- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.361
off kadın olmak ne zor yaa akşam benimkine bulaşmadan duramıyorum.her iş bize bakıyo valla uyuz oluyorum ya.ben mutfaktan zor çıkmışım yemekten sonra dedim kayınvalidem sağolsun kızartma yaptı ama yer gök yağ şeklinde( adam da kalkmış bana hala diyoki meyve hazırlasana yiyelim bak bozulcaklar sonra.ayy normalde yaparım ama bazen hele de böyle bana bişeyler buyurmaya çalışınca benim keçiler kaçıyoo dedim yaa sen özürlümüsün afedersin neden kendin şurdan alıp yiyemezmisin yani aaaaaa bende çalışıyorum üstelik ne farkımız var pardon yaniii
Hazır konu açılmışken sorayım?
Bağışıklık güçlendirici İmuneks kapsül aldım.Başka ne yapılabilir.
dinlen darkçım dinlen
ben kendime hiç dikkat etmiyorum şu dediğin bağışık güçlendiriciden alsam iyi olur aslında
benim kocada yemek yapınca kızıyo bu ara ya da çok yapınca diyim 100 kiloyu geçmiş kendileri de:) aramızda 40 kilo var bi insan çıkarırız valla:)
bi isyanda ben çıkarıcam evde adam evde sadece 1 kaç saat duruyo uyanık ondada nasıl beceriyo bukadar dağıtmayı anlamaıyorum sabah çorabı koltuğun altından pantolonu koltuğun üstünden kravatları koltuğun arasından çıktı delirtçek beni yakında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?