2008 Kasım Anneleri

allah allah mikrobik bişey mi var acaba niye çıkıyor bu çocukların ateşleri yaaa :çok üzgünüm:

asortiem geçmiş olsun canım eylülüme kıyamam ya

seyracım çok geçmiş olsun canım ,şükürki bişey çıkmamış ,
asortie ihmale gelmez canım ya bir doktora götür derim ,ben ikinci kez ateş çıktığında muhakkak götürürüm ki kesin bişey çıkar,özellikle boğaz enfeksiyonu ..eylülün birkaç gündür böyle ateşi çıkıyor bence sende bi götür ,
herkese günaydın ..

ya kızlar hayırdır ınsallah bu ateslenmeler de neyın nesı arkaarkaya sankı anlasmıslar gıbı.maytabım seyracım asortıcim geçmiş olsun cnm.aslında ates olması ıyı bır ısaret cunku vucut bıseylere karsı savas verıyor.mutlaka bır mıkrop felan kapmıslardır kı en acık oldukları hareketlı donem ve bagısıklıkları henuz tam gelısmedıgınden bu durumları sık yasayacagız sanırım.sık takıp ettıkten sonra kontrol altına alırsınız zaten.korkmayın kuzucukları Allah esırger ınsallah...

bu arada benım tosun pasa da cesaretsız bebıslerden gecen gun 7-8 adım attı ama kendı farkında degıldı kendınen az uzakta karton kutu vardı ona ulasmak ıstedı ve ayaktaydı.kendını emeklıyo sandı sanırım 7-8 adım attı.ben sevınc cıglıgı atınca coktu yere ayyyy cok komıktı ya.bır cesaretı gelse yuruyecek kerata.

Günaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun benim kızımda ciddi bir enfeksiyon geçirdi ateşini düşüremedik menenjitten şüphelendiler belinden sıvı alıp incelemek için lp denediler 4 kez iğne soktular hemde boşuna örneği alamadılar bile tomografi akciğer filmi çektiler serum taktılar çok şükür şimdi iyi kötü birşey değilmiş.Allah korusun bebişlerimizi
çok geçmiş olsun canımmm olumunekankayizsmileçok şükür bişeyi yokmuş,Allah korusun yavrularımızı
ayy seyaracım geçmiş olsun çokk
allah korusun kuzuları
dün gece saat 3 gibi eylül ağlamaya başladı yanıma aldım emziriim die
bi baktım yanıyor çocuk ateşini ölçtüm 38.8 e çıkmış hemen calpol verdim biir ölçek
elini yüzünü yıkadım üstünü çıkardım vücudunu sildim 1 saat bekledim 37.2 düşmüştü
sonra uyumuşum zaten biraz önce yine çıktı nie çıkıyor anlamadım benn
haydaa niye ikide bir bu çocuğun ateşi çıkıyor yavrum yaa,doktoruna götürün siz onu bence

selaamm cicoşlar kaydirigubbakcemile3
çitosu göremiyorum nerelerde :hulya:

Günaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun benim kızımda ciddi bir enfeksiyon geçirdi ateşini düşüremedik menenjitten şüphelendiler belinden sıvı alıp incelemek için lp denediler 4 kez iğne soktular hemde boşuna örneği alamadılar bile tomografi akciğer filmi çektiler serum taktılar çok şükür şimdi iyi kötü birşey değilmiş.Allah korusun bebişlerimizi

Seyracım çok çok geçmiş olsun 2.5 aylıkken aynı durumu oğuzda da yaşadık ama ben şunu anladım bu gibi tanılarda ikinci bir dokktora götürmek şart.Bizde belinde su aldırdık ve çok zor ve krtik bir durum.Daha sonra şuanki doktorumuza götürdüğümüzde boşu boşuna canı yanmış dedi.Bağırsak enfesksiyonu çıktı.Bizde de iki kere denemişlerdi çok acı oluyor.Çok çok geçmiş olsun

Asortim çok geçmiş olsun canım.Boğaz enfeksiyonudur genelde ateş yapıyor ve bu havalarda çok rastlanıyor.Eylül alerjik bir bünyeye m sahip canım.

Yağmurcum gözün aydın.Senin ki artık kıvama gelmiş.Bir iki güne kalmaz daha iyi yüyür.

Kızlar ben bir hafta yokum Zonguldağa gidiyorum.Büyük bir ihtimal giremyeciğim internete hepinizi çok öpüyorum.

Remidosun annene burdan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Eylülcüm sende sanırım bu hafta ameliyat oluyordun.Sana tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Umarım başarılı bir ameliyatla safra kesenden kurtulursun Çok dikkat e kendini ve iyice dinlen allah yardımcın olsun.Hepinize iyi haftalar

dilekcim iyi yolculuklar sana canım

yağmurcum ee yürüdü say artık sen o paşayı bişey kalmamış yakında koştuğunu görürsün

asortiem götür bakalım ne diyecek doktor iyice bir muayene etsin

slm kızanlar bende bi bakem dedim bebişler hasta hepsine geçmiş olsun inşallah uzun sürmeden düzelirler
buaralar ateşlenme eğer grip veya öksürme yoksa dişten oluyo büyük ihtimalle gerçi arda da her dişte ateşten ziyade grip oluyor 1 haftaya düzeliyo
ateş değeri 39 olduğunda ve düşürülemediğinde doktora götürmekte yarar var fikrimce tabii herkese göre değişiyor neysem kaçıyom eşimle bi siteye takıldık dün geceden beri karoke şarkı söleyip kaydedip dinliyosun çok komikti

dılekcım ıyı yolculuklar cnm sana.

eylulcum ameliyat oluyomussun bende de var cnm safra kesesınde tas.benım dr um bana 3 yıl once saglıklıyken olen bırının safrasına baksak tas vardır dedı.yanı safra da tas olmayan yok denecek kadar azdır dedı.onemlı olan tasın kanala ınmemesı dedı kanala ınerse zaten sana rahatsızlık verır ve acılen amelıyata alınman gerekır dedı.o yuzden gıttıgı yere kadar gıtsın dedı bana.bunu dıyen de prof du.bende Allaha sukur o gun bugun rahatsızlıgım olmadı.ınsallah cok cabuk ıyılersın cnm.amelıyat kapalı olucak cnm?

geçmiş olsun kızlar..mmmf seyra asortie eylül ..allah şifa versin...

aso cum bence de boğaz enf.dur..3 gün sürekli ateş inip çıkar...sen ateş düşürücüyü ver serin bırak..halleri normalse de endişelenme..

yağmur gözün aydın...canım sabrın sonu selamet..en doğru kararı verdin bence...biraz dişinizi sıkın...ben de geçirdim o dönemler,i

sedoşum cnm nasılsın,,juli nerelerdesin kuzum özledik

d,iloşum iyi yolculuklar..sen zonguldaklımısın..ben de gelmiştim 1 kez..

Yine iş yerindeyim, pazar falan dinlemiyor hala çok yoğunum. Tam 2 aydır yine maaşımızı alamıyoruz ve üstüne bir de deli gibi çalışıyoruz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben dahil olmak üzere bu duruma kimse de sesini çıkarmıyor. Sinir oluyorum kızlar, içim içimi yiyiyor.

offf ya böyle okuyunca sinir oluyorum..nasıl bir yerde hangi sistemle yaşıyoruz..

m. kırmızıgülün güneşi gördüm filmini izlediniz mi kızlar..

en etkilendiğim sahnesi...2 aile terör yüzünden köyden ayrılıyor..biri ist..biri yurt dışı..hangi ülke hatırlayamadım..
olamaz böyle birşey...yurt dışındaki ülke bu aileye iş,ev,güvence,veriyor..hatta ayağı olmayan oğluna protez..

ülkemi seviyorum ama çok üzülüyorum..biz eşimle devlet memuru olduğumuz için şanslıyız da ya olamyanlar ya da hakkını alamayanlar..

nasıl düzelecek kızlar.

Back
X