2008 Kasım Anneleri

evt ya ben biraz aşırıya kaçanlardanım ama engelleyemiyorum ki kendimi.aslında bana da zararı var.mesela buğra ile böyle kucağına alıp birisi hoppidi falan gibi değişik bişeyler yapsa ben ha düştü ha düşecek diye soğuk soğuk terlerim.nabzım hızlanır

Onun da duyguları var diyo yaaaaaaaa şaka gibisin yasminimm:jeyyar::jeyyar:..

Onun da duyguları var diyo yaaaaaaaa şaka gibisin yasminimm:jeyyar::jeyyar:..İyi bişi mi dedin kötü bişi mi ben anlamadım

kıss seninki ne burcu ayol.valla o varya aslında belkide çok ince ama yapmaktan utanıyo belli edemiyo gibi sankiii .yazııkk kızz.ben öyle filme ağlayan bir erkek görmedim desem yeri valla görmedim

Valla Derinim ben resmen hamur gibi yoğuruyorum, mıncıklıyorum.Her akşam boğuşuyoruz.Zıplatırım, başaşağı döndürürüm.Sırtıma biner dıgı der.Hoppidiyi bayadır yapıyorum.İnanılmaz zevk alıyo.Dayısı falan da bayağı mıncıklar tedirgin olmam.Alışsın canım.Biraz esnek olsun tontişim:)))

Çitosum hani kalın davranıyo ya.Ben de böyle sulandığı durumlarda duyguları olduğuna inanıyorum:))

Derinim harbiden ben ağlamam TVdeki herşeye.O benden daha çok duygulanır.Nedense bi bana duygulanmıyo(

çitoscuğum türkü barı unutmuşsunkaydirigubbakcemile3

Ayy evet yaaaaa pardon remocum gözümden kaçmış:roflol:

Çitosum hani kalın davranıyo ya.Ben de böyle sulandığı durumlarda duyguları olduğuna inanıyorum:))

Derinim harbiden ben ağlamam TVdeki herşeye.O benden daha çok duygulanır.Nedense bi bana duygulanmıyo(

Ay ben de ağlıyamam kız senin kocan harbi duygusal .

Sana da duygulanmış ki almış seni,öpmüş,koklamış,hamile bırakmış..:roflol:

Uğraşma adamla olduğu gibi kabul et napıcan bizimkiler farklı mı sanki..miniğin ve beyazmeleğin kocası hariç:bbo:

Aaa söylemeyi unutmuşum bebe yaparken her erkek gibi o da son derece duygusal:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…