2008 Kasım Anneleri

canımsın bebeğim biz her şeye değeriz :asigim:
yavrum en son saçımı kasımdaboyattım ben 2 ayda bir boyatırım oda mecbur beyazım olduğu için
yani 15 günde bir saç boyatmam belirtmek istedim

canım maytabım saol Şeniz

zeyna ben artık hıcbırsey demıyorum onlara
kendı kendılerıne konusup susmayı ogrenecekler artık

asortık zaman zaman herkesın basına gelmıstır elbet
cok sıkıntı yapma kendıne

eve canım benimde aklımda ama bugün zamanım hiiiiç yoktu
onuda yaza doğru yada 2 ay sonraki boyamda düşünüyorum

canım sıkıntı yapmayıp napiim yaa srekli yüzyüze olan kişiler hani ayda yılda bi görüşseler neyse
bana yansıtmaları zaten ayrı stres ya bildiğin gibi değil

Zeynacım saçların çok güzel olmuş çok beğendim :lepi:

.Ya ben de kahveyi çok seviyorum ama sarıdan da vazgeçemiyorum..şakkıdı

Kalimero cekörümler işbaşındaymış yine he..Çok üzgünüm çoook

İtiraf edeyim ben haber uçuruyorum örümceklere bakın yine yatırım peşinde sizin gelin hemen engel olun,taş koyun olaya diyelülülülülülü.

Ne alıyon kız ev mi arsa mı tükkan mı?boshayallersmile

Ya ben de ev istiyorum istanbuldaaa?Geçen reklamlarda çıkıyordu 1+1 49000 tl filan diye innovia mıydı neydi.?Mantıklı mı sizce..

bakın şimdi ne buldum kaydirigubbakcemile3

SEDOŞ
ZEYNOŞ
EYLOŞ

NASIL BENZETMELERıM kaydirigubbakcemile3ÇALIŞMALARIMIN DEVAMI GELECEK
yani en azından öyle olacağını umuyorum,minnoştan vakit kalırsa

cıtosum valla cok kısı bılmıyordu bır de sadece sabah buraya yazdım
ama nasıl duydu antenlerını acıp anlamadım
ev alıyorum ınsa allah canım
da kımın uzerıne olacagı dert olmus bırılerıne

canım o reklamlardakını hıc arastırmadım
aslında gayrımenkul yatırımı dusuncemde yoktu su sıralar ama bır duses oldu
yatırımlık alıcam kıra gelırı olsun dıye
bır mıktar acıgım var arabayı satmam yetmeyecek sanırım
belkı kredı ceker tamamlarım
kırası ıle de borcunu oder dıye dusunuyorum
dua edınde hayırlısı olsun ınsa allah

slm kızlar öğle arasından döndüm çok sinirliyim
eşimle tartıştık eşim küstü bana :umursamaz:

cama namazı olayını hatırlıyorsunuz sabahtan, en son toplantıya girmeden önce aradım dedimki toplantıdan erken çıkmaya çalışacağım ama belli olmaz evden çıkarma sakın çocuğu dedim hava müthiş yağmurlu dün geceden beri durmaksızın yağıyor her yer göl olmuş vaziyette ve tabi soğukta biraz neyse tmm dedi
toplantıya girdim önce ben görüştüm velilerle falan bıraktım çıktım gittim allahtan müdür falan yoktu dua ettim bir veli gelmese bari diye

neyse koşa koşa gittim eve asansörden çıkıyorum benim oğlanın ağlama sesi geliyor çıkmışlar evden kardeşiyle kendisi oğlanda kucaklarında üzerinde normal bir eşofman ne içine külotlu çorap giydirmiş ne üzerine doğru dürüst bir mont incecik bir montu var penye gibi onu giydirmiş dangalak yaa bu adam bu yağmurda çocuğun suyu çıkacak dışarıda haberi yok şemsiyeleri yok üstelik dershanede unutmuş aldım çocuğu girdim içeri gittiler bunlar

eve bakıyorum dandini her yer karman çorman, mama sandalyesinde kahvaltı artıkları duruyor hala bir onları temizlemek için uğraştım

namazdan geldi dedim nereye götürüyordun çocuğu dershaneye senin yanın getiriyordum diyor yya ben zaten dershanede boş oturmuyorum ki tolantıdayım gelsen de beni bulamayacaksın diyorum olsun orada bekleyecektik çıkınca çocuğu sana verip ben gidecektim diyor yaa ben 13.00e kadar çıkamasaydım diyorum o zaman gitmezdim namaza beklerdik diyor yalan kesin sekreterlere bırakır giderdi çocuğu kesin yani hiç şüphem yok işte biraz saydım orada çocuğun üzerinde hiç bişey yok o yağmurda çıkarıyorsun falan diye kapandı konu

bir de diyorki yemek hazır mı senin bıraktığın pislikleri toplamaktan yapamadım kusura bakma dedim ben kahvaltımı topladım yıkadım ama diyor eymende kendi masasını mı toplayacaktı diyorum birtek o kalmış ne varki diyor insanın üstüne bu kadar gelinir mi yaa dedi çıktı gitti odadan

manyak yaa bir de suç bastırıyor sınıfa girip ders anlatırken konunu birini bırakıp anlatmayıp diğerine mi geçiyor 4*4lük yapıyor yaa derslerini hatta yapmayanlara kızıyor evdekiler önemli değil heraldeki yarısı kalsada olur

bir de evde yatan kendisi çalışıp yorulan gelen benim ben sana yardım ediyorum yaranamıyorum diyor ne yardım ediyorsun sen bana dersin olmadığı için evde çocukla kalıyorsun, bende keyfi bir işi dışarıda değilim öyle olsa neyse keşke benim yarım günüm boş olsaydı da ben evde olsaydım

13.00gibi çıktı gitti bir de beyefendi hiçbişey demeden ben zaten yarım saat erken çıkmışm 13.30da dönmem gerek annem gelmediği için dönemedim tabi annemde gecikti biraz 14.00ü geçmiştibiraz ben dershaneye vardığımda saat 14.10du

ama dedim bir de müdürden laf yersem dedim onun acısını da senden çıkarırım dedim allahtan geldiğim de hala müdür yoktu yeni geldi ama laf yetiştirenler hemen bildirirse bilemem artık

annemlerin evi var bahsetmiştim arsada dahil abim izaleişura yaptı mahkeme kararıyla satılcak yok pahasına bi 50 düşerse şansımıza bende o 1+1 den alıp çocuksuz bi aileye kiraya vermeyi düşünüyorum hayırlsı

safiş kız beni de bulsana koysana merak ettim delikafadulden

ya bu arada ben de foto mu koyacağım yeni saçımı göstereceğim ama makinamın pili yok puff hala da alamadım :çok üzgünüm:

Haydi bakalım hayırlısı inşallah olur maytapım.İstanbulda evin olsunda ne olursa olsun,kiralar çok pahalı çünküüükaydirigubbakcemile

Kimin üzerine olacağından ona neymiş beeeee..Off senin cekörümler fena anacımmm korkulur vallaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

mmf canım ınsa allah gonlune gore olur
ozellıkle aıle yadıgarı sayılacagından emınım cok kıymetlı olur

cıtosum haklısın canım
ben ılk evlendıgımde kırada oturuyordum
neredeyse maasımın tamamını kıraya verecektım yanı o kadar pahalı buralarda kıralar

beyazmelek cok kızmıssın ama esıne de hak vermek lazım canım
hakıkaten sana cok yardımcı oluyor her konuda hakkını yememek lazım
bazen bız bıle bazı seylerı yarım bırakabılıyoruz kı o acıl durum sabebıyle bırakmıs anlasılan
kızma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…