- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.881
alıcam hesaplarını bırazdan gıdıpBenim de eşimin arabası çıkıyordu benim eski arabam çıkmıyordu.Karı koca farkı da gözetiyor o zaman bu dairelerdelikafadulden
selam herkeze güzel bir gün diliyorum
nie iki kez banyo yaptın hııııkalimerocum ben sana bi ara anlatırım şekerim burdan şimdi yazmayım laf oluyo sonraaa
geçmiş olsun ayrıca bencede minoset yada parol alabilirsin aslında apranax fortta alabilirsin doktorum bana emzirirken vermişti canım
bende gece 2 kez banyo yaptım hatta tutmasam 3 bile olurdu sen 1 kez yapmışsın normalde benm ne zorumaydı 2 kez akannehir
canım geçmiş olsun yaaaolumunekankayizsmileGünaydın şekerlerrrrrr..Nasılsınız?
Batu çok fena grip olmuş,burun akıyor,huysuzluk bir yandan.
Dün 11 de yattı gece 1 de uyandı ve saat 3 e kadar ağladı durdu yavrum.
İlaç başladım ama inşallah düzelir biran önce..
ben geldim huhuuuuu
oğlumun su çiçeği aşısını yaptırdık genel bi mauyene ettirdik turp gibi maşallahboyunu gene ölçemedik çünki ağlamaktan durmadı ama kilosu 10.170 olmuş ayına ve hareketine göre normal zayıf değil desede 12 kilo olanları duyunca benimki pek bi cızılız geliyor gözüme
şimdi evi bi süpüreyim toz alayım sonre gene görüşürüz avam avam takılacaz heeee lülülülülülü
YORULDUM AÇIM AKŞAMA YEMEK YOK CANIM HAVUÇLU CEVİZLİ KEK İSTİYO BEN NE YAPACAM YAAAAAAAAA mafoldumben
safişim çok teşekkür ederm canım dualarınızı eksik etmeyin benden ve cagancukumdan inşallah atanalım bu sene, zaten atanamazsam da hayatım için başka kararlar düşünüyorum bu sene neden yapmadım diye pişmanlık duyuyorum hatta ama işte maddi imkansızlıklar da elvermedi ama iyiye doğru gidiyoruz seneye bu zamanlarda arabanın kredi borcuda bitmiş olacak büyük oranda rahatlayacağız o yüzden istedğim şartları ve koşulları ben belirleyeceğim inşallah ona göre anlaşacağım burayla veya başka bir yerle.
yasminim ne demek canım benim de farm arkadaşım oldu senin sayende herşeyden öte oda anne ondan başka da bir yakınlık var aramızda :) face de gördüm sabah hatta dün gördüm dünden yazacaktım yoğunluktan yazamadım neyse geçte kalmadım zaten bu çiçekler onun için a.s.
vira viracım hoşgeldin canım nasılsın sen çalışıyormusun ben oraları kaçırmışım, çalışıyorsan şu an işyerinde misin senin kızın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorum
bu arada toplantım erken bitti bugün hemen geldim aslında eve geçerdim ama fırçayı yedik 13.00e kadar oturayım bari bugün delikafadulden
zeynacım ee hadi geçmiş olsun size de maşallah yiğidime zayıf değil o kadar yaa bu kadar harekete normal aslında fazla kilo almamaları
çalışıyorum canım kızım 2 buçuk aylıktı çalışmaya başladığımda doğum izni bitince
aç karnımı doyurudum kekimi çırptım fırına attım mutfağı topladım sigaramı içtim kek çıksın fırından yatacam umarım yiğit uyanmazsa tabi
kendimi çok yorgun hissediyorum
yok daha çok koşu beygiri gibi hissediyorum yaaa
evi süpürdüm sildim toz aldım kek yaptım yiğidi doyurdum uyuttum anam evdense işte daha rahatım ben beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?