2008 Kasım Anneleri

Bende gece pırasa yaptım.Şehriye çorbası ve bulgur pilavı da var.Akşam Kemalpaşa tatlısı yapacam.Salata ile birlikte yeter herhalde:))

selamlar,
bende oğlanları uyuttum ortalığı toparla anca geldim yine..
biraz geçmişe baktım evet bugün pek bir sessiz buralar..
işi yoğun olanlara kolay gelsin..
dilekcim sanada geçmş olsun
safişcim duru kız iyiymiş şimdi, sevindim çok geçmiş olsun dün bayaa endişelendirdi seni...
miniğim çabuk atlatırsın inş. muayene işini.. gerçekten zor bea kadın olmak..
benimde yemeğim yok bugün dolma düşünüyorum oğlanlarada brokoli yapacağım yoğurt çorbalarıda var dünden yeter..
bizde kocişle bir bozuk bir iyi gidiyoruz bu aralar.. ben sinirlerime pek hakim olamayıp çoşuyorum.. adam hem işte hem evde bunalıyor heral..
ama dün bir konuşma yaptık derdimi anlattım biraz yumuşadı bende artık çok cırlamıyorum.. söyleyin ne yapım gızlar iki oğlan bütün gün evdeyim şu netde olmasa kafayı yerim iki çift laf edecek kimse yok bu aralar etrafımda bende çok bunaldım yaneee...
sanırım bugün büyük buluşma var öle gonuşuk etttiydikkkk:kedi:zemuszemus

selam kızlar nasılsınız.safişim atlattı galiba geçmiş olsun dilekecim sana da geçmiş olsun.eniştem de bu sabah kolonoskopi midir nedir ondan oldu uyutuyorlar zaten herhalde çok zor olmuyordur ama aç kalması gerekti baya bi o zor gelmiş işte.bizde de kayınvalidem var ya yemekleri o yapıyor şimdilik yani yap dersen yapıyo işte:)) dün eşim anne ben karışık kızartma istriyorum dedi almış sebzelerini de bunu yaparısn yarın dedi.yaz yemeği aslında ama çoook zamandır yemedik karışık kızartma domates soslu sarımsaklı yoğurtla hımmm çok güzel olur valaa:))

Kızzz yasmin senin hav hav da tam zamanını buldu yani işleri yoğunlaştırıcak:1ninca::1ninca:..Gelecem yolcam onun iki tel saçınıalsanaalsanasmile

Oooooooo hem nasıl güzel olur derincim ooohhh yanında da bir dünya ekmek yedirir ama ....cokacimcoookcokacimcoook..neyse görmemiş olayım en iyisi:jeyyar:

Nazlımeleğim ne kadar gürlesen sana hep hak veririm.Biz bi bebeyi idare etmekte zorlanıyoruz.Sen nelere çekiyosun kimbilir.Allah sabır versin.Kocan da biraz sabırlı olsun. Biliyorum bunu okuduğunda diyene bak diyeceksin.Benim kocam sanki sabırlı(kaydirigubbakcemile

yasmincim sağol tatlım, ne yapalım bebeleri büyütüp bugünlerin acısını çıkarırız inşalah..
aslında kociş sabırlıdırda sanırım işleride yoğun birde ben evde cırlayınca bir yerden patlak verdi.. gerçi bu aralar bana pek yardımcı olmuyordu oğlanları gelince iki sevip netin başına geçiyordu aama konuşmadan sonra benim seveceğim tarzda romantik filmler almış iki gündür film izlioz.. birbirimize yumuşak olmaya çalışıoz epeydir iyi cırlamışız demekki ikimizde..

Kızzz yasmin senin hav hav da tam zamanını buldu yani işleri yoğunlaştırıcak:1ninca::1ninca:..Gelecem yolcam onun iki tel saçınıalsanaalsanasmile

İlerde tontişim.Bu adam tepemde.Bakın hayretler içinde kalacağınız bişi anlatıyım. Bu havhav varya bu hafta bi haltlar karıştırıyodu.Sekreterim ajanım anlattı durumu.Kızı T.C.nin büyük üniv.den birinde öğretim görevlisi oldu(Laf aramızda torpille)Neyse bu hatunun odasını boşaltmasını, başka odaya geçmesini istemişler.Tek kişilkten 2-3 kişilik odalara.Düzenleme yapılacakmış.Kız da bunu babasına söylemiş yani havhava.Tam bir haftadır kızının eski odasında kalmasına uğraşıyo.Ne kadar iğrenç bişi bu.Az önce kızıyla yanımızda konuştu tel.den.Diyo ki orda benim adamım var.Diğeri onun köpeği.Zihniyet budur işte...lmaz:

Valla hiç şaşırmadım yasmincim sen özelde çalıştığın için çok karşılaşmıyorsun böyle şeylerle.Ama devlet dairelerini gel bir gör..

Mesela ben de bir örnek vereyim hizmetli ne iş yapar siler süpürür,evrak götürür getirir.Ama işgüzar kendini bilmez, kendini yetkili gören ,siyasi üstünlüğü olduğunu düşünen bir müdür,başkan çitosu arar ve ......ya yerleri sildirmeseniz der..Çitos ne der yok artık,yuhh der..

kızlar bu devirde torpilsiz işler yürüyormuki her yer öyle..
şaşırmayın her yerde bir hav hav var, sırtı kalın bir dayı var hani şu köprüyü geçene kadar dayı diyeceğiniz şahsiyetlerden yaniii..

Canım torpil gördüm de yani bi oda için bir haftadır çırpınan baba ve kız.Yazıklar olsun onlara bu imkanı verenlereÇok üzgünüm çoook

iyi akşamlarr
ben yine evden bildiriyorum bugün de izin aldım iki kişiyiz canım abim gelmeene gerek yok ben idar ederim dedii ya bu ev nasıl bu kadar karışıyor aklım almıyor loo
önceden kayınvalidemde yiyordum yemeğimi akşamdan akşama çıkıyordum artık kayınvalşdem bizde yemek falan yenince evi mok götürüyor
bi kıyı köşe düpürdüm sildim indim kayınvalideme karnımızı doyurduk geldim kzuumu uyuttum attım hemen kendimi kk yaaa
kzı maytap o nasıl söz aaaa:)

çitoscum iyi akşamlar..
laviş şanslısın işde..
evde ise öyle canım yenilip içilince birde evde birileri olunca daha bir karışıyor.. sende iyimişin herşey kayınvlidede olup bitiyormuş anlamıyormuşun senin eve dönünce tabiki karışıklık olur tatlım.. kolay gelsin sana

selam kızlar..
bağlantım yoktu dünden beri..bir ara geldi yine gitti..

umarım gitmez yine..
safişim merak ettim dünden beri..duru nasıl ..geçmişe bakamadım..bir de kalimeronun oğlu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…