günaydın kızlar bende geldm hadi azocum çalışıyorda buralarda zeynam sen ne ediyon bu saatte başının zoru ne uyusana, hadi uyandın bu uyku da beyazmelek için deyip bir daha yatsana mirmirmirmir
her zamanki gibi çok uykum var kocişe acayip kızgınım vs... dün gece çok geç yattığım içn tüm gün yorgungeçti bu gece erken yatayım bari dedim ki zaten bırak ders çalışmayı adını yaz deseler yazabilecek durumda değildim, 22.30 gibi Eymen'i yatırdım dedim ben yatıyorum dayanamıyorum eşime dedimki yatmadan önce oğlanın sütünü yapıver böyle ben erken yattığım günlerde ona söylüyorum ısıtıp koyması için tmm dedi yattım ben böyle her defasında söylüyorum ya yatarken çok gereksiz konuşuyorsun diyor bana biliyorum zaten ben nasıl yapılacağını falan diyor, dün anlatırken yine şu kadar ölçek bu kadar diye gülüyorlar kaynımla beraber neyse gece oğlan uyandı ağlıyor sütünü verdim baktım çok az süt var ve soğuk eşime sordum aaa yapmadım heralde ben ona süt yaaa diyor birde bana o gereksiz konuşma dediklerini önemseyip biraz dinleseydin unutmazdın dedim ama nasıl sinir oldum yaa neyse oğlan süt içmedi zaten bir sat sonra yine kalktı yine bir mızmızlık vardı üzerinde neyse sonra yattı 5te kalktı eşimi gönderdim baktım oğlan ağlamaya devam ediyor kalktım almış çocuğu kucağına öle pişpişler gibi tutuyor noldu dedim neye ağlıyor ses vermiyor korkudan bişeyde diyemiyor mamasımı bitmiş dedim hııı diyor mama içecek heralde diyor deme yaa ciddi misin dedim allah allah bu saatte hiç içmezdi ama varyaaa indiriverecektim o biberonu kafasına

klava: gittim yaptım mamasını artık içirdim uyuttum kuzucuğumu
orada iki bardak falan vardı makinaya atıver demiştim onlarıda yapmamış baktım sabahın 5inde gitmiş mutfakta bulaşık makinasını yerleştiriyor kaydirigubbakcemile3
ay gıcık ya deli ediyor işte beni bölee

klava:
tuucecim hoşgeldin bebeğin sağlıkla doğar inşallah
zeynam senin gecen nasıl geçti bakiiim var mı bir icraat aklinialirimsmile