2008 Kasım Anneleri

su çiçeği aşısı 67 tl miymiş?akannehir
heryerde aynımıki?
ne zaman yapılıyor bu aşı?Benim hiç haberim yok ya.
Kaç doz oluyor?

hoşgeldin darkcım:)
çok şanslısın canım özeniyorum valla örtmenlere..
sağol tatlım memnunum işimden.en çok da ttatil zamanları daha çok seviyorum :)

Görüştüm canım.Annem en geç yarın 14,30 da ameliyata girecek.Yarım gün izin aldım..
Geçmiş olsun,acil şifalar şimdiden

Selam kızlar
Çok yoĞunum yarın genel kurul var
Şans dİleyİn bana ÖpÜyorum hepİnİzİ
Bol şanslar lavişcim.

Çok soĞuk la zeyna
Bugün ben de üşüyorum yaeyvahedigeldismile

sorma hayatım sorma valla öyle
canım görmemiştir arkadaşlar o kadar çok yazıyoruz ki bazen karışıyor birbirine tabi

darkcım sende hoşgeldin, ıcırım sen evden nete giriyomuydun yaa ilk kez gördüm sanki şaşırdım

aşk-ı memnucular nasıl belli ama kimsecikler yok biz daha tv bile açmadık açmayız da heralde eksikliğini hissetmiyoruz eymen sağolsun şuan lavabonun altındaki dolabı açtı mutfakta görebiliyorum oradaki plastikleri indiriyor yere anneye iş çıkarıyor napsın

bugün üşüttüm sanırım bende bir tuhafım inşallah hasta olmam yaa buralarda buz gibi istanbulu,ankarayı düşünemiyorum oyyy
bizim istanbul işi de yattı heralde şansımızdan havalar soğudu sırf keyfim için çocuğumu üşütüp hasta edersem affetmem kendimi o yüzden buralarda olacağız heralde

amaaan kırk yılın başında geliyorum zaten oda kimse yok mirmirmirmir

asortie cadısı da dönemedi gezmeden :umursamaz:

bende gidiyorum o zaman bak gittim ama gidiyorum işte:dilcikar:

oğluşumu yatırdım, ortalığı topladım, ballı zencefilli sütümü hazırladım, şimdi gidip makyajımı sileceğim kremleneceğim falan sonra biraz ders çalışacağım ah ah bu dersler olmasa sizlerle daha çok vakit geçireceğim ama napalım inşallah bu sene atanalım da seneye geceleri çen çen çene çalarız

sedacım ay şimdi dinleyemeyeceğim eymen uyudu ses yapmak yasak üstelik kocişte çalışmak için beni bekliyor yarın dinlesem olur mu, artı dinlesem de dinlemesemde oylarım sana elbette napiim ben elin hatununu burada arkadaşım dururken

maytabın sefan olsun şekerim zemuszemus

ay gidiim kremleneyim bari sütüm soğumadan içeyim derse başlamadan bir de iyi geceler dilerim size bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…