2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar canlarım
kızım iyice mahsunlaştı,ishali ve kusması daha iyi bir durumda ama bu akşamda ateşi çıktı biraz
yalnız ben berbat oldum acillere gittik,alttan üstten çok kötüydüm,şimdi daha iyiyim ilaçlarıma hemen başladım,umarım çabucak iyileşirim.
eşimde hastalanıcak galiba :gitme: siteye hiç gierecek halim yoktu bugün hiç giremedim,yattığım yerden yazıyorum.merak etmişsinizdir diye yazayım dedim

arkadaşlar kilitli konularla ilgili bilgivereyim size;aylara göre paylaşım konularının başına her ay için 2 adet editör getirldi,dolayısyla tüm editörler hızlı bir temizlikle başladık işe.benzer veya aynı içerikli konular,gereksizler,yanlış yere açılmış olan konular gibi konuları kilitlemek veya taşımakla yapılıyor bu temizlik.en baştan taranıyor tüm konular.gerekli görülenlere gerekli işlem yapılıyor.burada konuşulabilcek olan ama gereksiz yere açılmış konuları buraya yönlerndirmiş mureda

slm kızlar buaralar fazla giremiyorum daha öncede yazdığım gibi geçen gün iş görüşmesine gittim hastalanmak üzereydim o soğukta çıkınca tuzu biberi oldu bende fenalardayım grip oldum sinüzlerim doldu başım çatlıyor gibi ardanın da öksürüğü öncekine göre daha ii ama burnu hala akıyor büyük ihtimalle 1 şubat ya doğa kolejinde halkla ilişkiler ve ön muhasebe olarak yada brıght well de idari asistan olarak işe başlıcam iki yerde de masam ve bilgisayarım var ama net varmı bilemiyorum sabah giremezsemde akşam halim kalırsa yanınıza uğrarım haftasonları bakarım ama kimse olmuyor konularıda okumakta kesin zorlanırım ama kk ya bakmadan edemem msn den daha sık görüşebiliriz sanırsam neysem hakkımda hayırlısı hepinizi öpüyorum yarın hangi yer olduğu sonuçlanıcak haber veriim sizlere hasta olanlarada çok çok geçmiş olsun buarada öpüldünüz kızlar iyi gecelerrrrr

slm kızlar.annanem daha iyi kendine gelmeye başlamış yavaş yavaş.ama yoğun bakımda hala.
çağanın burnu tıkalı çok kötü.okyanus suyuyla temizletmiyo viks sürdüm bende birazcık burnuna ama pişman oldum sonra bişey olurmu diye.kullanan varmı daha önce?

selam kızlar nasıl bir kar yağdı burada anlatamam her yer bembeyaz oldu vallahi ama buzzz
hava çok soğuk biz su çiçeği aşımızı olmadan yine grip olucaz galiba yine başladık burnumuzu kaşımaya hapşırmaya
yaaa bu kız iyileşmeden hasta oluyor ya ne yapacağım ben bununla yarabbim yardım et ne olursun yaa
bu kadarda sık hasta olunmaz ki ama yaa burnumu dışarı çıkarmadım ki hasta olmasın die ama hastalanacak adam evdede hastalanıyor demek ki offfffffffffffffffffffff
sedacım sanada geçmiş olsun
darkcım menümü beğenmene sevindim canım:))
ya kızlar nolacak bizim bu halimiz((

cagancuk sizede geçmiş olsun anneannene acil şifalar diliyorum viksi hiç kullanmadım ben canım bilmiyorum
bende ıslak havlu koydum peteğin üzerine okaliptus yağında döktüm birazda peditus verdim yine
inşallah ilerleyip yine ateşi çıkmaz bu kışı bi atlatırsak hayırlısıyla

cnm bende çok pişman oldum kullandığıma ama içeriğini okudum içinde okaliptus yağıda var.kolps diye bi göz hastalığına neden oluyomuş ondan korktum biraz ama okuyunca sildim hemen.sizede geçmiş olsun.cnm bizim gribimizin sebebi su çiçeği aşısı.dr 4 5gün içinde nezle yapabilir dedi ve oldu.
bu arada biz çok sık hasta olmasın diye immunzic diye bi şurup kullanıyoruz.bağışıklık sistemi güçlensin diye.3 aydır falan hasta olmuyodu.dr bi sor istersen cnm.

ne olmuş kasım analarına sayfa kilitlerle dolmuş
her kitlenenede 2008 annelerine bakın yazılmış ne bu ya her şeye biz mi bakacaz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun acil şifalar

slm kızlar buaralar fazla giremiyorum daha öncede yazdığım gibi geçen gün iş görüşmesine gittim hastalanmak üzereydim o soğukta çıkınca r
Geçmiş olsun sedoşcum

slm kızlar.annanem daha iyi kendine gelmeye başlamış ?
geçmiş olsun ben hiç sürmedim viks

selam kızlar nasıl bir kar yağdı burada anlatamam her yer
darkcım menümü beğenmene sevindim canım:))
ya kızlar nolacak bizim bu halimiz((
Hnagi haliniz ku? Noldu bişi mi var?

gunaydın
burnum tıkalı sanırım ben de grıp habercısıyım

dun kı muayenem ıyı gectı sayılır
smear falan bır suru test ıstedı verdım sonuclar bır hafta sonra
bır de yarın sabah ac karnına kan verecegım tamam olacak sanırım

oglusum huysuz
hasta olmasından korktugum ıcın burnunu uzatmıyorum dısarı ama keyıfsız
sureklı mız mız halde ne olacak bılmıyorum

seda ve saphıra gecmıs olsun sızlere

günaydın
gece nasıl bir ayaz yaptıysa yollar feci halde yaaa buz her tarafkorkuluklardan tutunarak geldim vallahi düşüp de bir tarafını kırmak da var:)))
asortie geçmiş olsun bebişim ya sıkma canını allah beterinden korusun iyileşir inş. eylül
sedacım sana da geçmiş olsun yeni işin de hayırlı uğurlu olsun canım
kalimero sanada geçmiş olsun canım bu ne ya kış geldi hastalıklar kapıda bitti yaz mevsimini özledim yaaaaa

günaydın herkese
kalimerocum geçmiş olsun inşallah gribe çevirmez
bendede bi öksürük başladı inşallah devamı gelmez
gece gene kar yağmış çok heryer bembeyaz havada ılık rüzgar yok ağaçlrın dalları falan öyle güzel olmuşki bayıldım camlarımın önüne aşureden kalma buğday koydum zavallı kuşlar iyyecek bişey bulamıyolar
köpeklerde öyle ama içimden gelmiyo ne yalan söyliyim karınları doyup bitleri kanlanınca nasıl saldırıyolar burnumuzu çıkaramıyoruz bazen onlardan sebep ama genede artık yemeklerden veriyorum onlarada belediyeyi kaç kere aradım ne gelen var ne giden

ayyy kızlar facede gördünüzmü kurbağa bebek doğmuş çinde 2 saat yaşayıp ölmüş gerçekten aynı kurbağa
Allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım gerçekten

Hepinize günaydınnnnnnnnnnn.

Kar buraya da geldi nihayet..Ne şanslıyım konyaya gidecektim yaaaaaaaa ufffffffffffff..moralim bozulduu

Günaydın kızlar.Sonunda Ankaraya da kar yağdı.7,30 da yola çıktım 9,30 da işyerimdeyim ve en az 3-4 km yürüdüm.Şuan remen yüzüm yanıyo.Trafik kilitlenmiş yürümek zorunda kaldım hemde yokuş yolu((

Hasta tontişlere geçmiş olsun.Ben de hastayım ve oğlumda ama keyfimiz yerinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…