2008 Kasım Anneleri

julicim çalışırken en kötüsü de bu olsa gerek emek ver yavrundan ayrı kal mesai yap ve paranı alama poffff ne ülkede yaşıyoruz beee elimde olsa yurtdışında yaşardım valla insana insan gibi değer veriolar burda vur babam vur,
diloksum kuşum iiyiyim sen nasılsın valla banyo yaptım şimdi birazdan da mama yicez saçlarımı taranmam lazım gelirim yine uzun saç olunca iki saat uğraşıyorsun tara fön çekkk poffffffff ne sıkıcı

Yine iş yerindeyim, pazar falan dinlemiyor hala çok yoğunum. Tam 2 aydır yine maaşımızı alamıyoruz ve üstüne bir de deli gibi çalışıyoruz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben dahil olmak üzere bu duruma kimse de sesini çıkarmıyor. Sinir oluyorum kızlar, içim içimi yiyiyor.

ay julicim çok üzüldüm yaa seni en iyi anlayabileceklerden biri de benim biliyorsun geçen sene çok yaşadık o sorunu çok zor durum, çok sıkıntı veriyor insana, gidip kendi paranı hakkın olan şeyi bile isteyemiyorsun, yaptığın işten nefret ediyorsun ama devam ediyorsun, umarım en kısa zamanda düzelir canım
biz çok şükür bu sene iyiyiz günü geçmeden alıyoruz maaşlarımızı umarım bozulmaz

offf ya böyle okuyunca sinir oluyorum..nasıl bir yerde hangi sistemle yaşıyoruz..

m. kırmızıgülün güneşi gördüm filmini izlediniz mi kızlar..

en etkilendiğim sahnesi...2 aile terör yüzünden köyden ayrılıyor..biri ist..biri yurt dışı..hangi ülke hatırlayamadım..
olamaz böyle birşey...yurt dışındaki ülke bu aileye iş,ev,güvence,veriyor..hatta ayağı olmayan oğluna protez..

ülkemi seviyorum ama çok üzülüyorum..biz eşimle devlet memuru olduğumuz için şanslıyız da ya olamyanlar ya da hakkını alamayanlar..

nasıl düzelecek kızlar.

izledim canım o filmi bende çok etkilenmiştim, malesef ülkemiz böyle konularda sürekli geri gidiyormuş gibi geliyor bana çok üzülüyorum, herkes üzülüyor ama kimse bişey yapamıyor

seda saatler olsun cnm..

saçına neyle fön çekiyorsun..fırçaylamı..ben başedemedim..şekillendirici aldım ..çok memnunum..

meleğim sen hala çalışıyor musun..kolay gelsin

seda saatler olsun cnm..

saçına neyle fön çekiyorsun..fırçaylamı..ben başedemedim..şekillendirici aldım ..çok memnunum..

meleğim sen hala çalışıyor musun..kolay gelsin

çalışmam mı şekerim hala buralardayım bizim pazar günleri 18.30da bitiyor diğer günler 18.00de.
neyse yapmam gereken bütün işler bitti çok rahatladım tatile içim rahat gidebileceğim tabi evde de beni bekleyen temizlik,ütü,kuaför fasıllarını saymazsak -tatlicadiarzu-

bugün acayip yoğundum yaa neredeyse hiç boş kalmadım nevrim döndü valla kafamçokkarıştı

diloksum ben fırçayla fön çekiyorum düzleştirici= ütü ikisi aynı bana göre çokta düz istersem bi ütü çekiyorum :D:D:D:D:D
meleğimmmm sen pazar günleride mi çalışıyorsun bacımm ne iş yapıyorsun ki eğitimci yazıyor ama
hamgi gün izinli oluyorsun eşinle denk geliomu izinleriniz ne çok soru sordum demi :D:D:D

senin saçların ddüz zaten seda..çabuk şekle girer gibi duruyor..
ben fırçayla uğraşamıyorum..tuna makine sesine çıldırıyor..ama bu şekillendirici ile 5 dakikada en azından düzeltiyorum..

offf makarnaya sos yaptım biberli fln...ne acı çıktı biber..yandım

güzel anneler ben kaçıyorum nihayet yarın tatilim fırsat bulursam girmeye çalışırım kendinize ve tatlı bebişlerime iyi bakın opuyorumnanaktan

diloksum ben fırçayla fön çekiyorum düzleştirici= ütü ikisi aynı bana göre çokta düz istersem bi ütü çekiyorum :D:D:D:D:D
meleğimmmm sen pazar günleride mi çalışıyorsun bacımm ne iş yapıyorsun ki eğitimci yazıyor ama
hamgi gün izinli oluyorsun eşinle denk geliomu izinleriniz ne çok soru sordum demi :D:D:D

canım ben dershanede rehber öğretmenlik yapıyorum biliyorsundur dershaneler hafta sonları da çalışıyor hatta hafta sonları daha yoğun oluyor benim tatil günüm pazartesi eşim de dershaneci aynı dershanedeyiz o fizik öğretmeni tatillerimiz aynı günlere denk geliyor en azından o konuda rahatız

Bende bugün nöbetçiyim sağlıkçılarında cumartesi pazarı yok hemde 24 saat bizimki ama çok şükür 3 gün iznim oluyor nöbetten sonra
Kızlar emzirmeye devam ediyormusunuz benimki gündüz gece sürekli emmek istiyor o yüzden bazen yemeklerini yemiyor veya az yiyor.Sabah çok emdiği için geceye süt kalmıyor sonra sürekli kalkıyor memede uzun süre kalıyor ben oluncada biberon almıyor

Seyracım çok çok geçmiş olsun 2.5 aylıkken aynı durumu oğuzda da yaşadık ama ben şunu anladım bu gibi tanılarda ikinci bir dokktora götürmek şart.Bizde belinde su aldırdık ve çok zor ve krtik bir durum.Daha sonra şuanki doktorumuza götürdüğümüzde boşu boşuna canı yanmış dedi.Bağırsak enfesksiyonu çıktı.Bizde de iki kere denemişlerdi çok acı oluyor.Çok çok geçmiş olsun

Kızlar çok teşekkürler prensesim iyi şimdi çok şükür.Ben ilk istemedim kabul etmedim 2 gün gözleyip düzelmezse yaptıracaktık hatta yazı imzaladım istemiyorum diye ama baktımki bebeğim gözünü bile açamıyor çok bitkin mecbur karar verdim beni içeriye almıyorlardı bırakırmıyım meleğimi ben tuttum olsun diye o kadar güç sarfettimki en son alnımdan nasıl terler boşaldı.O kadar bitkindi birde o acıyı yedi ama sağlık olsun ne yapalım.Benim eşimde doktor oda istedi ve kaç doktor arkadaşımız eğer şüphelendilerse yaptırın dediler kafam karıştı sonuçta örnek alamadılar bizimkide bağırsak enfeksiyonuymuş

Eylülcüm geçmiş olsun ameliyattan korkma hemşire arkadaşım yeni oldu o kadar rahatlamışki boşuna çekmişim diyor.

selam kılzar..
safişim geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler..
bugün dinlendiğim için biraz daha iyiyim.
kaan da biraz öksürük ve burun akıntısı dışında iyi çok şükür.
geçmişe çok bakamadım.
çok yazmışsınız.
çok duramıyorum yatıcam yine.
yarın görüşürüz..
sayracım kaçırmışım ben nesi ver kuzunun?
geçmiş olsun..

azocum atlattık canım ateşi düşmüyordu kulak enfeksiyonu için kullandığımız iğneler bağırsak enfeksiyonu yaptı sanırım hastanede epey bir araştırdılarda boşuna acı çekti aslında ona yanıyorum

diloksum evet zonguldaklıyım canım.Merkezinden sen nereye geldin belki cevabını göremeyeceğim ama yinede es geçme diğerleri gibi :)))))

Seyracım ençok bende ona üzülmüştüm.Boşu boşuna yandı canı diye gerçi bizim ikinci denemede aldılar suyu.Ama bağırısı hastaneyi inletti.Allahıma çok şükürler olsun sağlıklı olsunlar başka birşey istemem

Kızlar oğuz uyansın yolcuyuz biz amma konuştum hadi hepinize iyi gecelerrr

selam ,seda sesin süpermiş tatlım ,o gece bize canlı söyleyecektin fırsat olmadı gülmekten ..bende söyledim sedanın söylediği sitede şarkı ,eh güzel oldu sayılır idare eder yani ,eğlenceli bişey ..

heyyyttt ben geldim zemuszemus
güzel huzurlu mutlu azcık yorgun bir pazar sonrası yarınında pazar olması için dua ediyorum bilmiyorumkismile

seyracım çok geçmiş olsun sonuçların temiz çıkmasına sevindim güzelim

azocum sende daha iyisin umarım

maytap ve eylül kafalar link alayım sesimden mahrum kalmayın lütfen bayanssulusmile

dılekcım ıyı yolculuklar cnm sana.

eylulcum ameliyat oluyomussun bende de var cnm safra kesesınde tas.benım dr um bana 3 yıl once saglıklıyken olen bırının safrasına baksak tas vardır dedı.yanı safra da tas olmayan yok denecek kadar azdır dedı.onemlı olan tasın kanala ınmemesı dedı kanala ınerse zaten sana rahatsızlık verır ve acılen amelıyata alınman gerekır dedı.o yuzden gıttıgı yere kadar gıtsın dedı bana.bunu dıyen de prof du.bende Allaha sukur o gun bugun rahatsızlıgım olmadı.ınsallah cok cabuk ıyılersın cnm.amelıyat kapalı olucak cnm?
canım doğru diyorsunda bende 15 günde bir rutin şiddetli ağrılar oluyor ,nefes bile alamıyorum düşün artık ,o yüzden mecburen olmak zorundayım ,kapalı olacak ..

Eylülcüm geçmiş olsun canım umarım küçük bir operasyon geçireceksindir. Yorumlardan anladım ameliyat olacağını, çok öpüyorum seni.

sağol canım ,netten de izledim ,karaciğere yapışık bir organ ,oradan sıyırıp alıyorlar ,kolay bişeye benziyor ,hayırlısı bakalım

Yine iş yerindeyim, pazar falan dinlemiyor hala çok yoğunum. Tam 2 aydır yine maaşımızı alamıyoruz ve üstüne bir de deli gibi çalışıyoruz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben dahil olmak üzere bu duruma kimse de sesini çıkarmıyor. Sinir oluyorum kızlar, içim içimi yiyiyor.

işte bu işe sinir oluyorum ,birde çalıştığın kurum dıştan bakınca bişeye benziyor ama maaş politikası sıfırmış yazık valla,emeğe yazık..

teşekkür ederim janlarım beni sizler yarattınız ama eylülümüde yabana atamam onunda sesi çok güzel hatunlar maytabım ben çok istedim şarkıcı olmnayı anam dizi spikerlik tyewlevizyon dünyasını ama anam izin vermedi anaya boynumuz kıldan ince napan ama içimde uktedir hep beaaa

seyracım valla arda sabah akşam sülük gibi yapışık bana o yüzden oda az yemek yiyo doktora söledim yemio die kilosu boyu normalin üstünde zorlama dedi bana bende zorlamıorum çalışana kadar emziricem çalışınca mecbur artık sadece akşamları vericem bide kızlar ben daha öle gece sütlerine başlamadım arada evde süt olduğunda veriorum ardaya

Back
X