun cnm.hamileymişsin..
inş.sorunsuz ve güzel geçer bu süre..
sagol canım tesekkür ederim

günaydın tuuce ve azocum
hamilliğin hayırlı olsun sanırım istekli bir gebelik Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama darısı benim başıma olmasın akannehir

azocum geçmiş olsun keşke izin alabilseydin bugün dinlenirdin azcık

ay sorma canım yaaa..
kendimi geçtim izin alabilseydim evde kaan la ilgilenirdim.
2 gündür çok huysyz ve zorla yediriyo babaannesi.
kadıncağız bitmiş resmen:(

neyse öğlene kadarda idare etsin.
artık haftasonu ben oğlumu iyileştirirm inş.(kendimide..)

günaydın kızlar bende geldm hadi azocum çalışıyorda buralarda zeynam sen ne ediyon bu saatte başının zoru ne uyusana, hadi uyandın bu uyku da beyazmelek için deyip bir daha yatsana mirmirmirmir

her zamanki gibi çok uykum var kocişe acayip kızgınım vs... dün gece çok geç yattığım içn tüm gün yorgungeçti bu gece erken yatayım bari dedim ki zaten bırak ders çalışmayı adını yaz deseler yazabilecek durumda değildim, 22.30 gibi Eymen'i yatırdım dedim ben yatıyorum dayanamıyorum eşime dedimki yatmadan önce oğlanın sütünü yapıver böyle ben erken yattığım günlerde ona söylüyorum ısıtıp koyması için tmm dedi yattım ben böyle her defasında söylüyorum ya yatarken çok gereksiz konuşuyorsun diyor bana biliyorum zaten ben nasıl yapılacağını falan diyor, dün anlatırken yine şu kadar ölçek bu kadar diye gülüyorlar kaynımla beraber neyse gece oğlan uyandı ağlıyor sütünü verdim baktım çok az süt var ve soğuk eşime sordum aaa yapmadım heralde ben ona süt yaaa diyor birde bana o gereksiz konuşma dediklerini önemseyip biraz dinleseydin unutmazdın dedim ama nasıl sinir oldum yaa neyse oğlan süt içmedi zaten bir sat sonra yine kalktı yine bir mızmızlık vardı üzerinde neyse sonra yattı 5te kalktı eşimi gönderdim baktım oğlan ağlamaya devam ediyor kalktım almış çocuğu kucağına öle pişpişler gibi tutuyor noldu dedim neye ağlıyor ses vermiyor korkudan bişeyde diyemiyor mamasımı bitmiş dedim hııı diyor mama içecek heralde diyor deme yaa ciddi misin dedim allah allah bu saatte hiç içmezdi ama varyaaa indiriverecektim o biberonu kafasına :oklava: gittim yaptım mamasını artık içirdim uyuttum kuzucuğumu
orada iki bardak falan vardı makinaya atıver demiştim onlarıda yapmamış baktım sabahın 5inde gitmiş mutfakta bulaşık makinasını yerleştiriyor kaydirigubbakcemile3

ay gıcık ya deli ediyor işte beni bölee :oklava:

tuucecim hoşgeldin bebeğin sağlıkla doğar inşallah

zeynam senin gecen nasıl geçti bakiiim var mı bir icraat aklinialirimsmile

günaydın darkcım hoşgeldin canım

amaaan azocum yaa alıştım artık bürgün sabaha kadar deliksiz uyuyorruz birgün sabaha kadar mız mız mız böyle büyüyecekler napalım
sağlıkları yerinde olsun da önemli olan o

günaydın ; ay kafam kazan gibi ,hiçbişey yapasım yok ,herifte sabahın köründe gitmiş ,sigaram bitmiş ,ekmek yok ,kim alıcak ,dışarısı buz gibi ,çocukla nasıl çıkayım ,bildiğim tüm küfürleri sayma aşamasındayım..:olmaz:

sanada günaydın eylülcüm.
evet çok soğuk hava..
1 yumurta bikaç kaşık un, biraz su yada süt ,az tuz.
karıştır az yağ koyduğun tavaya kaşıkla dök.
yay..
kızarınca al tabağa..
yanında zeytin,peynir,reçel ne varsa..
ooohh afiyet olsun:)

şu havanın soğuk olması olayını benim kocişin yanında söylemeyin sakın zatenikna edemiyrum istanbul için soğuk olur diyor yok yok iyiymiş hava diyorum birkaç hafta haberleri izletmemem lazım kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar hoşbuldum ,iyiiym sağolun.

Annemi gönderdim salıyada ben gidicem inşallah.

cerenle başbaşayım evde.

siz nasılsınız,iyisiniz gördüğüm kadarıyla:) Azo hariç :Pp Geçmiş olsun canım tekrar

BEYAZMELEKÇİM O İŞ TAMAM zemuszemus SEN MERAK ETME KOYVERDİM GİTTİ

EYLÜLCÜM MELİSİ KAP GEL KAHVALTI VE KREPLER BENDEN SÖZ SANA BİRİNCİ CİGARASIDA ALACAM

EVİMİ TEMİZLEDİM KENDİMİ TEMİZLEDİM OĞLANI DOYURDUM UYUSADA UYUSAM

Back
X