- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.041
günaydınnn
zeynacım aradı sabah cumartesi burda ya planlar yaptık:))
beni soracak olursanız bebeklerim çok iyiyim süper bi uyku çektim
kocişle de herşey aynıydı kiii
demin arabada beni işe getirirken dudağıma daldıı aaaa bende ittim (klasik türk sinemaları gibi:))))
Kızlar bişi soracam.Sizin tontişlerde yapıyo mu?Anıl gece uyanıyo, yatağında oturuyo, bazen ağlıyo ama yalandan.Sonra ben yat deyince yatıp sabaha kadar uyuyo.Sizinkiler yapıyo mu benzer bişi.Hergün yapıyo bunu.Arkadaşımın 2 yaşındaki oğlu gecede 4-5 defa kalkıp yataklarına geliyomuş.Arkadaşım elinden tutup odasına götürüyomuş.2 yaş sendromundan dolayıymış bu.Acaba benimkini tanımlayan bi sendrom var mı:))
güliiiiz burdasın gördüm kaçma hadi gel bişeyler yaz selam ver bari
ay ben bu face'den nefret etmeye başladım artık yaa sürekli hata veriyor bir işi iki saatte yapıyorum
yasminim size anlatmayacağımda kime anlatacağım ayoll:)))
günaydınnn
zeynacım aradı sabah cumartesi burda ya planlar yaptık:))
beni soracak olursanız bebeklerim çok iyiyim süper bi uyku çektim
kocişle de herşey aynıydı kiii
demin arabada beni işe getirirken dudağıma daldıı aaaa bende ittim (klasik türk sinemaları gibi:))))
Kızlar bişi soracam.Sizin tontişlerde yapıyo mu?Anıl gece uyanıyo, yatağında oturuyo, bazen ağlıyo ama yalandan.Sonra ben yat deyince yatıp sabaha kadar uyuyo.Sizinkiler yapıyo mu benzer bişi.Hergün yapıyo bunu.Arkadaşımın 2 yaşındaki oğlu gecede 4-5 defa kalkıp yataklarına geliyomuş.Arkadaşım elinden tutup odasına götürüyomuş.2 yaş sendromundan dolayıymış bu.Acaba benimkini tanımlayan bi sendrom var mı:))
aaa itilirmi kız çok ayıp öyle yapıpta küslüğü uzatmaya ne gerek var zemuszemus
canım Eymen'de yapıor ama her gece değil zaman zaman sırf beni yanına çağırmak için yapıyor yalandan ağlıyor babası gitsede istemiyor ben gidiyorum hadi oğlum yat falan diyorum totosunu dönüp uyuyor bir daha amaç beni görmek
ben özlediği için yaptığı düşünüyorum bir sendrommu bilemiyorum :uhm:
bir de kızlar Eymen dün tam anlamıyla öptü beni epeydir öpüyordu zaten de böle yalar gibi dudağını değirip çekiyordu dün yanağıma bi yapıştı bölee resmen şaap diye öptü bir daha bir daha diye istedim durdum çok güzeldi babasını da öptürdüm çok hoş bişey yaa oda çıkan sesi çok sevdi öptü durdu kaydirigubbakcemile3Şeniz
güliz canım neden yazmıyorsun bi selam ver bari canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?