2008 Kasım Anneleri

eveet makyajımı sildim kremlendim dişlerimi fırçaladım ve son kez geldim gidiyorum öpüyorum hepinizi canlar iyi geceler opuyorumnanaktan

herkeze iyi geceler kızlar kimsecikler yokmuş sedacım dinleyemedim bu gece ama oyumu verdim tabiyki sana face'den dinlemiştim süper sesin vardı yarın dinliycem ama gönlümüzün birincisi sensin zaten

yaşasın almışlar yarışmaya ,son gün haber verdim sanada valla kusura bakma ,umarım birinci olursun yada işte ne bilim ilk 3 e girersin ,tekrar dinledim hemde hepsini 9 numaranın zaten internette dolanıyomuş sesi ,profösyonel yani ,o yüzden oyumu sana verdim ,zaten öyle olmasada sana vericektim ..
,
akşamdan sonra giremedim nete ,bi yaramazlık yok değilmi ..herkes iyi yani ..gerçi bu saatte kimse kalmamış ama ,belki seço gelirde bilgi verir ..

iyi geceler kızlar geçmişi okuyamaycan çook uykum var yoruldum kocişle tartıştım birazda sinirliyim en iyisi ben yatıp uyuyum yarın görüşürüz

KIZANLARIM OYLARI BEKLıYORUM ZATEN ıLK ÜÇTEYıM ŞUAN NUMARAM 3 -3-3-3-3-3-3-3-3 HABERıNıZ OLA EEE TABıı ARKıDıŞ DESTEĞı OSSUN AZCUKUN DEMı EE BENDE FENA DEĞıLıM neysem bacılarım herkese iyi geceler

selam güzeller günaydın
sedacım oyladım canım seni
9 numarayı dinledimde pek beğenmedim ben yaa bendemi sorun var anlamadım
kızın sesi güzelde şarkıyı beğenmedim herhalde

gunaydın
ben geldım

aksam pek konusulmamıs anlasılan
dun aksam gorusmem genel anlamda ıyıydı ama sonuclanmadı henuz
sanırım haftabasına ancak sonuclanır
dua edın bana

seda yarısmaya katılmıssın sanırım bırazdan dınleyerek yorum yapııcım canım

Gunaydın
Sedacım yaışmaya oyverdım ama 9 nolu star baya onde canımcım sende ıyı gıdıyorsun kazanamazsanda Gönlümüzn birincisi sensin canım benimm
Niye kimseler yok bugunn

selam güzelleeeer :sm_cool: bende geldim nihayet dün geceden beri pek bişey konuşulmamış ama sevindim rahat oldu okuması kaydirigubbakcemile3

miniğim yeni bir iş görüşmesi mi bu :uhm: geçmişte anlattıysan da ben kaçırmışım bilmiyorumkismile

sedacım şimdi giriyorum bende oy için dinleyemeyeceğim yine benim dershanedeki pc'nin hoperlorü yok çünkü olsun ben oyumu vereyim de dinleme işini sonra da hallederim

yasminim naptı acaba bir arayayım bari annesi girmiş midir :uhm:

kurt gibi açım yaa kahvaltımı da yapayım miss gibi simitle peynirim var bir de çay aldım mı sıcacıık ohhh cokacimcoook

maytabım kafene bakiciiim az sonra ben kendime bahane buluyordum çok değiştiriyorum diye sen benden de hızlısın kaydirigubbakcemile3

zeyna, çitos ve eylül hatunlar uyanamadı zaar bugün
asortik ve safişi saymıyorum zaten onlar öğlene doğru belkim gelirler

hımm bugun karne gunu o yuzdenmı kımseler yok burda
bende oyumu dınlemeden verdım beyazmelek
yasmını bende arıycam canım annesı gırdımı acaba amelıyata

Herkese günaydın şekerlerimmm..

Birazdan toplantıya giricem bir süre buralarda olmam bugün..

Yasmini aradım az önce evdeymiş birazdan çıkacaklarmış annesiyle.Bu gece de refakatçi kalcakmış..Sağlıkla çıksın inşallah annesi.İyi haberlerini bekliyoruz..Şeniz

tekrar günaydın kızlar
biz de cumaya yoğun kar yağışı olacak paniği ile başladık istanbulda henüz bir şey yok
valilik biraz abartıyor galiba insanlar korksun dışarı çıkmasın ya da toplu taşıma araçlarını kullanıp trafik rahatlasın diye

miniğim yeni bir iş görüşmesi mi bu :uhm: geçmişte anlattıysan da ben kaçırmışım bilmiyorumkismile

hayır canım ıs gorusmesı degıl
bır yerı almayı dusunuyorum ama henuz anlasamadık
benım verdıgım fıyatı dusunecekler ve bana haber verecekler
bu durumda olumlu olursa belkı arabamı satıcam en cok buna uzuluyorum

bu arada yasmının numarası bende yok
konusan arkadaslar benden selam ve gecmıs olsun dıleklerımı ıletın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…