2008 Kasım Anneleri

hılal canım cok dıkkatlı olmak lazım
kızında pek bır romantıkmıs hanı

yasmın senın kocan senın kıymetını bılmıyor vesselam
senın gıbı bır hatuna ınce seylerı problem edıp kendı hayatını zehır edıyor bence

:roflol::roflol: zuhahah su sancılı halımle bıle benı guldurnuz ya aayyy cokk yasayın emı
hılalcım cok cok gecmıs olsun ben yangından cokk korkarım allahım esırgemıss

ayyyy saphişcim tesekkürler canım cok ıyı geldıı kahvee bende ıcıyorum 3 u bır arada hılacım ben yenımalledeyım su anda kar yagıyor ama erıyor tutmadıı

Ya nerde Kalimerom nerde??Çok iyi bir insan ama çoook kalas:))

selam kızlar..
boynum bir tutulmuş ki anlatamam.çeiremiyorum.

hilal aman allah korumuş..ben bile unuturum bazen..çocuklar sürekli takip isityor gerçekten.

safişim ohh köpüklü köpüklü..epeydir de içmedimm.oğlumu uyutayım da yapayım kendime

krikitosu çok merak ediyorum..p.tesi sonuç alacaktı..haber var mı arkadaşlar..umarım herşey yolundadır

hilalcim çok geçmiş olsun canım allah korumuş
benim büyük danada gözümde kocaman duruyo bazen kızıyorum kendime çok işey bekliyom yaa ben bu çocuktan diye

aman hilalcım allah korusun valla ( bu tip ev kazaları konusunda benden piskopatı yoktur:)) her taraftan gelebilecek bütün şeylere karşı gardımı alıyorum ama alay konusu oluyorum o ayrı tabi.gerçi sakınan göze çöp batar derler ama allah korusun yine de öyle bişey olmadı henüz herşey allahtan tabi ama tedbiri elden bırakmamak adına bazen bende sapıttığımın farkındayım.o derece ki şimdi aklıma gelmiyo ki bi örnek versem.eşim ve diğerleri hep derki mesela dünyada kimsenin aklına gelmeyecek şeyler senin aklına geliyo diye.garip ama ben böyleyim belki doğru belki yanlış:)

mrb kızlar
geçmişi okuyayım dedimde çok konuşmuşsunuz aklımda hiç bişey kalmadııı
1- dileğin kapısını kim çaldı
2-çilekçim hoşgeldin
3-hilalcim çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız

hilalcim çok geçmiş olsun canımm..

hım anladımm...şöyle bilye oynar gibi..sen çok yaşa emi yasminimm.. :))))))
offf sapişim nasıl canım çektii,,çikolata kahve...okullar tatil olduğu için kantinde kapalı..ben ne yapcam şimdi...çukum düşsünde görrr :)))

çok aşırıya kaçmadan yapmak tabiki doğru canım..ama sen aşırıcı olanlardansın hııı... eyvahedigeldismile
pirayeciğim çok sağol arkadaşım..

:roflol::roflol:bugün beni öyle çok güldürdünüzki anlatamam..allahtan sizi güldürsün emi..
bu arada çok sağol...

yasmınım kursun kalemde ıncedır ama hammadesı odundur dıye bır laf var hatırlarsan
erkekler sonucta ne bekleyebılırız kı cok fazla

Evet, yontmaya çalışıyorum biraz.Ama seviyorum tontişimi.Bazen TV de acıklı olaylar seyredince gözleri doluyo, kaşları küçük emrahınki gibi oluyo.Bebek gibi masumlaşıyo.Gidip tontiş yanaklarından öpüyorum:)))Yani onunda duyguları varŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…