2008 Kasım Anneleri

boşver derincim takma onları ben böyle iyiyim de geç.benimde var öyle bi kaç tane arkadaşım yolda karşılaşıyoruz daha merhaba demeden sen ne kadar kilo akmışsın diyolar.boğasım geliyo onları.

canım elbette hedefe ulasmak ıcın hırs guzeldır de
geberırcesıne bır zorlamada bulunma kendıne
arkadasların ya da cevren ne derse desın onemlı degıl
saglıgını kaybettıgınde de "aaa sen de nasıl boyle hasta oldun" dıyeceklerdır
yanı ınsanların her durumda soyleyeceklerı lafları vardır dıyorum

sen bır annesın kendını zorlama dıyorum
ayrıca kılo bazılarına gercekten cok yakısıyor

Cagancuk geçmiş olsun canım.Üzüldüm ananeye(Allah şifa versin...

Kilo konusunda ben de Derincim kadar dertliyim.Çok zor kilo veriyorum.Ancak aç kalarak ve hiç oturmayarak(

selam arkadaşlarım..

kilo konusu..sıkmayın canınızı ama hep böyle dert edileceğine yavaş yavaş verilmeli diyorum..yoksa hep takıntı oluyor..

ben de lise yıllarımda kiloluydum..çok üzülüyordum..hiç veremedim..rejim spor diyet.
het kıyafetim popomu örtecek illahi..ergenlik dönemin de çok zor oluyordu.

neyse 10 kilo verdim hayata yeniden geldim..kendime güvenim arttı..verirsiniz kızlar zamanla ama..hızlı değil..az sık yiyerek..akşam mümkün olduğunca aç yatarak..kızartma tatlı hayattan bir süreliğine çıkarılarak..ben 1 yılda verdim..o yüzden kilo sorunum çok olmuyor artık

Çağancuk geçmiş olsun canım anneannene..Yaş olayı da etkiler demiştim daha önce komplikasyon fazla oluyor bu durumda.İnşallah en kısa zamanda düzelir..

selamlar,
oğlanları yine uyuttum burdayım..
ama bugün kociş evde şimdi dışarı çıktı işlerini bitirip gelene kadar bir dolanayım dedim..
bugün sabah kahvaltı hazırlarken KK kartım ve kupam geldi.. çayımı yeni kupamla içtim.. :1rolleyes:
bu sayfadan gördüğüm cagancuk geçmiş olsun ananene..çabuk atlatır inş..
geçmişe bir bakım gelim..

slm kızlar
yoktum ne zamandır annemdeydim eve gelincede misafir,iş güç birde piroşun peşinden koşmaktan uğrayamadım
nasılsınız bakalım
çağancım anneannen rahatsız sanırım çok geçmiş olsun

Kaç günde geldi kııı?Kaç kuruş ve güzel mi?

sedacım yeni işin hayırlı olsun..
kalimerocum geçmiş olsun..
maytabım inşallah senin öksürükte çabuk geçer..
çitoscum kardan konyaya gidemiyormuşun inş çabuk kalkar karlar..
zeynacım kolay gelsin. kazasız belasız atlatırsın inş. teftişi..
çitoscum çok güzel kullanışlı bişeye benziyor bizde normal spete koyuyoruz miniğin dediği gibi büyük kamynları onun arkasına küçük parçaları doldur yinede tıkış tıkış..
laviş rüyan güzelmi güldürdü beni..
beyazmeleğim bak sen şu eymen beye n elerde yaparmış.. çitoscum maşallah büyüdükçe akıllanıp muziplik yapmaya bile başladı bıdıklarımız yaa..
kızzz zeynaaa ne şehvetli bir melek olmuşun sennnn..
derincim aman inşallah veririz kiloları dert etme yaav..
dilekcim sağol canım
yasmincim salı istedim çarşamba gönderildi bugün elimde.. 20 tl artı3 tlde ptt kargo parası..sanırım şanslıyım her çarşamba kargı veriliyormuş ben salı isteyince çarşambna günkü kargoya yetişfim yani...
kupam güzel hatıra olacak ama kullanmaya başladım güzel keyifli oluyorkaydirigubbakcemile2

selaam bizimle ilgilenen annelere tşk ederim
nazlıcım hayırlı olsun kürklenmişsin
bu arada kızım maalesef grip oldu yaa burnu felaket akıyor huysuz mızmız
bunada şükür yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…