2008 Kasım Anneleri

ay selam kızlar ya sabahın köründe kalktık yine çok uykum vardı ama naiim uyutmadı delüü
kocişte evde kahvaltı yaptık serildik bugün bakalım dışarısıda soğuk ama eylüş çok sıkılıyor artık evde ya
napcam bilmorum

ah be zeyna ,yakın olsak süper olurdu ,atlar gelirdim hemen yanına ,sohbet muhabbet ohhh ,ama ya olmazki neden ben bu kadar uzakta oturuyorum ,keşke anadolu yakasında olsam ,ortada buluşurduk ,mesela maytapta zemuszemus

ah be zeyna ,yakın olsak süper olurdu ,atlar gelirdim hemen yanına ,sohbet muhabbet ohhh ,ama ya olmazki neden ben bu kadar uzakta oturuyorum ,keşke anadolu yakasında olsam ,ortada buluşurduk ,mesela maytapta zemuszemus
SÜPER OLURDU KUZU VALLA SABAH İKİMİZDE ÇIKARDIK KAHVALTIYA MAYTABA GIRGIR ŞAMATA ELLERŞMLE KREP YAPARDIM SİZE NUTELLAYLA SÜPER OLUYOR cokacimcoook

ASORTİCİM VALLA BİZDE TIKILDIK EVE MECBURİ ÇOK SOĞUK BURASI SOĞUK ORASI HEPTEN AYAZDIR VALLA NAPCAN AZCIK SIKACAZ DİŞİMİZİ SENLEDE ORTADA MESELA BOLUDA BULUŞALIM HEM MEMLEKETİMİ GÖRÜRÜM HEM SENİ zemuszemus

bu arada o teraslı eve baktım sapişin dediği gibi dekor çok iyi değil ama terası görünce bende bittim
çok güzel yapmışlar cidden mutfak var bariz orada da

günaydın güzel anneler...sürekli takip ediyorum ama bi türlü yazamadım buraya..kısmet buguneymiş..sanırım kasım annelerinin 2.hamişi ben oluyorum..hem mutlu hemde telaslıyımkafamçokkarıştı 2 cocukla nasıl basedicem diye..bugün dra gidicez bakalım kesemiz fln gözükücekmi..dua edin ltfn bi ssorun cıkmasın :Saruboceq:su anda 5+4 olduk sanırım..darısı sizlerin basınakaydirigubbakcemile2
tuuçecim tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: yalnız ilk hamilemiz sen değilsin,ilk hamilemiz krikitos oldu :CüvCüv:
günaydııınnn..
zeyna kahvede varmı?
çok uykusuzum ayılmam lazım:(
bu sefer kaan dan bana bulaştı boğazım acıyooo..
işe 9 da geldim.
napim 2 saat uyudum sabah ancaa..

hoşgeldin tuuce hayırlı olsun cnm.hamileymişsin..
inş.sorunsuz ve güzel geçer bu süre..
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar bende geldm hadi azocum çalışıyorda buralarda zeynam sen ne ediyon bu saatte başının zoru ne uyusana, hadi uyandın bu uyku da beyazmelek için deyip bir daha yatsana mirmirmirmir

her zamanki gibi çok uykum var kocişe acayip kızgınım vs... dün gece çok geç yattığım içn tüm gün yorgungeçti bu gece erken yatayım bari dedim ki zaten bırak ders çalışmayı adını yaz deseler yazabilecek durumda değildim, 22.30 gibi Eymen'i yatırdım dedim ben yatıyorum dayanamıyorum eşime dedimki yatmadan önce oğlanın sütünü yapıver böyle ben erken yattığım günlerde ona söylüyorum ısıtıp koyması için tmm dedi yattım ben böyle her defasında söylüyorum ya yatarken çok gereksiz konuşuyorsun diyor bana biliyorum zaten ben nasıl yapılacağını falan diyor, dün anlatırken yine şu kadar ölçek bu kadar diye gülüyorlar kaynımla beraber neyse gece oğlan uyandı ağlıyor sütünü verdim baktım çok az süt var ve soğuk eşime sordum aaa yapmadım heralde ben ona süt yaaa diyor birde bana o gereksiz konuşma dediklerini önemseyip biraz dinleseydin unutmazdın dedim ama nasıl sinir oldum yaa neyse oğlan süt içmedi zaten bir sat sonra yine kalktı yine bir mızmızlık vardı üzerinde neyse sonra yattı 5te kalktı eşimi gönderdim baktım oğlan ağlamaya devam ediyor kalktım almış çocuğu kucağına öle pişpişler gibi tutuyor noldu dedim neye ağlıyor ses vermiyor korkudan bişeyde diyemiyor mamasımı bitmiş dedim hııı diyor mama içecek heralde diyor deme yaa ciddi misin dedim allah allah bu saatte hiç içmezdi ama varyaaa indiriverecektim o biberonu kafasına :oklava: gittim yaptım mamasını artık içirdim uyuttum kuzucuğumu
orada iki bardak falan vardı makinaya atıver demiştim onlarıda yapmamış baktım sabahın 5inde gitmiş mutfakta bulaşık makinasını yerleştiriyor kaydirigubbakcemile3

ay gıcık ya deli ediyor işte beni bölee :oklava:

tuucecim hoşgeldin bebeğin sağlıkla doğar inşallah

zeynam senin gecen nasıl geçti bakiiim var mı bir icraat aklinialirimsmile
amaann hadii bee sende bulmuşun efendi kocayı,vur ensesine al lokmasını,görmesek neyse de...kızlar bakmayın siz buna,beyazmeleğimin sevgili eşi süper bi insan
günaydın ; ay kafam kazan gibi ,hiçbişey yapasım yok ,herifte sabahın köründe gitmiş ,sigaram bitmiş ,ekmek yok ,kim alıcak ,dışarısı buz gibi ,çocukla nasıl çıkayım ,bildiğim tüm küfürleri sayma aşamasındayım..:olmaz:
yavrum sen yarın ameliyat olmıcakmıydın ne sigarası hala yaa :olmaz:
bu arada o teraslı eve baktım sapişin dediği gibi dekor çok iyi değil ama terası görünce bende bittim
evet evet terasa ben de bayıldım ama oranın dekoru eksik kalmış bence.aah ahh o evde bende olcak bak napıyorum ben orayıı :delphin:

bu arada bende bi günaydın diyim ziraa uyanabilmiş değilim kafamçokkarıştı kızımın yeni huyu çıktı şimdi meydana,sabaha karşı kalkıyor en az 1 saat ayağa dikiyor bizi,ağlıyor filan,sonra birden bire pat diye uyuyor,ne zaman ve nasıl düzene gircek benim kızım yaa,niye diğer çocuklar gibi değil

ev çok güzelmişte mobilyalar hiç tarzım değil yatak odası mobilyasını hele hiç beğenmedim ama ev süper güle güle otursunlar ne diyelim:)

tuuçecim sağlıkla gelsin bebeğin

merhaba kızlar
uzn bir aradan sonra iki dakikalığına uğradım ama yarından sonra inşallah daha sık yanınızda olacağım en nihayet aylar sonra yarın çekirdek aile olacağız misafirlerimi yolcu edeceğim
şimdi not giriyordu sizlere bir bakayım dedim geçmişe bakmaya çalıştım ama çok uzak kalmışım pek anlayamadım olayları..
ama hasta olan tüm bebiş ve annelere acil şifalar diliyorum
sizleri çok özledim

kızlar valla bende gunaydın dıcem safıs gıbı yazamadım epeydır bu topıge.bızım ev curcuna oldu.babam geldı.yarın da esım gelıyor.ya kızlar ya babamla hıc mı hıc anlasamıyorum.nasıl gecer vakıt bılemıyorum.ruhum daraldı valla.yaslanınca bızde boyle olcaz acaba.yaslandıkca huyu degısıyor.esımı cok ozledım evımı cok ozledım............

bir evime gidip geldim yine oğlumla oğlumun en sevdiği filmi izledik beraber filmin adı çamaşır makinemizin maceraları kaydirigubbakcemile3 harika bir film oğlum bayılıyor içeri girer girmez daha montumu bile çıkarmadan beni banyoya götürdü film başlamış meğer geç kalmışım :roflol: her bölümü birbirine çok benziyor ama yine iyi yapmışlar, hele o sıkma sahnesi yok muu bitiyoruz orada birbirimize sıkı sıkı sarılıyoruz oğlumla öyle izliyoruz o sahneyi :roflol:

zeynacım aferin sana senden de bunu bekliyordum zaten,başarabileceğine emindim, senin gibi dişi bir hatun böyle kolay pes etmezdi tebrik eder başarılarının devamını dilerim :hooray:

safişim eşimi kimseyle tanıştırmamam gerek tanışanların hepsi senin gibi düşünüyor çünkü sanırım ben biraz cadıyım öyle diyorlar ondanmış adam her istediğimi yapıyormuş yaranamıyormuş yinede -tatlicadiarzu- aman napayım yapacak tabi hayat müşterek :dilcikar:

yağmurcum ve ecemim hoşgeldiniz canlarım özlemişiz valla sizi, ecemim senin adına çok sevindim misafirlerin gitsin de biraz rahat et artık yaa,yağmurum özlem olacak tabi olmaz mı zor kolay değil ama sabır napalım bugünlerde geçecek vede yaşlı insanlarla uğraşmak elbette zordur, hele evlenip böyle ailenin yanında kalmak zorunda oluyorsan hiç çekilmiyorlar ama anne-baba neticede katlanıcaz

hangimizinki düzene girdiki safiş:DD
ben tam oldu bu sefer düzene girdi kızım diyorum ama yeni bir huy çıkarıyor yinede maşallahı var ama kızımın bu ara çok uslu::)
öyle deme canım yaa,ben kimle konuşsam 10 yatar 10 kalkar veya yakın saatlerde diyor,ayrıca geceleri artık ya hiç kalkmıyorlar ya da 1 kes kalkıp su veya süt içip yatıyorlar tekrar.benimki bunlara yakın bile değil :umursamaz:
merhaba kızlar uzn bir aradan sonra iki dakikalığına uğradım ama yarından sonra inşallah daha sık yanınızda olacağım en nihayet aylar sonra yarın çekirdek aile olacağız misafirlerimi yolcu edeceğim
şimdi not giriyordu sizlere bir bakayım dedim geçmişe bakmaya çalıştım ama çok uzak kalmışım pek anlayamadım olayları..
sizleri çok özledim
biz de seni özledik canım..misafirlerin de ne kadar uzun kaldı akannehir
kızlar valla bende gunaydın dıcem safıs gıbı yazamadım epeydır bu topıge.bızım ev curcuna oldu.babam geldı.yarın da esım gelıyor.ya kızlar ya babamla hıc mı hıc anlasamıyorum.nasıl gecer vakıt bılemıyorum.ruhum daraldı valla.yaslanınca bızde boyle olcaz acaba.yaslandıkca huyu degısıyor.esımı cok ozledım evımı cok ozledım............
canım gözünaydın mı desem bilemedim babanla ilgili pek anlaşamıyoruz deyince ama eşin de geliyormuş onun gözün aydın diyeyim opuyorumnanaktan
bir evime gidip geldim yine oğlumla oğlumun en sevdiği filmi izledik beraber filmin adı çamaşır makinemizin maceraları kaydirigubbakcemile3 harika bir film oğlum bayılıyor içeri girer girmez daha montumu bile çıkarmadan beni banyoya götürdü film başlamış meğer geç kalmışım :roflol: her bölümü birbirine çok benziyor ama yine iyi yapmışlar, hele o sıkma sahnesi yok muu bitiyoruz orada birbirimize sıkı sıkı sarılıyoruz oğlumla öyle izliyoruz o sahneyi :roflol:

delii ya ne güldümmm :roflol: ay benimkid pek seviyor o filmi sizin kadar olmasa da.Okyanusun favorisi her zaman tjk tv ve reklamlar.arada sırada bize çaktırmadan altılı da oynuyor mu acaba diyoruz kaydirigubbakcemile3
zeynacım aferin sana senden de bunu bekliyordum zaten,başarabileceğine emindim, senin gibi dişi bir hatun böyle kolay pes etmezdi tebrik eder başarılarının devamını dilerim :hooray:
ay ben bunu kaçırmışmıyım ne,zeynam devamı gelenden olsun yavrum kaydirigubbakcemile5
safişim eşimi kimseyle tanıştırmamam gerek tanışanların hepsi senin gibi düşünüyor çünkü sanırım ben biraz cadıyım öyle diyorlar ondanmış adam her istediğimi yapıyormuş yaranamıyormuş yinede -tatlicadiarzu- aman napayım yapacak tabi hayat müşterek :dilcikar:
iyi hadi bakalım öyle olsun kaydirigubbakcemile3

ecemimcim yılbaşı hedileri topiğine resim koymayan bi sen kaldın canım yaa,fırsatın olduğunda koyarsan çok sevinirim,arkadaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum bende çünkü opuyorumnanaktan

tjk tv mi kaydirigubbakcemile3

ay ben okyanusu yerim oynuyordur annesi geceleri niye uyumuyor sanıyorsun senin kızın sizin için zengin lma planları kuruyor ertesi gün hangi numaraları oynasam diye düşünüyor sanırsam :roflol:
benim babamda oynar altılı arada bizim evde açıyor tjk tv'yi gösteriyor Eymen'e de bak oğlum dıgıdık dıgıdık falan anlatıyor ama benimki biraz izliyor onlarada hav hav diyor falan o kadar
hep diyorum yaa eymenin küçüklüğünden beri hiç uzun süre tv ye ilgisi olmadı bazı reklamları biliyor izliyor,yada o an dikkatini çeken bişey olursa biraz takılıyor ama hiç uzun sürmüyor
müziklede aynı şekilde daha yeni yeni müziği sevmeye başladı oynuyor falan ama birileri onu izlerken çok utanıyor hemen gelip sarılıyor bana kafasını gömüyor bacaklarımın arasına kaydirigubbakcemile3

ay kıyamam eymenime yaa,utanmayı da nerden bilirmiş oooo..maymuunn seniii :emir_bebek:Şeniz
ayy benimki de oynuyor bir süredir ve alkış yapıyor sonundaa,arada baş baş da yapmaya başladı :lepi:

ebru gündeş sahne kıyafetlerini satıyormuş birer tane alalım bağış yapılacakmış gelirleri:)))
hmm ciddden mii alalım gı valla evde kocalara sahneye çıkarız giyeriz bizde yerimseniben

ev berbat ya hiç bişide aaaaa bende yaptırım dediğim cinsten değil bana verecekler o evi bak sen :delphin:

merhaba kızlar
uzn bir aradan sonra iki dakikalığına uğradım ama yarından sonra inşallah daha sık yanınızda olacağım en nihayet aylar sonra yarın çekirdek aile olacağız misafirlerimi yolcu edeceğim
sizleri çok özledim
kuzum hala ne misafiri sen onlar yüzünden hasta olmasın mı yvrum koy kapı önüne canını evlatlarınızı düşünün insanın özeli kalmaz yaff

evet yaptım gene yaparım eros korksun benden kötükedihüso

flime bayıldım bizde de sık sık oynuyo o filim ama benimki onu korku filimi niyetine seyredemiyo aklı gidiyo delünün ohaoldumsmile

safişim bizimki çamaşır makinasıyla vedalaşırken bile bay bay yapıyor kaydirigubbakcemile3

zeynacım o sıkma sahnesinde birbirimize sarılmamızda korkudan aslında sıkı sıkı yapışıyor bana ama çaktırmıyor kaydirigubbakcemile3

Back
X