2008 Kasım Anneleri

krikitosum hoşgeldin cnm..hiç bir şey olmayacak merak etme..pozitif düşün...hayrlı haberlerini dört gözle bekliyoruz..

kaynanan gelince neden telaşlandın.kalmaya mı gelmiş yoksa..o zaman iyi yapmışsın anneini yanına gitmeye..daha rahat olursun

ben de akşam akşma evi süpürdüm..tuna bardak kırdı salonda..tuz buz..açmışken süpürgeyi tüm evi hallettim..

babamız da nöbetçi..23 ten önce gelmez..aşkı memnu da yok..öyle dolanıyoruz evin içinde..

herkes nerde bakim

tuna da uyandı...tam istediğim gibi 2 saat uyudu..

piroşum öyle durumlarda alltan almayacaksın..üste çıkacaksın:

Kesinlikle Piroş sırf ezilmemek için yani :9 Baaşka bi amaç yok :)))

Ceren de yeni kalktı 2 saat uyudu.arada kalktı geri uyudu.İnşallah gece erken yatar.

anladım ben sizi:asigim:naniknanik

Benimki henüz değil.Geçen gün alışveriş merkezinde tartıldı 93 geldi.Ne aptal şey bu diyo:))

benimki tartılırken kovalıyo beni bakmamı istemiyo artık yerken utanmıyo ama kilosundan utanıyo deli kocamkaydirigubbakcemile2

yaa piroş bugün ne çok uyudu yaa sabah 11 buçukta uyandı öğlen uykusu 3 saat uyudu şimdide yattığı yerde uyudu kaldı minnoşum(
öksürük şurubu veriyorum actidem galiba adı ablam o uyutuyodur dedi ama bilmiyorum çok uyuyo fıstığım

krikitosçum bişey çıkmaz cnm hiç takma kafanı öyle şeylere hayırlı haberlerle geliceksin yarın

dileğim tuna yaramaz galiba bardağı kırmış bıcırık:) bende bugün süpüremedim piraye çok uyuyunca

pişşttt noluyo bakim burda kim altta kalıyo kim üste çıkıyo kim tellak oldu kese yapıyooo bilmiyorumkismile
kisme beni öslemedimi mafoldumben

piroşcum hoşgeldin bacımm

kriktoscum hiç merak etme pozitif düşün pozitif olsn dualarımız kızımızla ve seninle

işim bittikten sonra anneme gittik bu akşam yemeğe
ama yemek niyetine öle bir telefon aldık ki allaj bullak olduk
Allah herkeze akıl fikir versin kötü bişi olmasın inş.

eeee sizde ne var ne yokk

iyi gecelerrr
eltilerim geldi julicim kulakların çınlasın:)bira salatalık kaşar ohh 4 çocukla birlikte keyif yaptık
herkes gitti evine kkya bakmadan içim rahat etmediii :)
piroş sende hoşgeldin canım
zeyna ben özledim kız yine gelsene

ahhh dilokcum babamın kardeşleri ile miras meselesi
bi amca var ama sadece kütükte kendi bilmeyiz nerde seneler önce gitmiş
miras kavgası işte

inşallah bir gün gene gelirim lavişcim

naber kızlar, benimde kociş tırtlar vadisine bakıyo bende buraya bakayım dedim..
krikitoscum hayırlı haberlerle gelirsin inş canım.. Allah yardımcınız olsun..
zeynacım o miras davası her ailede var gibi benimde dayımlardan biri karabatak gibi bir var bir yok..

krikitos kanaman mi kaynanan mi geldi telaslandin diloks kaynanan anlamis neyse ins test lerde iyi cikar ya sen böle yazinca sanki eskilere gidiyorum bizlerde hamileymisiz gibi

hayirli aksamlar bu arada kizlar demin tepeden indim ama kusura bakmayin bu mustafa bende kafa neyim birakmadi simdide durmadan merdiven tirmaniyo ama nasil acele cikiyor ben yakalaliyacam diye sipam ya bilasik makinesinin icinin telini cikarip icine girip oturuyo cikartiyoz diye agliyo ya her dedigini yaptiriyo bu cocugun hali ne olcak bilmiyorum valla kizlarim benim melek di melek bu oglan tam canavar allah erkek cocuk annelerine sabir ve kuvvet versin

ne oldunuz nere kayboldunuz..
bugün bende katılayım dedim herkes yokolmuş anam..
lifcim oğlanlar öyle elektronik eşyalara düşkün oluyorlar her çeşidine.. birde beni düşünsene iki kuduruk akşama kadar bir tvyi çeviriyolar bir bilgisayarın klavyesine bir pirizlere mutfağa gidiyorum dolap bulaşık makinesi ütümü zor kaçırdım ellerinden daha sayayımmı bilemiyorum valla..

sağolun kızlar destekleriniz için dilekçim elifçim salı günü accık kanamam geldi böle iç çamaşırıma kan gelmiş bende anneme geri dönmek zorunda kalmıştım gidicem bakalım yarın inşallah bişey olmuycak bende kendimi buna inandırdım içimden kötü bişey geçmiyor artık allah üzmesin benide

ay ev bugün hamam gibiydi gelemedim ,şimdi de saçımı boyadım en son bende bir yıkanayım bari ,banyo batmışken tam olsun ..

ya durmayı o kadr çok isterdim ki ama dn saat sabah altı buçukta yattık
çook uykum var ben yatayım gideyimde kızlar yarına iyi olur biraz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…