2008 Kasım Anneleri

aynen valla geçen gün biraz fazla yapmış geldi pat diye poposunu yere koymadan attı kendini yere kafasını vurdu yere haliyle ama bilerek yaptı diyemidir nedir ağlamadı sadece koca adam gibi ayyyhhh yaptı benimde ödüm patlatı ne oldu oğlum düştünmü ne oldu dedim ama baktım bacaklar havada kısacası temizle beni annneeee demediği kalmıştı oğlumun.:) maşallah valla çok akıllı bunlar

derın ya annemde dıyordu ıste vanlılar kırkı cıkmadan bebeyı tuvalete otutturunca cısını erkenden soylermıs
ayy ne bılıyım sımdı soguk zaten oksuyor eylule bende zorluyorum hıc oralı olmuyor bence daha zamanı var ama erken ogrenmek ısteyen bebıslerıde ertlememek lazım bence

şu reklamı olan ilaç varya kullansammı ne yapsam acaba ?? mehmet öz falan diyo ama kararsız kaldım hiç birilerinden bişeyler duyan varmı aranızda bu ilaçla ilgili.

derincim diyet ıcınmı ayy bende ıstıyom bı 15 kılo versem super olcekk ya onlara da guvenılmıyor haberlerde vardı kalp krızı yapabılıyormus canım

ama o bildiğin kimyasal bi ilaçtı yasaklanan.obezite tedavisi için ve kilo verdiriyodu gerçekten kullanan ark.vardı ama zararlıymış.bu bitkisel bi ilaç hemde adamın adı geçiyo kaç zamandır hiç çıkıpta benim alakam yok falan demedi

şu reklamı olan ilaç varya kullansammı ne yapsam acaba ?? mehmet öz falan diyo ama kararsız kaldım hiç birilerinden bişeyler duyan varmı aranızda bu ilaçla ilgili.

Ben birkaç tablet kullandım ama çok etkili değil.Ekmek yerine galeta kullanıyorum ve evdede hiç oturmadığım için 15 günde 2 kg verdim.Melda kromdan bahsediyosun sanırım Derinim?

gerçi ben onu dinledim öyle zayıflatır da demiyo sadece çok iyi bi antioksidan falan filan iyi bir besin kaynağı diyo zayıflatırmı acaba demekten ne çıkarki dimi:) şu da varki daha önce zayıflama topiğinde konusu açılmış bu ilacın ve bazıları kullandı fakat hiçbir sonuç alamadılar

yok kıss şu acai çileği varya onu diyorum.senin dediğini de ilk kez duydum.ben veremiyorum yaa( kayınvalidem bile diyo sen doğru dürüst bişey yemiyosun ki zaten daha nasıl rejim yapıcan diyo(aç kalmam gerek bildiğin o da hemen tansiyon ve şeker yerlerde bende..

ıcırcım paylaşmadım canım arkadaşlarımdan biri paylaşmıştı ordan gördüm bulamadım şimdide
poff kızlar yığınla işim var bi ucundan tutsam ama başlayamadım bi türlü

ben zaten sadece sabah kahvaltısında 1-2 dilim kepeki ekmeği ancak yerim bi sürü maydanoz yerim biraz peynirle bir bardak çayı tam bitermiyorum bile buğra çağıryo durmadan:=) akşam da kuru fasulyeyi yerken bile ekmek aramam ben yiyebilirm öyle ama gel görki kilo hep aynı spora gtmem gerek.yaza doğru gebersemde yorgunluktan gidicem koydum kafaya allahtan bişey çıkmazsa inş.tabii

yaww saglık ıcın zayıflama ıhtıyacını anlayabılıyorum ama bıraz daha sık gorunmek ıcın kendını zorlarcasına zayıflama ıstegı bana bıraz yanlıs gelıyor
onemlı olan saglıklı olabılmek

bır arkadasım 90 kılo mesela
ama cok guzel bır yuzu var ve gıydıklerını kendıne cok yakıstıryor
ve kesınlıkle sorun etmıyor kendıne kılosunu buyuk bır ıstahla yıyorum yanında
ve bana o kadar sempatık gelıyor kı kıloları toto yusyuvarlak etlı butlu falan

sapıkmısın demeyın
kastettıgım gorecelı bır kavram kıloya bakıs acısı dıye soyluyorum
ne olursa olsun guzeldır her bayan bence

ya öyle kalimerom doğru söylüyosun ama bazılarında kilo yıllarla birlikte gelir yavaş yavaş alıştıra alıştıra bana doğumdan yadigar kaldığı için bunalımdayım resmen( beni gören bazı mal ,sözde yakın arkadaşlarımda aaaaaaaa ne kadar kilolu kaldın sen falan dediği içinde daha da hırslıyımm

tünaydın herkese.dünden beri burnu tıkalıydı çağanın uyuttum şimdi öksürmeye başladı.2 haftadır evden çıkmıyoruz yine hasta oldu.ne güzel 3 aydır falan iyiydi şimdi nerden çıktı yine bu bilmiyorum.mafoldumben

geçmişi okudum ama hiç bişey hatırlamıyorum valla.herkes iyidir umarım.az önce annemle konuştum annanem iyi değilmiş yine.trombosit arıyolarmış şimdide.idrarını yapamıyomuş diyalize bağlıycaklarmış bide makinasız nefes alamıyomuş boğazından delik açarız belki demiş.hem anneme hem annaneme üzülüyorum bide çağanın hastalığı çıktı şimdi.offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…