2008 Kasım Anneleri

hangi manada ezdirmiyim::))
geçende eylüle gitmiştim onlada muhabbetini yapıp güldük herif 100 kilo bende öyle çok iri değilim ezilcem altında diye::)
3. sayfalardan okursunuz yakında haberimikaydirigubbakcemile3

Ya her bakımdan.Ezdirme kendini.Ya o zayılayacak ya sen kilo alacaksın.Seninki daha kolay:jeyyar:

bende şu imunieks mdir nedir ondan içiyorum birde her derde davadır diye çörekotu yiyom arada .bazen zencefilli falan karışık çaylar yapıyorum falan
ay öle karışımlarımı evde bıraktım.Bende bal içine çörek otu felan karıştırmıştım kaldı evde.Burdada idare edecek bitkiler alayım bari kendime.

maşşallah Piroş ezdirme cidden DD

Kadın nasıl şaşırmış baksana :)

Piroşum ezdirme kendini:)))))))
hahahahahah

hangi manada ezdirmiyim::))
geçende eylüle gitmiştim onlada muhabbetini yapıp güldük herif 100 kilo bende öyle çok iri değilim ezilcem altında diye::)
3. sayfalardan okursunuz yakında haberimikaydirigubbakcemile3
Dikkat edersen okumayısaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yasminim benim kocada öyle her akşam eli kolu dolu gelir ama sonucunda 100 kilo oldu işte dikkat edinde seninkide olmasın 100 kilokaydirigubbakcemile3

darkçım evet dikkat etmem lazım hep üstte olmam lazım ezilmemek içinzemuszemus

ya evde aburcubur varsa ben de yiyorum mutlaka..
alırsan 1 kerelik al der,im...yoksa her akşam çayın yanına bir şeyler yeriz..zaten 9,5 10 da geliyor..
dün ona kek yaptım..sanırım 3 dilim yedi..gerisini ben yedim:)))

Kesinlikle Piroş sırf ezilmemek için yani :9 Baaşka bi amaç yok :)))

Ceren de yeni kalktı 2 saat uyudu.arada kalktı geri uyudu.İnşallah gece erken yatar.

inşallah darkçım..tuna da geç yatıyor ama bugün 1 saat erken yaptık herşeyi..umarım gece de 1 saat erken yatar.

beyaz melek nerelerde...bir yere mi gitti..yoksa kaçırdımmı

Benimki henüz değil.Geçen gün alışveriş merkezinde tartıldı 93 geldi.Ne aptal şey bu diyo:))

selam
kk yı açtım biraz sonra kız uyandı sonrada msn de bir yağmur,sağolsunlar hastayız diye herkes merakta.maşallah sizde bir konuşmuşsunuz pir konuşmuşsunuz,geçmişi biraz okuyayım dedim ama yoruldum hepsini okuyamadım.çıkıcam artık yazmadan çıkmayayım dedim.eylül genemi hasta asortim yaaa,hayret bişy yaa,hep hasta yavrum yaa,geçmiş olsun.diğer hastalarımızada geçmiş olsun.öpüyorum herkesi

kızlar selamlr ve hoşçakalın diyeceğim yine yoğuluktan fırsat bulamadım bugün işlerin büyük bölümünü hallettim yarında var tabi ama inşallah biraz daha sakinleyeceğimi umut ediyorum
görüşemedik valla size doyamıyorum birkaç gündür ama ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan

selam kızlar avea jet aldım anca bugün açıldı 4 günde artık annemlerdede sizinleyim bölece canımda fazla sıkılmıycak annemlerde cuma akşamı eve gitmiştim evime ama malesef salı günü kanamam geldi accık telaşlandım anneme geri döndüm kendi evimdede internet ve tel. kapattırdık çok geliyolar die o yüzden size haber veremedim yarın 3lü teste gidiyorum herşey belli olucak dua edin ne olur çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…