2008 Kasım Anneleri

sabahtan beri geliyorum gidiyorum bi yazamadım
selam kızlar.
öksürmekten sesim kısıldı valla
dönmeler gibi çıkıyo..

nazlıcım asorticim geçmiş olsun.
kaan çok şükür biraz burun tıkanıklığı dışında daha iyi.
ee sattıya bana hastalığı..
aman aman onlar hasta olmasında..
ben razıyım çekmeye..
iş çıkışı şu iş görüşmesine gidicem..
eylülcüm adamın kafasındaki şişlik geçmiş galiba huzuruna çağırdığına göre..:roflol:

kaan ın akşam annemlerde parmakları kapıya sıkıştı kardeşimin 6 yaşındaki kızıyla oynarken..
çok ağladı yavrum ama çok şükür bişey olmadı.
nasıl korktum ağlamasıyla nasıl oturduğum yerden fırladım aldım kucağıma..
offff..
ama bişeyi yok hafif kızardı sabaha geçmiş oda..
önce mosmor oldu çocuk ağlarken

iyi iyi ama çok şükür yok bişeyi.bizim ilk vukaatımız olduğundan çok korktum

asorticim dr. şubatta gel suçiçeği aşısını yapalım dedi geçen ayki kontrolümüzde..
geçmedi yani canım zamanı.sende götür bi ara yaptır..

merhaba benim gibi kasım annelerini bulmak harika ben yeni üyeyim ama bayadır sizlerin paylaşımlarınızı okuyordum aranıza kabul ederseniz çok sevinirim

benimde 1 kızım var 28-kasım-2008 dogumlu

eylülcüm ve zeynacım teşekkürler iltifatlarınızdan dolayı
eylül akşam sölicem senin için sunamı demin söledim araya ''anne''diye bir söz girdi yağmur da vokal yaptı :))
julicim nazar yada başka bişey ama diyorum ya ilk kez eşimden nefret ettim ve sanki bir çırpıda soğudum bi süre çok fazla muhattap olmayıp kafamı dinleyeceğim canımcımmm

geçmişede gece bakacağım kızlar yağmur fırsat vermiyor
çok özledim kuzumu bugün azıcık oynaşalım bebişimle geleceğim yine öptüm hepinizi ve kuzularınızı...

lavişim evet insan gıcık olunca bir anda soğuyor yanına gelmesini hatta eve bile gelmesini istemiyor
ama bunlar unutuluyor tatlım boşveeer

selam kızlar bugün misafirim vardı giremedim,maşallah çeneler düşmüş gene kaydirigubbakcemile3 o yüzden çok az bakabildim geçmişe,tek tek her mesajı ouyamadım cicoşlar(çitoooss yeavriimm) opuyorumnanaktan

kalimerom güzn aydın cnm,örümceklerden ve cadı kaynanalardankurtulan hanımlara çok seviniyorum sanki kendim kurtulmuş giib kaydirigubbakcemile5
remediosum çok kolay demiştim ben sana canımcım,bunu da atlattınız çok şükür Allah başka dert vermesin arkadaşım olumunekankayizsmile
esteell nerdesin kuşum sennn,çokk özledikk hoşgeldinn Şeniz

asortim karnıbahar tarifin güzelmiş canım,ben hiç öyle denemedim.ben de eylül gibi karnıbahar graten şeklinde yapıyorum ama havuç ve patatesde koyuyorum,bi de beşameline yumurtada koyuyorum.
kıymalı yemeğini yaparım bi de, ona da havuç koyarım,üşenmezsem az bişeyde fırınlarım borcama koyup

azocum geçmiş olsun tatlım ,hem sana hem de dolma parmakları kapıya sıkışan kaana ,neyseki bişeyi yokmuş ,umarım iş görüşmen dilediğin gibi geçer ..

lavişim sağol tatlım ekle dinliycem ..

vira vira hoşgeldin canım ,bilgi ver bakalım biraz hem kendi hakkında hemde bebişin hakkında ,tanıyalım biraz seni ..

zeyna nerde yahu ..

asortie fındık kurdunun ateşi hala devam ediyormuş geçmiş olsun eylülüme
nazlımelek bende yuh diyorum başka bişey demiyorum o kadına
geçmiş olsun bıdığınaa
bende banyomu yaptım geldim yavv ezeli izleyecektim yokmuş bu haftaaa
ya siz böyle yemek tariflerini konuştukça kendimden utanıyorum ben hiç bilmem öle beşamelmiş karnıbaharmış eşim sevmez zaten ben bitek salatsını seviyorum b-dolapta var hatta tarifi tekrarlayında yarın yapsın bari kayınvalidem çok sever :)))

lavişim sen de seda gibi karaoke mi koydun ben dinleyemedim ama...kaldırdınmı hemen??
viravira hoşgeldin canım :)
azocum geçmiş olsun öpüyorum o minnoş parmakları
maytabım asotim hala düzelmedi mi kuzular ve asorti hakkat bu çocukniye hep hasta yaa
julicim 3 ay mı olduuu?*ve halaa gelyormuuu?nası yaniii?hala damla damla geliyor olmasına şaşırmıştım bende :1shok:

lavişim sağol canım.. sende eşinden dertliymişin bugün çabuk atlatırsınız inş. gerçi bazen edilen sözler bıçak gibi saplandımı hiç unutulmuyor ama üzerine en kısa zamanda bir sünger çekersiniz inş.
oh ne güzel duşunu alıp rahatlamışın..bende oğlanlar uyuyunca yapacağım biraz rahatlamaya ihtiyacım var adet olunca kötü hissediyorum kendimi..ezeli bende seyredecektim olmadıııı..

azocum bende öpüyorum kaanın parmakçıklarını aynı şeyi keremde yaşadı çekmecye şıkştırduı ama kendi değil biri kapatayım derken çocuğun parmağını düşünmemiş..

yeni gelen arkadaş vira vira hoşgldin canım..
hasta olanlara geçmiş olsun..
kayınvalideden görümceklerden kurtulnlara selam olsun benim kide çarşamba gidiyor ama kadının bana bir zararı yoktu yavss.. sadece yemek düşünmek zorunda kalıyorum kendimiz olunca daha rahat oluyorum yemek konusunda..
karnıbaharı bende havuçlu patatesli pişiririm patates daha bir lezzet katıyor.. bazende haşlarım un yumurta ile kızartır üzerine sarımsaklı yoğurt dökeriz yeriz.. ama böyle çok uğraştırıyor diye uzun zanadır yapmıyorum..

lavişim eşinle kavgamı ettin canım,ohooo boşver yavrum yaaa,biz geçen gün ayrılıyorduk biliyorsun,üstüne barıştıktan sonra kaç kez daha tartıştık,emin ol sana koyduğu gibi bana da koyuyor ama oturuyoruz oturduğumuz yerde,çünkü çok seviyoruz eşlerimizi
nazlımelekçim sende mi brütüs,birde yine kem gözlü kadınla mı görüşmüşsünüz canım nedir ay o kadınla görüşme,ya da mecbursan at nalı filan tak heryere,kaanla kereme de koca koca nazar boncukları tak

iyi akşamlar çagancukum
ben su çiçeği aşısını yaptıralı baya oldu,kurban bayramından hemen sonra yaptırmıştım.çok şükür bizimkine hiç bişey olmadı maşallah zaten ben şu ana kadar aşılardan dolayı ateş hiç yaşamadım kızımda,inşalah sonuna kadar hep böyle devam eder

geldim eylülüm bebeğim gündüz buralardaydım aslında bi ara konuştuk hatta msn'den sonra eve geldim yemek falan kociş geldi yedik yemeği yemekten kalkarken arkadaşlar aradı pasta yaptım çayı koydum hadi gelin diye gittik işte yeni geldik yiğidi bi uyutayım bende uyuyacağım kendimi yorgun hissediyorum ezelde yok zaten

merhaba benim gibi kasım annelerini bulmak harika ben yeni üyeyim ama bayadır sizlerin paylaşımlarınızı okuyordum aranıza kabul ederseniz çok sevinirim

benimde 1 kızım var 28-kasım-2008 dogumlu

hoşgeldin cicim aramıza daha yeni temizlik yaptık hemen yerleş canım
kıznın ismi ne?

geçmiş olsun canım benim hem sana hemde dünya tatlısı kaan beye
bende çok korkarım parmakları sıkışacak diye ama ne kadar kollarsak kollayalım gelecek başlarına keşke hiç olmasa ama

yapma canım benim böle hemen nefret doğmaz insanlarda nefret çok büyük bişey ve kimse etmesin nefret
sen kırılmışsın kızgınsın öle diyelim biz buna ve bence uzatma uzadıkça inan meselelerde mesafelerde uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…