2008 Kasım Anneleri

yasminim geldinmi çook geçmiş olsun canım ( remedios yıldız durağı varya beşiktaşa inerken.o civarda burası.sait çiftçi hastanesi var.hastaneyi geçiyorsun ama beşiktaşa doğru değilde hastanenin önünden bir yol gidiyo orayıı takip ediyosun biraz ilerde sağda bi apartmanın ikinci katında.karşısında twıgy mağazası var terlikçi hani:)

selam hanımlar,
bende evi topla yemek yap kocayı çarşıya gönderdim anca düştüm buralara..
karne lan yavrulara iyi tatiller..zeynam inşallah ikinci dönem kurtarır zayıfları senin kerata ..
maytabım fatihede afferin hepsi 5 miş...
yasminin annesi ameliyattaymış çıkmıştır heralde hadi bununla geçmiş olsun..
cekörümlerle başı dertte olanlara Allah kolaylık versin..
hasta olanlara geçmiş olsun..
,zeynacım şimdi aklıma geldi saçın güzel olmuş şekercim güle güle kullan....
burda olanlar safiş remo çitos yasmin zeyna hepinize merhabalar..

yasmincim çok sevindim ameliyatın sorunsuz geçmesine yalnız meral kim onu çıkaramadım be canım aklinialirimsmile
tekrar geçmiş olsun

Canım Meral benim liseden sıra arkadaşımdı.Soyadı da Özkan.Anladın mı nedenini Meral dememin.Birazda kafam yerinde değildi.Anıl köpek dişlerini çıkarıyo.Sabaha kadar mızmızlandı, bende nezle olmuşum.Kafam allak bullak.Hatta tansiyonum düştü bi ara zor toparladım((

sağol canım yağıza kışlık bir ayakkabı almayı düşünüyorum
erkek anneleri siz ne giydiriyorsunuz kışlık bot olarak

Nazlımelek hoşgeldin canım..

Remocum ben de tam bot sayılmaz ama hafif boğazlı bir ayakkabısı var onu giyidiryorum dışarda.Gerçi çok dışarı çıktığımız söylenemez ama.Bizi idare ediyor şimdilik.Bot gibi kalın tabanlı.Evde de çarık çorap giyiyor zaten..

sağol canım yağıza kışlık bir ayakkabı almayı düşünüyorum
erkek anneleri siz ne giydiriyorsunuz kışlık bot olarak

canım Eymen'in kışlık bot gibi ayakkabıları vardı ortopedik hatta şu bayramlıkları koyduğumuz topik var yaa orada vardı fotosu sanki dışarıda onlarla idare ediyor kış girdiğinden beri burada kar-buz olmadığı için sorun olmuyor pek

bende ev için çarık çorapları çok eskidi ya yeni bir çarık çorap alayım yada spor ayakkabı gibi bişey alayım diyordum şöyle patik gibi waikikide beğenmiştim bir tane dedesi alıvermiş dün bugün gördü pek sevindi sıpam biliyor artık yeni bişeyi hediyeyi anlıyor

önemli değil canım neşelen biraz diye yazdım canım arkadaşım
anıla ve sanada geçmiş olsun kaynanandamı kalıcaqk bu gece

ben de evde çarık çorap giydiriyordum dışarıda ise babaannesinin gezer'den aldığı yumuşak tabanlı bir ayakkabı ile sarı converse'leri var çırt çırtlı onları giydiriyorum şimdi hem ayakları büyüdü bir numara büyük almak lazım hem de kalın tabanlı olsun istiyorum ilkbahara kadar giysin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…