2008 Kasım Anneleri

kolay gelisn yasmin..

ben de menümü yazayım..kemikli et haşaldım..suyuna limon baharak çok seviyoruz..yanına salata ve pilav
azönce de kek yaptım oğlumla..yedim de:)

havalar bi düzelse artık..dışarı çıkmak istiyorum..

dilek hoşgeldin canım..
bende dolma yapıcaktım eşimle konuştuk et haşlama yap patatesli havuçlu çocuklarada verelim dedi.. aynı yemekten ende yapıyorum yani.. gerçi ben haşlamayı sevmem daha doğrusu etle pek aram yok olsada olur olmasada az yerim..sizede afiyet olsun..
yasmincim kolay gelsin sana..

off bittim ben resmen bittim yani artık aramada yapmıyorum bıraktım yeter konuşacak halde değilim çünkü kafamçokkarıştı

diloksum hoşgeldin canım safişin kızı da miniğin oğlu da daha iyi canım

Ben de dün haşlama yapmıştım.Pirinç pilavı ve yeşil mercimek çorbası vardı.

herkese merhaba ben karabatak geldim :)))

ay napim ama tatili çok bekledim,fırsat buldukça çıkıyorum geziyorum.

şimdilik yemek derdim yok,annem sağolsun ama eve gidince iş başa düşücek.menüler yazılmış ama en güsel yemek asortieninkiymiş D

Hoşgeldin Darkcım.Adanada mısın?Ya ben de eve gidince annemi görecem.Çok özlüyorum bekarlık günlerimi.Evde kapıyı annem açarsa çook mutlu oluyorum:))

görüşürüz Yasmincim kendine iyi bak cicim

Nazlımelek avatarına bayıldım.Böcüklerrrrrr

Saphişcim Editörüm opuyorumnanaktan Hayırlı olsun yavrummmŞenizÇok yakışmış hem avatar hem editör :)

beyazmelegım offff bır acımkı sımdı canım cektı gevrek gevrek bır sımıt ve beyaz peynır ve de cay.bu arada nerde canım gecelerı zırt pırt uyanıyo meme ve sut yuzunden.gece 2 de ve 6 da sut ıcıyor pasam.bırde memesı dusuyor basıyor feryadı. yanı 5-6 kez uyanıyor 6 da 6.30 artık kalkım hazırlanıyım barı dedım.bıraz vakıt kalınca da sızlere ılk gunaydın dıyen ben olım dedım cnm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

bu arada herkeslere ıyı aksamlar.bugun gercekten az yazılmıs nerde bu mıllet nerde bu devlet.bugun yaprak dokumu var.cok sevındırıgım opuyorumnanaktan

darkcım yağmurcum hoşgeldiniz..
darkcım oh ne güzel annenein yanında tatilin tadını çıkarıyorsun gerçi hakettiniz sizin meslekte zor..
bende annemi 20 gün oldu göndeeli ama çok özledim yine yavv..
evet canım çok seviyorum bu resmi facedede var ama sen yoksun orada..
yağmurcum emzik derdi benim keremde de var ama benim işime geliyor mızırdanırken ağzına ver susuyor keşke kaanda alsaydı diye düşünüyorum bazen aman sonrada bıraktırması zor olacak kerem beye..
yaprak dökümünü bende bekliyorum heyecanla valla ferhunde hapsemi giriyor ne oluyor fragmanda öle gördüm..

Fece yasak bana canım kociş sevmiyomuş :)) ıstemedi bende yokum o yüzden (

Bu erkeklerin de böle tripleri var işte napalım.
Kardeşiminkini verim onu ekleyin bari belki arada bakarım sizin sayfalara.

Yağmurcum hoşgeldin

kızlar ana sayfada gördünüz mü çoğu konu başlığı buradan devam edin yazıyor..zaten çok önceden yazılmış..kimse yazmıyormuş ...siz anladınız mı?*

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkkür ederim.

Çitosum bir doktor buldum Alman Hastanesinde Jan Kayyuka doktorun ismi canım benim çok sağol.

Derinxby canım bende şimdi sıvı diyetindenyim bugün birinci gününm ama felaket acıktım.ıki gün sonra konoloskopiye gireceğim.Beni uyutmayacaklar canım uyuşturacaklar bilincim açık olacak.Yani doktordan öğrendiklerim bunlardı.Girmeden önce bir lağman yapılacakmış sanırım.Bağırsakların tamamen boşalması için

Dielkçim bende farkettim sebebini anlayamadım.Belik zamanında yapılması gereken brşeydi geç kalınmış yapmak için kimse artık oradan takip etmiyor.

Beyazımmeleğim burdaymış.Simidi sevmem ama açaçına canım çekti valla

Yalnız oğluşta bugün benimle diyet yapıyo sanırsan sabah kahvaltısıyla duruyo hiçbirşey yediremiyorum ve bugün çok huysuz

dilokscum temizlik operasyonu var canım ,yeni atanan editörler bu işe bakıyor ,gereksiz ve tekrar konuları siliyorlar ,yönetim bu işi vermiş onlara ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…