- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.081
saolun kızlar.hemen gittim doktora agumentin şurup verdi.ama şurup içirmek çok zor yaiçmiyo zorla zaten imkan yok kıyameti koparıyo boğazına kaçar diye korkarım.oyalayıp kandırıp içirmeye çalıştımm sabah ama öyle uyanıkkı valla zor bela verdim neyse çok şükür.ama ateş düşürücüyü veremeden evden çıktım ( ay ne zor çalışmak ya sinir oluyorum böyle olunca.
saolun kızlar.hemen gittim doktora agumentin şurup verdi.ama şurup içirmek çok zor yaiçmiyo zorla zaten imkan yok kıyameti koparıyo boğazına kaçar diye korkarım.oyalayıp kandırıp içirmeye çalıştımm sabah ama öyle uyanıkkı valla zor bela verdim neyse çok şükür.ama ateş düşürücüyü veremeden evden çıktım ( ay ne zor çalışmak ya sinir oluyorum böyle olunca.
derinciğim geçmiş olsun bizim doktorlar hemen agumentini dayıyorlar acaba antibiyotik içmeden geçmez mi
arkadaşalr su çiçeği çokmu agır bir aşı gözüm korkmaya başladı o gün izinde alamayacagım kızımı babası götürecek doktoruna üffffffff
Canım benim de eşim götürecek.Akşama doğru falan çıkıyo ateşleri.Hemen çıkmıyo.Hatta Anıl da ertesi gün çıktı ateş.Bence gözün arkada kalmasın..eyvahedigeldismile
viracım hiç bir aşı benim kızıma şu ana kadar ateş yapmadı,biraz huysuzluğu,nazlılığı oldu.su çiçeğinde de olmadı ateş çok şükür.yani her bebekte aynı şey olmaz,yaşamadan şimdiden korkma canım.iyi düşün iyi olsun.neticede ateşi çıkarsa da calpol vb ilaç verirsin bişeyciği kalmaz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?