2008 Kasım Anneleri

ayy eylülüm çooook saooll moral oldun bana canım ya valla ama yineden ben zayıflamak istiyorum en az 10 kilo yani bu ne yaa :)) off kimin ahını aldım acep düşünüyom düşünüyom bulamıyom:))

yasmincim hoşuz moşuz diye kendimizi bile kandıramıyoruz bence(( yokmu benle spora gelen şimdi:))) çocuğu ne yapcaksamm valla zor iş ya .şimdi böyle konuşuyorum ya spora gidecem diye akşam bi yorgunlukk çöküyo eve gidince evdi işti buğrişti derkene poofff bittiyom benn

derincim bende 76-78 arası gidip geliyorum ama ,birtek kiloyu ben mi seviyorum acaba ,çok memnunum halimden ,bende bir problemmi var acaba ..

Ben 3-4 gündür galeta takılıyorum.Memnunum.Sabah kahvaltısında peynir ve galeta.Önceden 10 zeytin yetmezdi.Ay ben zevk için yiyenlerdenim.Bari yiyerek zayıflayım:)))

minikcim bol şanslar çıkanlara iyi akşamlar..
kızlar bende sadece lisedeyken zayıftım safinaz gibi uzun ve ince yani.. sonra almaya başladım evlendiğimde 68-70ler arası gidip geldim boyum 174 old. için göstermiyorum şimdi ise 80lerdeyim ühühühühühühüh...

off bu saat oldu hala çıkamadım yaa bende kaçıyorum kızlar akşam girmeye çalışırım bugün pek bişey anlamadım buradan çok takılamadım

haa dershaneye geç geliyor diyen şahsiyetler 18.40oldu hala buradayım neden geç gidiyor diye de şikayet etmiyorlar beni acaba klava:

melegım ozel sektor maaaalesef boyle kımse nıye mesaıye kalıyosun demez ama 5 dk gec gel laf alır basını gıder.ahhh ahhhh bende cok cektım valla.bırde ben ozeldeyken gırıs saatı bellı genelde cıkıs saatı bellı olmazdı..10 olur 11 olur klava:senı cok anlıyorum.bır an once devlete gecmeye bak cnm sız de de atamalar sıkıntılı ama rahat edersın cnm.ınsallah Allah gonlune gore iş versın cnm.bu arada dun yazdıgıma tek sen cevap yazmıssın sana ayrıca cok tesekkur ederım dıger kızlar gormedı mı acaba mafoldumbenmafoldumben

cnmcım bende veremıyorum ya 6 kılo yapıstı ustume dogum kılomdan.sımdı 5 ı bır yerde cay ıcıyorum bakalım verebılecemmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…