2008 Kasım Anneleri

aa çitos çok ayıp:)
buraya tayin olmuştu
bizim dairemiz var
orayaı kiralamıştı
ona horon oynamayı öğretiyordum:)
bebeleri anneannlereine bırakıp gecelere aktıkkkk:)
çok komikti yaaa

Senin rüyan daha güzelmiş..
İnşallah kazanır kpssyi beyazmeleğim de atanır bir an önce:lepi::lepi:
Ya horon ben de öğrenmek isityorum çok güzel bir oyun ama çok zor geliyo banaeyvahedigeldismile

guzelmıs ama ya bunu cocuklar durdurmazkı hepsı yerde olur bızde arkasından toplarızz :hulya:

Toplamayı nasıl olsa öğrenecekler ıcırcım.Batuhanın eline bişi veriyorum götür bunu yerine koy diyorum mesela terlik hemen gidip ayakkabılığa koyuyor.Oyuncak toplamayı da öğrenecekler.Hem böylece oyuncakların da kesin yeri belli olacak.Sepetler geziyor orada burada..

Bizde de Icırın sistem var.Çamaşır sepeti ve kamyon kasası:))Ben açıkcası dolabı büyük buldum.Ev zaten 120 m2 falan.Ama kullanışlı.Evi büyük olanlar düşünebilir.Ben oynamadığı oyuncakları arasıra ayıklayıp bazasının altına koyuyorum.

çitosum çok güzelmiş çok kullanışlı derli toplu gibi duruyor hoş Eymen bunun içindekileri de tek tek indirir ama neyse
benim evde bunu koyacak yer biraz zor bulurum vallahi

dün akşam Eymen'in yaptığını anlatayım size benim terliğimi salondan almış koridora götürmüş içerisine de yarım mandalin sokuşturmuş saklamış ben tuvalete gitmek için kalktım terlikleri arıyorum baktım koridorda ayağıma bir giydim aman allahım şaap diye bişey ıslaklık off bir de geçmiş karşıma kikirdiyor
afacan dennıs vardı yaa çizgi film aynı ona benzetiyorum bazen yaptıklarını

Bugün seni pek bi masum gördüm.Avatarını değiştirip melek resmi koy canımcım.Kolay gelsin umarım ççook rahat bi denetim geçirirsiniz tontiş:))

Hayırdır inşallah lavişim napıyordu rüyanda?

Gerçi beyazmelek bu napcak ya mutfak önlüğüyledir,ya seksi bir gecelikle:roflol::roflol:

ay çitosum güldürdün beni ya alemsin milletin rüyalarına girecek kadar oldum ama lavişiminki daha da güzelmiş anlatmışya
inşallah puanım olursa orayı yazacağım aklımda kesin yani horon tepeceğiz beraber bende lavişe harmandalı öğreteceğim boshayallersmile

aa çitos çok ayıp:)
buraya tayin olmuştu
bizim dairemiz var
orayaı kiralamıştı
ona horon oynamayı öğretiyordum:)
bebeleri anneannlereine bırakıp gecelere aktıkkkk:)
çok komikti yaaa

offf of

Çıldırdı bunlar beyazmeleğim iyice..

Geçen hafta batu hastaydı hatırlarsanız.Burnuna sprey sıkmak için kucağıma alıyorum alnına bastırıp kafasını sabitliyorum ondan sonra sıkabiliyorm spreyi.Neyse sıktık bitti biraz ağladı filan.Neyse bu oyuncaklarıyla oynuyor.Ben de yerde uzanıyorum yanında.Gitmiş spreyi bulmuş içerden.Geldi heyecanla yanıma kafama bastırıp burnumu tutup spreyi burnuma sokmaya çalışyıor bir yandan da kikirdiyor..Öyle sıkılmaz böyle sıkılır der gibi sıpaaaaa..Babaannesi vardı öldük gül gül.:roflol:

Çitosum aynen öyle.Şebekleştiler iyice.Kelime dağarcıkları da bayağı gelişti.Herşeyi iyice anlamaya başladılar.Anılda dün babaannesine çiş demiş ve çişini yapmış:)))

günaydın kızlar... burdada yine kar vardı bu sabah.ama çok soğuk değil geçenkiler gibi hava yumuşadı galiba.Saphira valla duru ucuz atlattı yine sizede geçtiğine göre siz salgına yakalandınız bence.eve girip çıkan aynı wc kullandığınız kişiler varsa onlara bile geçiyo öyle lanet bişeyki.benim kayınvalidem geldi biz hastalandıktan 4-5 gün sonra valla o bile aynı bizim gibi oldu ama 1,5 günde iyileşti.bi sabah kalktım kadın wc de öğürüyo hayırdır dedim valla bende kötüyüm dedi işe gittim akşam olmadan aradı beni gel ne olur ayakta duramıyorum diye gittim hemen yattı uyudu hiçbişey yemedi içmedi ilaç falan verdim püre pirinç lapası ile iyileşti çabucak.ama duru dediğim gibi bebek olmasına rağmen sizden kuvvetli çıkmış anladığım kadarıyla kocaman bi MAŞALLAHH diyim allah göstermesin bi dha canım.

yasmin çişlerini söyleseler ne süper olur dimi.bu yaz başlıycaz çalışmalara annem sen 1,5 yaşında söylemiştin diyo ama bakacaz.ama babaannem beni 40 içindeyken helaya tutmuş delüüü ondan oldu diyo:)

benim oğlan her sabah ayaklarıma sarılıyo anlıyo gideceğimi.o bi an içerde dalmışken mesela üstümü giymeye başlıyorum anne anne diye koşarak geliyo sarılıyo bacaklarıma( tuvalete bile gitmeme izin vermiyo kapıyı yumrukluyo sürekli anne anne anne sürekli anne diyo:)) eğer hemen çıkmazsam yere yatıp yüzünü yere yapıştıyo dudaklarını büze büze ağlıuyo canım( off ya her sabah çok üzülüyorum.o uyanmadan gidiiyim desen sabahın köründe kalkıyo sıpam olmuyo kii

benimki de çiş veya kaka yapmadan önce ee-ee diyor eliylede pipiyi tutyor sonra yapmaya başlıyor biraz zorlasak öğrenecek heralde lazımlık almıştım ben bir ara ona çok seviyor onu ama oturmuyor o ayır oturuyorda beziyle oturuyor kaydirigubbakcemile3

yeni sesler öğrenmeye başladı minam minam minam bişeyler geveliyor ağzında ananesi hadi oğlum ben bir namaz kılayım dediği zaman hemen koşup seccadesini getiriyor yerinden

artık hereyi anlıyorlar ve biliyorlar

vayy zeyna melek olmussun
yalnız cok seksı bır melek

benım sebek oglum yalandan aglamayı ve yalandan aglarken tek elını yuzune kapatarak caktırmadan bıze bakmayı ogrendı sıpa
dun aksam gıttıgımde dusa gırdım hemen
cıktım geldı alnımdan optu oglum salyalı salyalı
ufff ozledım yıne yavru kusu

aslında uzerıne dusup ılgılensek bence tuvalet egıtımıne alısırlar ama ben su an alısmasına pek sıcak bakmıyorum
hem kıs hem de 1,5 yasını doldurmus olsun ıstıyorum ılerısını dusunerek

ama sımdı kaka yaparken masanın arkasına gıdıyor ve cıktıgında puffff dıyor
ben elıme bez ve ya ıslak mendıl aldıgımda yere yatıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…