2008 Kasım Anneleri

eskiden birinci adında bir siigara vardı filtresiz ,sadece kağıda sarılı tütün ,sen bilmessin yaşın küçük daha ,işte ondan istiyorum ,ben ihtilal çocuğuyum ,o günleri de bilirim ,bu sebeple bana birinci yolla ..:delphin:
AHHH NE İÇERDİK ONU HA ABİMLE PARASIZLIKTAN
BENDE UTANMASAM BEŞİKTE BAŞLIICAKMIŞIM LA DELİMİYİM BEN

ah be zeyna ,yakın olsak süper olurdu ,atlar gelirdim hemen yanına ,sohbet muhabbet ohhh ,ama ya olmazki neden ben bu kadar uzakta oturuyorum ,keşke anadolu yakasında olsam ,ortada buluşurduk ,mesela maytapta zemuszemus
kaydirigubbakcemileALALIM YAVRİ SENİ BU TARAFA SENDE USTURUPLU BİYERDE DİİLSİNKİ ANACIM İSTANBULUN Bİ UCU
SÜPER OLURDU KUZU VALLA SABAH İKİMİZDE ÇIKARDIK KAHVALTIYA MAYTABA GIRGIR ŞAMATA ELLERŞMLE KREP YAPARDIM SİZE NUTELLAYLA SÜPER OLUYOR cokacimcoook

ASORTİCİM VALLA BİZDE TIKILDIK EVE MECBURİ ÇOK SOĞUK BURASI SOĞUK ORASI HEPTEN AYAZDIR VALLA NAPCAN AZCIK SIKACAZ DİŞİMİZİ SENLEDE ORTADA MESELA BOLUDA BULUŞALIM HEM MEMLEKETİMİ GÖRÜRÜM HEM SENİ zemuszemushttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/294709-slm-kizlar-araniza-yeni-katildim-evime-beklerim-buyrunn.html
LİNKİ BURDA
YALNIZ HATUNDA BENİM GİBİ HİÇ ÖRTÜ YOK :))
MASAMIN ÜZERİNDE ÖRTÜ VAR SADECE DİĞER YERLER CIBIL CIBIL SEVMİYORUM BEN ŞAHSEN
BANA GELİYONUZ KREPLERİ SEN YAPIYON HACI NE AYAKSIN SEN laelaelaelaelae
evet evet simgeart
yalnız hepimiz aynı tepkiyi vermişiz o evi bana verseler tepkisi :roflol:
VALLA HEE
EV GÜZEL EŞYALAR DUVAR RENKLERİ SIFIR BENCEEEE
SEDA DİYE Bİ BACININ EVİ VAR O EV TAMBENLİK MANZARADA SÜPER VE TANIDIK GELDİ SANKŞ BURALARDA BİYERDE GİBİhttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/294709-slm-kizlar-araniza-yeni-katildim-evime-beklerim-buyrunn.htmlLİNKİ BURDA
YALNIZ HATUNDA Bİ TANE ÖRTÜ YOK BENİM GİBİ
SADECE MASA ÜSTÜNDE Bİ ÖRTÜM VAR YALANDAN ONUDA KAYNANAM HER GELDİĞİNDE SÖYLENİR ZİRA KENDİSİ HACIDAN BAŞÖRTÜSÜ DİYE GETİRMİŞTİ ONU BANA:))):delphin:

Son düzenleme:
selam kızlar ayyy sizleri çokooookkkkk özledim bir bilseniz öff çok sıkılıyorum artık
neler oluyor benden habersiz sanırım benim gibi hamile olan varmış ben ilk defa biliyorum tucee yi allah sağlıklı doğumlar versin onada
sizleri çok seviyorum hepiniz nasılsınız neler yapıyosunuz ben devamlı yatıyorum
ama birtürlü kasık ağrılarım ve idrar yolları intihaplarım geçmedi ilaçlara
belki pazartesi konak doğum hastanesine yatırcak doktorum serumlu ilaç vericekmiş

kendinizden anlatın accık sizden çok uzak kaldım

ne evi yaw birileride manzaralı ev mi alıyomuş aramızdan neler oluyor birilerinizin manzaralı evi olsada accıkta onda yatsam tv karşısında yatmaktan çok sıkıldım yaw askı memnu yaprak dökümü günler böle geçiyor gidiyor

allah senden razı olsun bacım sevgiye şevkate ihtiyacım var bakın bana ne olur anneciğimde yoruldu artık ama torunu için katlanıyor napsın hem mert için hemde kızım selen için (şimdilik ismi bu olcak gibi)

saphişim nerdesin kuşum eve uğrarsam birazdan arıcam seni çok özledim canikom

inan aklım hep sende,daha bugünde geçirdim aklımdan,napıyo nasıl oldu acaba diye.canım arkadaşım ben de seni çok özledim yaa,gel biraz da ben de kal,ben bakarım sana,annende dinlenir bu arada biraz
demek ismine kara verdiniz prensesin Allahım inallah sağlıkla kucağımıza versin minnoşu

teşekkür ederim canım arkadaşım aslında senide duruyuda çok özledim keşke gelebilsem doktora göre yaşar oldum artık bende güzel yaramaz kızımı öp benim için .

olur tatlım öperim,sende mertimi öp
evde olduğun bir zaman ben sana gelmeye çalışırım,bu küçük cadının izin verdiği sınırlar içinde de yardımcı olmaya çalışırım

çıkmadan bir yazayım dedim
bende baktım dediğiniz ve evet aynı fikirdeyim ev güzel ama eşyalar ofsayt daha antreden kaybetti yani antrenin mermeleri desenli zaten birde üzerine desenli halı koymuş gereksiz bence ve özellikle de salon o ne kalabalık öyle yaa ben bakarken yoruldum valla sıkış tepiş bir sürü eşya ama zevk işte o arkadaşımızda kendi zevkine göre döşemiş allh iyi günlerde oturmayı nasip etsin

krikocum hoşgeldin selen kızımız iyidir inşallah yaa napalım olacak böle şeyler artık inşallah sağlıkla geçseydi şu günler

mmmfnin verdiği linkteki eve bakıp kaçayım bende akşama misafirim var hala buralardayım

aslında yakınız da güzergahımız ters kalıyor,sen yukarda ben aşağıda olunca..neyse ben ayarlamaya çalışıcam,sende iyi olursan gelirsin bana.ya da sabahtan yiğit bırakır seni bize,akşam dönüşte yemeğe gelir o da,tüm gün yatarsın bende.hem canın sıkılmaz hem de ben sana çok güzel bakarım arkadaşım.sen bu teklifimi iyi düşün bak,ben,oki,mert,sen,digitürk,internet ve güzel mamalar hihoyyyt

evet bu ev daha güzelmiş daha ferah manzara süper tabi çiçeklerde çok güzel çok severim çiçeği ama kendim yetiştiremiyorum bir türlü
canlı renkler yok ama sadece banyoda var kırmızılar falan ben accık canlı renkleri böle jan janlı şeyleri seviyorum simli pullu boncuklu renkli falan boshayallersmile

aslında yakınız da güzergahımız ters kalıyor,sen yukarda ben aşağıda olunca..neyse ben ayarlamaya çalışıcam,sende iyi olursan gelirsin bana.ya da sabahtan yiğit bırakır seni bize,akşam dönüşte yemeğe gelir o da,tüm gün yatarsın bende.hem canın sıkılmaz hem de ben sana çok güzel bakarım arkadaşım.sen bu teklifimi iyi düşün bak,ben,oki,mert,sen,digitürk,internet ve güzel mamalar hihoyyyt

böyle teklife can kurban canımcım nasıl hayır denilir bu teklife en kısa zmanda gelicem söz sana çok özledim senide kızımıda muhabbetinide güzel mamalarıda kaçırmam wallah kaydirigubbakcemile3

Back
X