2008 Kasım Anneleri

kızlar basıma dun ne geldı bı anlatayımm
eylulu saat 1030 gıbı yatırdım yaprak dokumune bakıyorum cay ıcıyorum reklam arası verınce banyoya gıttım makınaya camasır attım odaya bır gıttım eylul yerde oturuyor ohaoldumsmile
elınde kumanda dıgırt dıgırt dıyor okadar cok korktumkı ne ara kalktı oraya gıttı sasırdım kaldım halen soktayımm ohaoldumsmile

demek sevgı yumagı olmus herkes dun aksam
benım oglum yegenımden opmeyı ogrenmıstı
bır yaramazlık yaptıgında gozumun ıcıne bakarak muck muck dıye uzaktan opucuk atıyor sıpa

lavıs kocan barısmak ıstıyor bellı
cok uzatma bence

günaydın kızlar
güzel bir gece geçirdik diğer günlere nispeten
hala nefes alırken hırlıyo ama bunada şükür iyleşmeye durdu sanırım
geçmişolsun dilekleriniz için teşekkürler
anlamıyorum ama yaa sürekli evde olan bi çocuk nasıl bu kadar hasta olabiliyor
bu arada çocuk pdası halısının üzerini dr önerisiyle nevresim kapladım yani çingene çalıyo kürt oynuyo anlııcanız
kaldır diyoda nasıl kaldrııyım yaw çocuklar üzerinde oyuncak oynuyo yerdemi oturcaklar
yerden ısıtmalı bir evim olsaydı noolurdu:))

hasta bebişlerimize geçmiş olsun
gülizcim gerilmişsin ama gerilicek bişey yok tatlım biz gayet huzurluyuz ve senide çok özledik

Canım şok olmuşsundur.Yatağı parmaklıklı değil mi?Düşmemiştir umarım.Anıl durmadan düşüyo(

yasminim aynı işte eymen2de öyle yapıyor çok ta seviniyor oyun yaptım sanıyor

ıcırcım ayy bu çocuklardan korkulur valaa nasıl şaşırmışsındır :1shok:

mmmfcim çok sevindim memonun iyi olmasına ve nevresim işini de iyi düşünmüşün boşver devir süs püs devri değil
bu arada sana acayip kızgınım yaa cafende benim yapacaklarımı tasarılarımı kullanıyorsun deliriyorum ben para biriktirene kadar düşündüklerimi yapmış oluyorsun yüzde yüz aynı olmasada klava: demekki zevklerimiz benziyor birbirine zemuszemus

mmfcım bızım salonda ve yatak odasının halıları ve koltuklarında polar ortulu cunkı elıne aldıgı bıseyı doke saca yıyor oturupta yemıyor herzaman temızlık yapamıyorum bızımkıde aynı sızın ev gıbı yanııı :hulya:
dunde mutfata corba yapıyordum salca kavonuzum elımden dustu yada esım agzını acık bırakmıs eylul ben ve mutfakta salca olmayan yer kalmadııı kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..
zeyna nın bonus kafayla bizim bonus kafa anlaşmış anlaşılan dün gece:))
saat 30 30 dan beri sebepsiz yere 2 dk.da bir çığlık öığlığa ağladı kaan.
bi derdi yok,karnı tok, altı temiz,ateşi yok.
anlamadım.kucağımdada durmuyo.
bıraktım bakayım napıcak diye..
doğru salona koşuyo.
ay delirdim sabah 6 15 de uyudu zaten benim kalkma vaktimdi
uyku tulumuyla karanlıkta teletabi gibiydi yaa:)
güleyimmi ağlayayımmı bilemedim..

yasmincim annene geçmiş olsun cnm.ameliyat olacakmış.
kaçırmışım ama neden olacağını?

ıcır senin yumurcağada çok güldüm.
gece kuşları yaaa...

kaan da geceleri bazen mızırdanıyo.ya sesimi çıkarmıyorum,yanına gitmiyorum öle susuyo.
bazende su içiriyorum geri yatıp uyuyo..
ay bitmedi sendromları..

maytabım sizede geçmiş olsun cnm.
kaan ın hırıltısını en iyi asist şurup geçiriyo.
asortinin kuzeni demişya:çocuklar balgamı büyükler kadar çabuk atamıyo dr.lar hemen bronşit teşhisi koyuyo diye..
katılıyorum valla..

ha bu arada maytabım neden halılara örtü serdin?
alerji yüzündenmi?
biz uzun süre odasına halı almadık.doğum gününde babaannesiyle halası hediye aldı.
antibakteriyel aldılar ve memnunum..

ben hiç semvmezdim halıların üzerinde örtü ama halılarım halılıktan çıktı kirden rengi değişti halıların şubat tatilinde yıkatmaya vereyim diyorum sonra bende örteyim bari bir örtü aslında birkaç ay önce halımı silip örttüm salonda ama durdurmuyor ki köşelerinden bulup asılıp çekiyor sürüyor örtüyü napsamki :çok üzgünüm:

beyazmelek benımde halı yıkama makınamın ıcıne pıslık kacmıs kocıse dedım tamırcıye gotur dıye erındı adam sımdıde elımde sılıyorum ama artık benımkılerde ıyıce kırlendıı
eymen hoslanmıyor ozaman ortuden kaydirigubbakcemile2

kızlar selamlar.oğluşum farejit oldu yaa ateşleniyo mızmız ilaç da içmiyo içsede kusuyo ayy çok zor.ateşleniyo durmadan ne yapcağımı şaşaırdım.ateş düşürücüleri nasıl kullanıyosunuz ??

evet kesinlikle sevmiyor hiç örtü mörtü

canım çok geçmiş olsun ben 6 saatte bir veririm calpol şurupla başlarım zorunlu olmadıkça fitil vermem eğer ateşi düşmezse 4 saatte bir de verdiğim oldu doktor demişti tabi ılık duş vs ler var

Derinim geçmiş olsun kuzuma.Ooov yanakları pembe pembedir şimdi.Boğazı yanıyodur.Anıl da olmuştu dolven ve calpol kullandık.4 Saatte bir veriyoruz şurubu.Bir dolven, 1 calpol dönüşümlü olarak.Zordur ya.Doktora götürdün mü?Biz o zaman boğaz için bir ampul içinde antibiyotik kullandık 2 tane.Meyve suyuna karıştırdık.Yani doktorla birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…