2008 Kasım Anneleri

evet bır de bu durum var
mesela normalde cok maco, kıro ve odun herneyse oyle bır adam acaba eslerıyle basbasayken nasıllar dıye merak ederım

mesela polat alemdar esı ebru'yu nasıl hamıle bıraktı acaba

Kalimerom valla kıymetini bil.Anlattığın kadarıyla harbiden seni seven ve bunu çok iyi ifade edebilen bir tontişin var:))Şeniz

nice maçolar işin içine başka şeyler girince gayet güzel incelir ama tabi incelmeyenlerde vardır onlara hanzo denir( onların eşlerine de allahtan sabır dilenir.

evet bır de bu durum var
mesela normalde cok maco, kıro ve odun herneyse oyle bır adam acaba eslerıyle basbasayken nasıllar dıye merak ederım

Ahhaaaaaa çok ilginç ben de hiç düşünmemiştim bunu .hmmmm yat uleynnnn,soyun uleyynnn :roflol:
Aaa söylemeyi unutmuşum bebe yaparken her erkek gibi o da son derece duygusal:))

Buna da şükür diyelim o zaman:içelim:

evet bır de bu durum var

Ya bende Rafet El Romanı merak ederim.Çok eski bir demecinde eski karısıyla nasıl tanıştığını anlatmıştı.Bir kokteylde arkadan görmüş.Poposu dikkatini çekmiş ve tanışmış.Sonra da evlenmişler.Adamın yazdığı şarkılara bak aşk adamı.Bence evde o karısının yanında burnunu karıştıran, totosunu kaşıyan ve evde homur homur dolaşan bir adam.Bu arada kendisini hiç sevmem.Demeç olayı aramızdaki herşeyi bitirdi:))))

gulızcım ıyı aksamlar canım

banane tabıı mılletın esıne sevgılısıne nasıl davrandıgından da
adam ortadan catlayacakmıs gıbı yuruyor konusuyor
ebru hamıle deyınce esım kesın o kocasını aldatmıstır demıstım
sankı polat o ısı yapamazmıs gıbı

selamlar,
kızlar neler konuşmuşunuz yavs hala gülüyorum şu takım olaylarına..Allah iyiliğinizi versin emiiiii...
gülmekten geçmişten hatırladıklarım;
hilalcim çok geçmiş olsun.. Allah korumuş sizi..
zeynam bencede götür doktora.. inş. bişey çıkmaz.. benim oğlanlarınkinide her kontrolde dr. bakıyor..şimdilik normal gidiyor hiç öle kaçtığı olmadı..
başka ne vardı haa yasmin ne güzel işde kııı duygusal bir koca daha ne istiyonnn adamdan..
benimkide hani bir film vardı babam ve ben diyemi herkes çok ağlamış erkekler bile o filme ben seyrederken ikide bir dönüp bana ağlıyonmu diye soruyorsu ağladığım yerde gülüyordu bana.. aslında çok duygusaldır evlenmeden önce sinemeya gittik duygusal bir film kasımda aşk başkadır oynuyor filmden çok beni seyretti bir ara baktım gözleri dolmuş ne duygusal çocuk dedimdi meğer ist. gelecek ya benden ayrılacağı için gözleri dolmuş ondan sonrada çok nadir gördüm.. sadece bizi ilgilendiren duygusal konularda gözleri dolar..
aman evde bugün..içerde yatıyorlar yine kuzuyla görmesin yazdıklarımı..
derkennn minik kuzu keremde uyandı..
nese herkese böyle bol neşeli günler anacımmm..
ha safişcim o kahve ne güzel görünüyordu ya çok canım çekti ama önce aç karnımı doyurmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…