2008 Kasım Anneleri

off kadın olmak ne zor yaa akşam benimkine bulaşmadan duramıyorum.her iş bize bakıyo valla uyuz oluyorum ya.ben mutfaktan zor çıkmışım yemekten sonra dedim kayınvalidem sağolsun kızartma yaptı ama yer gök yağ şeklinde( adam da kalkmış bana hala diyoki meyve hazırlasana yiyelim bak bozulcaklar sonra.ayy normalde yaparım ama bazen hele de böyle bana bişeyler buyurmaya çalışınca benim keçiler kaçıyoo dedim yaa sen özürlümüsün afedersin neden kendin şurdan alıp yiyemezmisin yani aaaaaa bende çalışıyorum üstelik ne farkımız var pardon yaniii

Ben çıkıyorum kızlarrrrrrrr ..Bu saatlerde yola çıkmış olacaktık ühühühhhhhhhhhüüüüüüü..Anneciğimin evine gidecektim kaldık buralarda şimdi git yemek yap işin yoksaaaaaaa..

Herkese iyi akşamlarrrrrr

sonra da diyoki bende yardım ediyorum ama canımmm bi gömleklerini ütüler başka da bişey yapmaz.ayy ben ütüden nefret ederim de kaydirigubbakcemile3

Canlarım geldim.İşler bitti sayılır.

Lavişim elma sirkesinin bi zararı yok.İçki bu kilolarından kurtul canım.Sen 3-4 kilo daha verki biz atlayalım biyerlerden(((((

remediosçum evet ebru şallı pilates yapıyo programındada hiç sevmiyorum o kadını

derin ohh iyiymişsin gömleklerini ütülüyomuş
dün o kadar sıkıldımki ev işlerinden hakkaten zor kadın olmak annecim hiç iş yaptırmazdı bana şimdi habire gömlek ütüle yemek yap çocuğa bak sadece kendim için bişey yapamıyorum off yoruldum valla

Derinim seni çooook iyi anlıyorum.Gece 12de yemeklerim pişmiş olsa bile tombalak kocam karıcığım meyve getirir misin diyo.Eğer yemişse kahve istiyo, onu da yapmışsa kuruyemiş((

kadın olmak zor bence de..ütü mü :)))
benimkisi hiç bir iş yapmıyor..

tesisat fln dışında..
allahtan üniformalı da ütüyü haftada bir tapıyorum kışları..bende hiç sevmiyorum..

yasmin:)))))))

yasmin yaa valla isyan çıkarıyorum evde bu ne yaa diyorum evin hizmetçismiyim ulen benn.daha yemekten kalkmadan ertesi günü siparişini veriyo laa bizimki :))

zaten birazda bu yüzden kilo veremiyorum evde ıvır kıvır zıvırları hiç eksik etmez bende ucundan başından derken yemeden duramıyorumm...uyusssssss

bende şu imunieks mdir nedir ondan içiyorum birde her derde davadır diye çörekotu yiyom arada .bazen zencefilli falan karışık çaylar yapıyorum falan

dinlen darkçım dinlen
ben kendime hiç dikkat etmiyorum şu dediğin bağışık güçlendiriciden alsam iyi olur aslında

benim kocada yemek yapınca kızıyo bu ara ya da çok yapınca diyim 100 kiloyu geçmiş kendileri de:) aramızda 40 kilo var bi insan çıkarırız valla:)

bi isyanda ben çıkarıcam evde adam evde sadece 1 kaç saat duruyo uyanık ondada nasıl beceriyo bukadar dağıtmayı anlamaıyorum sabah çorabı koltuğun altından pantolonu koltuğun üstünden kravatları koltuğun arasından çıktı delirtçek beni yakında....

Ya benimkide öyle.Hiç ağzı boş kalmaz.Değirmen gibi öğütür valla.Birkere temizliğe hatun çağırdım.Giderken diyo ki hiç bu kadar çeşit yiyeceği bir arada görmemiştim.Her açtığım dolaptan yiyecek çıkıyo:))Eşim buzdolabını bi doldurur zannedersiniz ki ertesi gün savaş çıkacak.Deli yaaa:)))

Piroşum ezdirme kendini:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…