- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.341
zeyna zaten bende eşyalar demedim lo ev süper dedim ,gerçekten o ev bende olacak ki pehhhh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AHHH NE İÇERDİK ONU HA ABİMLE PARASIZLIKTANeskiden birinci adında bir siigara vardı filtresiz ,sadece kağıda sarılı tütün ,sen bilmessin yaşın küçük daha ,işte ondan istiyorum ,ben ihtilal çocuğuyum ,o günleri de bilirim ,bu sebeple bana birinci yolla ..![]()
kaydirigubbakcemileALALIM YAVRİ SENİ BU TARAFA SENDE USTURUPLU BİYERDE DİİLSİNKİ ANACIM İSTANBULUN Bİ UCUah be zeyna ,yakın olsak süper olurdu ,atlar gelirdim hemen yanına ,sohbet muhabbet ohhh ,ama ya olmazki neden ben bu kadar uzakta oturuyorum ,keşke anadolu yakasında olsam ,ortada buluşurduk ,mesela maytapta zemuszemus
BANA GELİYONUZ KREPLERİ SEN YAPIYON HACI NE AYAKSIN SEN laelaelaelaelaeSÜPER OLURDU KUZU VALLA SABAH İKİMİZDE ÇIKARDIK KAHVALTIYA MAYTABA GIRGIR ŞAMATA ELLERŞMLE KREP YAPARDIM SİZE NUTELLAYLA SÜPER OLUYOR cokacimcoook
ASORTİCİM VALLA BİZDE TIKILDIK EVE MECBURİ ÇOK SOĞUK BURASI SOĞUK ORASI HEPTEN AYAZDIR VALLA NAPCAN AZCIK SIKACAZ DİŞİMİZİ SENLEDE ORTADA MESELA BOLUDA BULUŞALIM HEM MEMLEKETİMİ GÖRÜRÜM HEM SENİ zemuszemushttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/294709-slm-kizlar-araniza-yeni-katildim-evime-beklerim-buyrunn.html
LİNKİ BURDA
YALNIZ HATUNDA BENİM GİBİ HİÇ ÖRTÜ YOK :))
MASAMIN ÜZERİNDE ÖRTÜ VAR SADECE DİĞER YERLER CIBIL CIBIL SEVMİYORUM BEN ŞAHSEN
VALLA HEEevet evet simgeart
yalnız hepimiz aynı tepkiyi vermişiz o evi bana verseler tepkisi :roflol:
olur tatlım öperim,sende mertimi öp
evde olduğun bir zaman ben sana gelmeye çalışırım,bu küçük cadının izin verdiği sınırlar içinde de yardımcı olmaya çalışırım
aslında yakınız da güzergahımız ters kalıyor,sen yukarda ben aşağıda olunca..neyse ben ayarlamaya çalışıcam,sende iyi olursan gelirsin bana.ya da sabahtan yiğit bırakır seni bize,akşam dönüşte yemeğe gelir o da,tüm gün yatarsın bende.hem canın sıkılmaz hem de ben sana çok güzel bakarım arkadaşım.sen bu teklifimi iyi düşün bak,ben,oki,mert,sen,digitürk,internet ve güzel mamalar hihoyyyt