2008 Kasım Anneleri

uyuyup kalmısım surada koltukta bır pıst deyıpte uyandıran yok hee
allahtan anacıgımın aklına gelıyorum lıselı kızlar gıbı kızım nerde kaldın dıye arıyor benı
malumunuz evıme gec kaldım ama ıyı uyudum sıcacık

ben diyorum yaa adamın adı çıkacağına canı çıksın diye kaydirigubbakcemile3 kurtuluşum yok artık feriştah oldum böyle gideceğim aranızda heralde kaydirigubbakcemile3
ferıstahım benım senden ogrenecek cok seyımız var
ayrıca tamam kız hafıften yuz tıpı olarak anımsatıyor ama eylule benzemıyor bence

sonra mmf gecmıs olsun canım memoya
da senı kım kızdırdı yıne anlamadım
hadı neyse ben gıdeyım evden acmaya calısırım pc yı aksam kocıs gec gelecek

eylülüm daha güzel yaa yapma beyazım meleğim etme eylemeee caaanımmm
eylül nan ne diyon msn açık diildi yazdım yazdım boşamı gitti
seni insan yerine koymayanın insanlığından şüphe ederim ben yavru
ulen sigara içicem kapıda diye zatürre olucam he dondum allama

hee eylülüm bir tane eşi benzeri yok tamam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar rujumu tazeleyip kaçacağım :roflol: öptüm hepinizi Şeniz

tamamdır yavru anladım ,msn im kapanmış benimde ..
bu arada sen sigarayı bırakma şeysine gitmiycekmiydin ,noldu kuzu sekteye mi uğradı

hee eylülüm bir tane eşi benzeri yok tamam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar rujumu tazeleyip kaçacağım :roflol: öptüm hepinizi Şeniz

ulan seni geyşa ruhlu azgın hatun ,akşam olmuş ne ruju beee .töbee ,ben giymişim çamaşır suyu dökülmüş pijamamı sen rujdan bahsediyon

rüyamda maytapı gördüm ,izmitte oturuyomuş ona gitmişim ama evde kimse yok ,balkondan girmişim eve ama balkon 2. kat :) sonra evde yeller esiyo ulan diyorum bu kadın biliyo benim geleceğimi nereye gitti diyorum ,sonra eltileri kaynanası filan geliyo maytabın ,diyolar biz gün yapıyoruz burda maytap yok diyo ,ben yine balkondan atlayıp gidiyorum ,ama bir sürü sövüyorum ..:))

ve kızım kapanmaya karar verdi fularımla çok cebelleşiyordu bende örttüm kafasınıolumunekankayizsmile

şu güzelliğe bakın biii

mmmf nan kapıda nerde içion
bizim kapıda bacıda açık yavrum 3 katlı müstakil bi evde oturuyom ben apartıman deel
hahhaaa pek güldüm eylül kafa kocan yorganı üzerinden çektiherhalde senin gece
1 benim eltim yok
2 kaynanam gün yapıcak son insan:))
hayırolsun ne diyim
bende nereye gitmişim allah allah ne utanmaz karıyım misafir geliyo balkondan giriyo
bi gerçek varki balkonumuzun 2. katta olduğuda melisle oıraya nası çıktın onu anlamadımbilmiyorumkismile

EYLÜL HAYROLSUN CANIM
ya bu kızın ateşi5 saate bir çıkıyor ya da 6 7 saate bir normalmi yahuu
normaldir canım 3 saatte paranox-calpol //
ibufen pedifen dolven dnüşümlü ver bence doktor bize hep öyle tavsiye ediyo

ve kızım kapanmaya karar verdi fularımla çok cebelleşiyordu bende örttüm kafasınıolumunekankayizsmile

şu güzelliğe bakın biii
oyyy çok tatlu bu yaa maşallah eylüle

kontrole götürdük bugün.su çiçeği aşısınıda oldu.ateşi falan olmaz umarım.dr 4-5 gün içinde nezle olabilir yada hafif su çiçeği çıkarabilir dedi.%10 ihtimal varmış.kesin bulur bizi.bu arada 12.500gr boyuda 85cm olmuşdün akşam sabaha kadar ağladı ama naz yapmış sanırım.hiç bişeyi çıkmadı çünkü bugün.
bu arada herkese merhaba.herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…