- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.381
Piroşum ezdirme kendini:)))))))
hangi manada ezdirmiyim::))
geçende eylüle gitmiştim onlada muhabbetini yapıp güldük herif 100 kilo bende öyle çok iri değilim ezilcem altında diye::)
3. sayfalardan okursunuz yakında haberimikaydirigubbakcemile3
ay öle karışımlarımı evde bıraktım.Bende bal içine çörek otu felan karıştırmıştım kaldı evde.Burdada idare edecek bitkiler alayım bari kendime.bende şu imunieks mdir nedir ondan içiyorum birde her derde davadır diye çörekotu yiyom arada .bazen zencefilli falan karışık çaylar yapıyorum falan
maşşallah Piroş ezdirme ciddendinlen darkçım dinlen
ben kendime hiç dikkat etmiyorum şu dediğin bağışık güçlendiriciden alsam iyi olur aslında
benim kocada yemek yapınca kızıyo bu ara ya da çok yapınca diyim 100 kiloyu geçmiş kendileri de:) aramızda 40 kilo var bi insan çıkarırız valla:)
bi isyanda ben çıkarıcam evde adam evde sadece 1 kaç saat duruyo uyanık ondada nasıl beceriyo bukadar dağıtmayı anlamaıyorum sabah çorabı koltuğun altından pantolonu koltuğun üstünden kravatları koltuğun arasından çıktı delirtçek beni yakında....
Kadın nasıl şaşırmış baksana :)Ya benimkide öyle.Hiç ağzı boş kalmaz.Değirmen gibi öğütür valla.Birkere temizliğe hatun çağırdım.Giderken diyo ki hiç bu kadar çeşit yiyeceği bir arada görmemiştim.Her açtığım dolaptan yiyecek çıkıyo:))Eşim buzdolabını bi doldurur zannedersiniz ki ertesi gün savaş çıkacak.Deli yaaa:)))
hahahahahahPiroşum ezdirme kendini:)))))))
Dikkat edersen okumayısaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3hangi manada ezdirmiyim::))
geçende eylüle gitmiştim onlada muhabbetini yapıp güldük herif 100 kilo bende öyle çok iri değilim ezilcem altında diye::)
3. sayfalardan okursunuz yakında haberimikaydirigubbakcemile3
Kesinlikle Piroş sırf ezilmemek için yani :9 Baaşka bi amaç yok :)))
Ceren de yeni kalktı 2 saat uyudu.arada kalktı geri uyudu.İnşallah gece erken yatar.
yasminim benim kocada öyle her akşam eli kolu dolu gelir ama sonucunda 100 kilo oldu işte dikkat edinde seninkide olmasın 100 kilokaydirigubbakcemile3
darkçım evet dikkat etmem lazım hep üstte olmam lazım ezilmemek içinzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?