- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.261
Evet, yontmaya çalışıyorum biraz.Ama seviyorum tontişimi.Bazen TV de acıklı olaylar seyredince gözleri doluyo, kaşları küçük emrahınki gibi oluyo.Bebek gibi masumlaşıyo.Gidip tontiş yanaklarından öpüyorum:)))Yani onunda duyguları varŞeniz
Evet, yontmaya çalışıyorum biraz.Ama seviyorum tontişimi.Bazen TV de acıklı olaylar seyredince gözleri doluyo, kaşları küçük emrahınki gibi oluyo.Bebek gibi masumlaşıyo.Gidip tontiş yanaklarından öpüyorum:)))Yani onunda duyguları varŞeniz
:roflol::roflol:bugün beni öyle çok güldürdünüzki anlatamam..allahtan sizi güldürsün emi..
bu arada çok sağol...
evt ya ben biraz aşırıya kaçanlardanım ama engelleyemiyorum ki kendimi.aslında bana da zararı var.mesela buğra ile böyle kucağına alıp birisi hoppidi falan gibi değişik bişeyler yapsa ben ha düştü ha düşecek diye soğuk soğuk terlerim.nabzım hızlanır
kızlar beyazmelekten haberi olan varmı..ben çok takip edemiyorm ama bu günlerde sanki göremiyorum gibi..
çitoscuğum türkü barı unutmuşsunkaydirigubbakcemile3
Çitosum hani kalın davranıyo ya.Ben de böyle sulandığı durumlarda duyguları olduğuna inanıyorum:))
Derinim harbiden ben ağlamam TVdeki herşeye.O benden daha çok duygulanır.Nedense bi bana duygulanmıyo(
Beyazmelek bi bakıyorsun hamamda,bi bakıyorsun saunada,çoğu zamanda havuzda hilalcim..Hiç merak etme şu an en keyfi yerinde olan okaydirigubbakcemile
Ayy evet yaaaaa pardon remocum gözümden kaçmış:roflol:
Ay ben de ağlıyamam kız senin kocan harbi duygusal .
Sana da duygulanmış ki almış seni,öpmüş,koklamış,hamile bırakmış..:roflol:
Uğraşma adamla olduğu gibi kabul et napıcan bizimkiler farklı mı sanki..miniğin ve beyazmeleğin kocası hariç:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?